Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,450

Etiketler
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

orcaa' Alıntı:
slm 98 terrano 2 dizel bir arancım var.yaklaşık on gün önce arızılandı .arıza sebebi olarakta krang sensör okuyucusu çıktı . ben bu parçayı çıkmacılarda ve yeni parça satan tüm dükkanlarda aramama ragmen bulamadım.mecburen servisten istetim malesef onlarında elinde yokmuş :smiley: ayrıca birde direksiyonun altında aırback ve kornanın çalışmasını sağlayan yuvarlak bir şerit var oda arızalı çıktı en azından şerit için bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden herkeze tşk...
slm...krank sensörünü bulamazsın...ama sevinecegin bir haber vereyım...kia nın bir modelinin sensörü ile bire bir aynı... benim araçta da sorun olmuştu..benim servis kia nın bir modelinden takmıştı...ha birde sensörde 3 adet uç var BEYAZ kablo ortaya bağlanacak....diğer ikisi nı deneme yanılmayla bulabilirsin...

strom' Alıntı:
slm...krank sensörünü bulamazsın...ama sevinecegin bir haber vereyım...kia nın bir modelinin sensörü ile bire bir aynı... benim araçta da sorun olmuştu..benim servis kia nın bir modelinden takmıştı...ha birde sensörde 3 adet uç var BEYAZ kablo ortaya bağlanacak....diğer ikisi nı deneme yanılmayla bulabilirsin...
yardımınız için çok tşk ederim.bu bilgiyi servisle görüşücem.

selamlar

igeçen hafta ilk 4x4 aracımı aldım nıssan terrano 97 model yedek parça ihtiyaçlarınızı nerden karsılıyorsunuz servis haricinde ben bikaç parçasıonı sordum mesela stop lambası vs... seviste çok pahalı parçalar bildiğiniz önerebileceğiniz uygun yerler varsa rica etsem bana mail atabilirminsiz burda yazarsanız sanırım reklama girer ;Dşimdiiden çok tesekkür ederim
saygılarımla

ZEUSSSS' Alıntı:
selamlar

igeçen hafta ilk 4x4 aracımı aldım nıssan terrano 97 model yedek parça ihtiyaçlarınızı nerden karsılıyorsunuz servis haricinde ben bikaç parçasıonı sordum mesela stop lambası vs... seviste çok pahalı parçalar bildiğiniz önerebileceğiniz uygun yerler varsa rica etsem bana mail atabilirminsiz burda yazarsanız sanırım reklama girer ;Dşimdiiden çok tesekkür ederim
saygılarımla
selçuk bey hangi şehirdesiniz

site kurallarına göre yanlış olabileceğini düşündüğümden pm olarak alışveriş yaptığım adresi yolladım size

barb_alone' Alıntı:
site kurallarına göre yanlış olabileceğini düşündüğümden pm olarak alışveriş yaptığım adresi yolladım size

Merhaba Barboros bey, aynı adresi bana da gönderirseniz sevinirim, malum bende silifke deyim terrano parçası bulmak mesele bizim buralarda.

yolladığım tel no yönetim izin verirse problem çıkmazsa her arkadaşım faydalansın die burdan yayınlamak isterim toptancı-perakendeci bu firma ben ortağı değilim bayisi hiç değilim sadece araştırmalarımdan çıkan en uygun fiyatlı merkez olduğu için

yönetim cevabı verir herhalde

Bir takım jant lastik ve terrano

IMG_0219.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.