Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,456

Etiketler
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

adil bey aracınız güzel olmuş güle güle kullanın ; bende aracıma vinç takacağım için böyle bir tampon arıyorum

Aracınız güzel olmuş Adil bey güle güle binin

bende 31-10,5-15 bf goodric leri yeni taktım arabanın duruşu değişti

Fotoğraf-0002.jpg

Kaplama değil,siyah mat boya.

bir de Adil bey öndeki ford amblemine takıldım.Affınıza sığınarak.

red crab' Alıntı:
Kaplama değil,siyah mat boya.

bir de Adil bey öndeki ford amblemine takıldım.Affınıza sığınarak.

merhaba red crab
ford amblemi var çünki ford maverick ve nissan terrano aynı kasaya sahip araçlar iki ayrı marka ve modelde aynı kasa

Aradaşlar , 2011 yılı içinde, team terrano ( bursa ) olarak, bir kaç aktivite planlamaktayız ..
http://www.facebook.com/group.php?gid=135606359808858
bunların içerisinde mangal partisi ve kamp var , yeri ve zamanı ile ilgili net bir çalışma yapmadık , sizlerinde önerileri ile bu konuya bir şekil verilmesi yararlı olur , bursada şu an 6 adet tek kapı terrano2 var inşallah daha da fazlalaşacak.

Terrano 2 buluşması gibi bir aktivite için öneri ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ....[attachment=1]

a1.jpg

Gokhan hafta sonu team terrano arazideydi, sizleride aramizda gormek isterdik....[attachment=1]

Team Terrano nun Fotoğraflarına ulaşabileceğiniz bir link http://www.facebook.com/group.php?gid=135606359808858&v=photos Bu link teki Fotoğraflar Teranoların OFF-ROAD kabiliyetleri hakkında bir fikir verebilir.
Etkinlik olarak Nisan veya mayısta bir kar kampı düşünebiliriz. Bunun için Toyoto gurubuna ev sahipliği yaptığımız kendir yaylası olabilir.
Vinç tamponu için değişik bir altarnatif , kendi aracımın fotoğrafını ekte yayınlıyorum

terrano.jpg

dromer' Alıntı:
Team Terrano nun Fotoğraflarına ulaşabileceğiniz bir link http://www.facebook.com/group.php?gid=135606359808858&v=photos Bu link teki Fotoğraflar Teranoların OFF-ROAD kabiliyetleri hakkında bir fikir verebilir.
Etkinlik olarak Nisan veya mayısta bir kar kampı düşünebiliriz. Bunun için Toyoto gurubuna ev sahipliği yaptığımız kendir yaylası olabilir.
Vinç tamponu için değişik bir altarnatif , kendi aracımın fotoğrafını ekte yayınlıyorum

paylaşımınız için teşekkürler özellikle facebook sayfanızdaki resimler vinçli tampon için fikir verici oldu ; bu tamponları bursadamı yaptırdınız ?

dromer' Alıntı:
Evet bursa da yaptirdim aracin genel goruntusunu bozmuyor
ömer bey ankarada iki arkadaş yaptırmak istiyoruz ; bizi maliyet ve nerede yaptırabileceğimiz konusunda bilgilendirebilirmisiniz

Yapan usta suanda hac da muhtemelen ocak ayinda donmus olur sizi kendisiyle gorustururum

evet tamponlarınız çok güzel görünüyor daha terrano ya bukadar yakışanını görmemiştim.

Adil KURT' Alıntı:
Arkadaşlar,
Resimler yeni yükleyebildim. Ayrıca araca 31x10,5x15 BF Goodrich AT lastik taktım.[attachment=1]

adil tamponlar olmuş...cuk diye oturmuş... güle güle kazasız belasız kullan.... ben 2 yıl kullandım....sıra sende...hakkını ver ama...saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.