Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,456
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

osman abi tamponları yapan ustanın numarasını verecektin ; halâ bekliyorum

Etiketler

brothers' Alıntı:
osman abi tamponları yapan ustanın numarasını verecektin ; halâ bekliyorum

unutmuşum kardeşim....hemen veriyorum...ahmet demir.....antoff un başkanı....05323266617 numarayı benden aldığınızı söyleyin....yardımı olur...

strom' Alıntı:
unutmuşum kardeşim....hemen veriyorum...ahmet demir.....antoff un başkanı....05323266617 numarayı benden aldığınızı söyleyin....yardımı olur...
teşekkürler abi ; senin tamponları alamadım bari yenisini yaptırayım

strom' Alıntı:
bugun konustum bu aralar eli müsait... pazartesi benim aracın tavan sepetini yapacak....bu aralar yaptırabılırsın....
abi görüştüm teşekkür ederim

korhanyazgan' Alıntı:
selamlar nissanterrano benzinli bir araç almayı düşünüyorum yorumlarınızdan sonra dahada ısındım sahibinden comdaki yaban tv aracı için ne düşünürsünüz teşekkürler
link yada ilan numarasını verebilirmisiniz

korhanyazgan' Alıntı:
1997 model ilan no 36895263
araç lpg li detaylı kontrol edilmesi lazım ; aracın şase numarasından servis bakımlarını özellikle km'sini kontrol ettirin ; ben 110.000 km de 98 model bir araca talip olmuştum şase no'dan kontrol ettirince aracın 2002 yılında 200.000 km'de servise girdiğini öğrendim ; araç diri duruyor fiyatı iyi vinç te fiyata dahilse iyi inceleyin ama şunuda söyleyim aracın kullanımı çok keyifli

korhanyazgan' Alıntı:
bencede araç iyi ama kilometresi çok fazla masraf açabilir birde vinç ruhsata işli değilse muayeneden geçmez heralde çünkü muayenesi yakınmış
araç lpg'li olduğu için yorum yapmak istemem ; benim aracım 234000 km' de idi aldığımda ama hiç lpg takılmamış ve tüm bakımları yetkili serviste yapılmış bir araçtı ; lpg işin içine girince iş karışıyor benim baktığım birçok araçta sıralı sistem yerine ucuz olsun diye normal sistem lpg takılmış ve motorları bitmiş durumdaydı

selamlar nissan terrano TD2 aldık 2000 model ön takım sağ sol salıncaklarını arıyorum bulamıyorum yardımcı olacak birisi varmı.ADİL bey salıncaklar duruyormu alinizde

slm...discovery ye biniyorum ama hala nissan cıyım....

arkadaşlar elimde terrano 2 için ön hub kilit tamır takımı var sıfır....hiç takılmadı... ürünu gres yağının içinde saklıyorum..

dizel 2.7 terranolar için kablolu enjektör de mevcut...

ihtiyacı olan arkadaşlar arasın.... bu ürünler servislerde yok...almanyadan getirmiştim...yedek dursun diye... ama kullanmadan aracımı sattım...

selamlar nissan terrano TD2 aldık 2000 model ön takım sağ sol salıncaklarını arıyorum bulamıyorum yardımcı olacak birisi varmı.ADİL bey salıncaklar duruyormu alinizde

Salıncakları siteden bir arkadaşa hediye ettim,ancak garajı bir karıştırayım bir takım daha olabilir,bulabilirsem size gönderebilirim.

slm 98 terrano 2 dizel bir arancım var.yaklaşık on gün önce arızılandı .arıza sebebi olarakta krang sensör okuyucusu çıktı . ben bu parçayı çıkmacılarda ve yeni parça satan tüm dükkanlarda aramama ragmen bulamadım.mecburen servisten istetim malesef onlarında elinde yokmuş :smiley: ayrıca birde direksiyonun altında aırback ve kornanın çalışmasını sağlayan yuvarlak bir şerit var oda arızalı çıktı en azından şerit için bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden herkeze tşk...

strom' Alıntı:
slm...discovery ye biniyorum ama hala nissan cıyım....

arkadaşlar elimde terrano 2 için ön hub kilit tamır takımı var sıfır....hiç takılmadı... ürünu gres yağının içinde saklıyorum..

dizel 2.7 terranolar için kablolu enjektör de mevcut...

ihtiyacı olan arkadaşlar arasın.... bu ürünler servislerde yok...almanyadan getirmiştim...yedek dursun diye... ama kullanmadan aracımı sattım...

osman bey hub lar 2.4 benzinli araca uyarmı fiyat ne düşünüyorsunuz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.