brothers' Alıntı:osman abi tamponları yapan ustanın numarasını verecektin ; halâ bekliyorum
teşekkürler abi ; senin tamponları alamadım bari yenisini yaptırayımstrom' Alıntı:unutmuşum kardeşim....hemen veriyorum...ahmet demir.....antoff un başkanı....05323266617 numarayı benden aldığınızı söyleyin....yardımı olur...
bugun konustum bu aralar eli müsait... pazartesi benim aracın tavan sepetini yapacak....bu aralar yaptırabılırsın....brothers' Alıntı:teşekkürler abi ; senin tamponları alamadım bari yenisini yaptırayım
abi görüştüm teşekkür ederimstrom' Alıntı:bugun konustum bu aralar eli müsait... pazartesi benim aracın tavan sepetini yapacak....bu aralar yaptırabılırsın....
link yada ilan numarasını verebilirmisinizkorhanyazgan' Alıntı:selamlar nissanterrano benzinli bir araç almayı düşünüyorum yorumlarınızdan sonra dahada ısındım sahibinden comdaki yaban tv aracı için ne düşünürsünüz teşekkürler
araç lpg li detaylı kontrol edilmesi lazım ; aracın şase numarasından servis bakımlarını özellikle km'sini kontrol ettirin ; ben 110.000 km de 98 model bir araca talip olmuştum şase no'dan kontrol ettirince aracın 2002 yılında 200.000 km'de servise girdiğini öğrendim ; araç diri duruyor fiyatı iyi vinç te fiyata dahilse iyi inceleyin ama şunuda söyleyim aracın kullanımı çok keyiflikorhanyazgan' Alıntı:1997 model ilan no 36895263
araç lpg'li olduğu için yorum yapmak istemem ; benim aracım 234000 km' de idi aldığımda ama hiç lpg takılmamış ve tüm bakımları yetkili serviste yapılmış bir araçtı ; lpg işin içine girince iş karışıyor benim baktığım birçok araçta sıralı sistem yerine ucuz olsun diye normal sistem lpg takılmış ve motorları bitmiş durumdaydıkorhanyazgan' Alıntı:bencede araç iyi ama kilometresi çok fazla masraf açabilir birde vinç ruhsata işli değilse muayeneden geçmez heralde çünkü muayenesi yakınmış
strom' Alıntı:slm...discovery ye biniyorum ama hala nissan cıyım....
arkadaşlar elimde terrano 2 için ön hub kilit tamır takımı var sıfır....hiç takılmadı... ürünu gres yağının içinde saklıyorum..
dizel 2.7 terranolar için kablolu enjektör de mevcut...
ihtiyacı olan arkadaşlar arasın.... bu ürünler servislerde yok...almanyadan getirmiştim...yedek dursun diye... ama kullanmadan aracımı sattım...