Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,486

Etiketler
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

iyi günler terranoma yeni lastik almak üzereyim şuan üzerindekiler 235-75 15 arazide çamurluk ve davlumbazlara sürtme yapmayan bir ebatla hafif büyük bir lastik takmak istiyorum sizce hangi ebatı almam gerekir konuştuğum lastikçi enden mi yüksekliktenmi büyütmek istiyorsun diye sordu kafamı karıştırdı sizce en doğru lastik ölçüsü nedir bilgi verirseniz sevinirim(şuan ki tercihim federal mt)

merhabalar ben de 235/75/15 olan lastiklerimi 21/10,50/15 lerle değiştirdim herhangi bir sıkıntı yaratmadı ama bildiğim kadarıyla 32/11,50/15 takan arkadaşlarda var.

iilginiz için teşekkür ederim bugün 241/79 R15 federal taktım inşallah memnun kalırım

red crab' Alıntı:
merhabalar ben de 235/75/15 olan lastiklerimi 21/10,50/15 lerle değiştirdim herhangi bir sıkıntı yaratmadı ama bildiğim kadarıyla 32/11,50/15 takan arkadaşlarda var.

Merhaba benim aracımda da 235-75-15 takılı şuan, lastikler halen dişli ama 2006 yılından olduğu için yanaklarda çatlamalar başladı, lastikleri değiştiriken büyütmek istiyorum sayın Osman Gökçenoğlu 31-10,5-15 önermişti herhangi bir işlem yapmadan 32-11,5-15 de takılabiliyormu ve lastikleri bu şekilde büyütürsem yakıta nekadar bir etki yapar..değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim

silifke_mesut' Alıntı:
Merhaba benim aracımda da 235-75-15 takılı şuan, lastikler halen dişli ama 2006 yılından olduğu için yanaklarda çatlamalar başladı, lastikleri değiştiriken büyütmek istiyorum sayın Osman Gökçenoğlu 31-10,5-15 önermişti herhangi bir işlem yapmadan 32-11,5-15 de takılabiliyormu ve lastikleri bu şekilde büyütürsem yakıta nekadar bir etki yapar..değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim

olmaz......aslında ama çamurlukları keserim dersen olur....ama araca da yazık olur....

strom' Alıntı:
Selam arkadaşlar terrano mu sattım... elimde ön ve arka metal tampon
dizel terranolar için 45 beygir fazladan güç alabileceğiniz çip tabir edilen powerpack.
telefonum 0 507 396 42 42 osman GÖKÇENOĞLU...
arkadaşlar ön ve arka tampon u sattım... bilgilerinize...
dizel terranolar için 45 beygir fazladan güç alabileceğiniz çip tabir edilen powerpack duruyor.... almak isteyen elini çabuk tutsun....hollanda dan ithal... ve sadece 1000 tl

strom' Alıntı:
arkadaşlar ön ve arka tampon u sattım... bilgilerinize...
dizel terranolar için 45 beygir fazladan güç alabileceğiniz çip tabir edilen powerpack duruyor.... almak isteyen elini çabuk tutsun....hollanda dan ithal... ve sadece 1000 tl
hayırlı olsun osman bey bende kurban bayramı için antalyaya geldiğimde almayı düşünüyordum kısmet değilmiş alan arkadaşada hayırlı olsun

brothers' Alıntı:
hayırlı olsun osman bey bende kurban bayramı için antalyaya geldiğimde almayı düşünüyordum kısmet değilmiş alan arkadaşada hayırlı olsun

sağlık olsun....istersenız yenısını yaptırırız.....

strom' Alıntı:
sağlık olsun....istersenız yenısını yaptırırız.....
tamponları yapan usta antalyada mı ? bir problem çıkmaz ise bayramda alanyada olacağım uygun olur ise sizi ararım

bir sorum olacak.

Tamponlara boya yerine Wurth koruyucu attrısam tutar ve görüntü nasıl olur?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR