dromer' Alıntı:birkaç gezi fotoğrafı
Terrano Team hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Nasıl bir organizasyon ve nasıl üye alıyorsunuz?dromer' Alıntı:Terrano Team olarak Boğaziçi Rallisinde FIV olarak gorev yaptık çok da guzel oldu
strom' Alıntı:Selam arkadaşlar terrano mu sattım... elimde ön ve arka metal tampon ve üst bagaj var...4 adet 15 inç 6 bijon jant alımınyum alaşımlı...1 adet de orjınal jant var metal... ...tampona hazır montelı vinç hem uzaktan kumandalı hem kablolu kullanım....
dizel terranolar için 45 beygir fazladan güç alabileceğiniz çip tabir edilen powerpack.
ilgilenen arkadaş olursa 4 adet te asvalt lastiği az kullanılmış... resimde hemen hemen hepsi görünuyor...
telefonum 0 507 396 42 42 osman GÖKÇENOĞLU...
artık süslesende görsek beyavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvstrom' Alıntı:land rover discovery v8 aldım bile....saygılarımla...
oda yeter kardeşim lastikleride attınmı missssssssssss ;D ;Dstrom' Alıntı:sadece ön tampon yapacaz...şimdilik...
strom' Alıntı:Selam arkadaşlar terrano mu sattım... elimde ön ve arka metal tampon ve üst bagaj var...4 adet 15 inç 6 bijon jant alımınyum alaşımlı...1 adet de orjınal jant var metal... ...tampona hazır montelı vinç hem uzaktan kumandalı hem kablolu kullanım....
dizel terranolar için 45 beygir fazladan güç alabileceğiniz çip tabir edilen powerpack.
ilgilenen arkadaş olursa 4 adet te asvalt lastiği az kullanılmış... resimde hemen hemen hepsi görünuyor...
telefonum 0 507 396 42 42 osman GÖKÇENOĞLU...
osman bey selam öncelikle nasılsınız,yeni aracınız hayırlı olsun umarım kazasız belasız ve bol çamurlu günler geçirir ve güzel görüntülerinizi yine bizlerle payllaşırsınız .bu söylediğiniz parçaları verdiniz mi bende 2001 terrano 22700 td var vermedi iseniz bu parçalar benim araca uyarmı ve hepsini bir mi vereceksiniz ne kadar istiyorsunuz olurda analaşırsak istanbul a nasıl ulaştıracaksınız saygılarımla şimdiden teşekkür ederim
tb1z' Alıntı:Merhaba Terrano dostları,
Bende Terrano sahibiyim. Açmış olduğunuz bu konudan dolayı teşekkür ederim,
paylaşılan bilgiler çok güzel
konular içersinde bazı sorular sorulmuş ama cevapları verilmemiş olarak tespit ettim,
tecrübelerime dayanarak bilgilerimi paylaşmak istiyorum.
Direksiyonu sağa veya sola tam kırma anında gelen ses: Sağda ve solda olmak üzere önde ve arkada iki tane direksiyonun dönmesini sabitleyici saplamalar var,
bunların başlarında plastikten tıpalar var fiyatları 4 tanesi 1TL bunlar zamanla aşınınca ses yapıyor. Tıpaları değiştirip direksiyon manevrasına göre iki tarafı da ayarladığınız zaman ses kesiliyor. Greslemekte fayda var.
Açılır tavan motoru arızası: Açılır tavan motoru içersinde ara plastik dişli var. Bunun dişleri zamanla aşınıyor ve motor çalışsa bile sunroof hareket etmiyor. İkinci el satanlarda motor 350TL Çözümü; tornacılar bu dişliyi yapabiliyorlar. Benim tavsiyem dişliyi pirinçten yaptırmanızdır. Ben yaptırdım maşallahı var
Halk bandı ve Amatör telsiz konusunda fikir almak isteyenler iletişime geçebilir. Kasım 2010 amatör telsiz sınavı vardır. Sınava girmek isteyenler Kıyı emniyet müdürlüğüne kayıt olabilirler.
Aracımın fotolarını ekliyorum,
Hayırlı bayramlar...