Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,773
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

birkaç gezi fotoğrafı

076.jpg

079.jpg

Etiketler

Selam arkadaşlar terrano mu sattım... elimde ön ve arka metal tampon ve üst bagaj var...4 adet 15 inç 6 bijon jant alımınyum alaşımlı...1 adet de orjınal jant var metal... ...tampona hazır montelı vinç hem uzaktan kumandalı hem kablolu kullanım....

dizel terranolar için 45 beygir fazladan güç alabileceğiniz çip tabir edilen powerpack.

ilgilenen arkadaş olursa 4 adet te asvalt lastiği az kullanılmış... resimde hemen hemen hepsi görünuyor...

telefonum 0 507 396 42 42 osman GÖKÇENOĞLU...

02082010074.jpg

02082010069.jpg

02082010075.jpg

dromer' Alıntı:
Terrano Team olarak Boğaziçi Rallisinde FIV olarak gorev yaptık çok da guzel oldu
Terrano Team hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Nasıl bir organizasyon ve nasıl üye alıyorsunuz?

strom' Alıntı:
Selam arkadaşlar terrano mu sattım... elimde ön ve arka metal tampon ve üst bagaj var...4 adet 15 inç 6 bijon jant alımınyum alaşımlı...1 adet de orjınal jant var metal... ...tampona hazır montelı vinç hem uzaktan kumandalı hem kablolu kullanım....

dizel terranolar için 45 beygir fazladan güç alabileceğiniz çip tabir edilen powerpack.

ilgilenen arkadaş olursa 4 adet te asvalt lastiği az kullanılmış... resimde hemen hemen hepsi görünuyor...

İnanmıyorum aracınızı alan kişi bu aksesuarları istemedi mi??? Çok garip, biz bu aksesuarları bulmak için ne emek veriyoruz ama bazıları kıymetini anlayamıyor:smiley: İnşallah daha iyi bir araçla aramıza dönersiniz.

:((((( Dün gece terranomla giderken araba birden gaz yememeye başladı daha doğrusu gaza basıyorum motor devirleniyor araba gitmiyor köprü, kavşak derken bir süre ilerledim sonra arabanında hali kalmadı gitmiyor. Sağda durduğumda baktım arabanın altından şarıl şarıl bir şeyler akıyor. Mazot desem değil, motor yağı desem değil ??? Çektik arabayı tamirciye. Sabah oldu ustam geldi. Baktıkki otomatik vites yağ hortumu öndeki kayış kasnağa sürtmüş yarılmış. Hortumu değiştirdik (yerinide) yağı doldurduk araba 2. vitesin üstüne çıkmıyor. Şanzumanın açılması lazım. :(((

Sizdede hortum mutlaka aynı yerden geçiyordur. Bir ustaya hortumun yerini değiştirtmenizde fayda var diye düşünüyorum. Aynı dertten sizde muzdarip olmayın.

strom' Alıntı:

osman bey selam öncelikle nasılsınız,yeni aracınız hayırlı olsun umarım kazasız belasız ve bol çamurlu günler geçirir ve güzel görüntülerinizi yine bizlerle payllaşırsınız .bu söylediğiniz parçaları verdiniz mi bende 2001 terrano 22700 td var vermedi iseniz bu parçalar benim araca uyarmı ve hepsini bir mi vereceksiniz ne kadar istiyorsunuz olurda analaşırsak istanbul a nasıl ulaştıracaksınız saygılarımla şimdiden teşekkür ederim

Selam...tüm terranolara uyar.. şasede hazır mevcut yerlere monte edıldi... ön tampon 6 adet civata ile monte edilıyor... arka tampon montesi ise daha basıt...zaten iki tamponda kızak şeklınde yerıne oturuyor..geriye sadece vidalamak kalıyor...

elimde...ön arka tampon.(demir) vinç yeri hazır.. 1100 tl.. on tamponda sinyaller hazır ve 2 adette sis var...arkada yıne sinyal ve
geri vites lambaları hazır...

dizel terranolar için 45 beygir artış saglayan pover pack..( çip) 1000 tl.. 4 adet offroad cant..15 inç... 400 tl

ister hepsini isterseniz tek tek verebilirim... cargo yerıne ambar ile gönderirsek te sanırım uygun olur...

Merhaba Terrano dostları,

Bende Terrano sahibiyim. Açmış olduğunuz bu konudan dolayı teşekkür ederim,
paylaşılan bilgiler çok güzel
konular içersinde bazı sorular sorulmuş ama cevapları verilmemiş olarak tespit ettim,
tecrübelerime dayanarak bilgilerimi paylaşmak istiyorum.

Direksiyonu sağa veya sola tam kırma anında gelen ses: Sağda ve solda olmak üzere önde ve arkada iki tane direksiyonun dönmesini sabitleyici saplamalar var,
bunların başlarında plastikten tıpalar var fiyatları 4 tanesi 1TL bunlar zamanla aşınınca ses yapıyor. Tıpaları değiştirip direksiyon manevrasına göre iki tarafı da ayarladığınız zaman ses kesiliyor. Greslemekte fayda var.

Açılır tavan motoru arızası: Açılır tavan motoru içersinde ara plastik dişli var. Bunun dişleri zamanla aşınıyor ve motor çalışsa bile sunroof hareket etmiyor. İkinci el satanlarda motor 350TL Çözümü; tornacılar bu dişliyi yapabiliyorlar. Benim tavsiyem dişliyi pirinçten yaptırmanızdır. Ben yaptırdım maşallahı var :smiley:

Halk bandı ve Amatör telsiz konusunda fikir almak isteyenler iletişime geçebilir. Kasım 2010 amatör telsiz sınavı vardır. Sınava girmek isteyenler Kıyı emniyet müdürlüğüne kayıt olabilirler.

Aracımın fotolarını ekliyorum,
Hayırlı bayramlar...

02.jpg

00.jpg

tb1z' Alıntı:
Merhaba Terrano dostları,

Bende Terrano sahibiyim. Açmış olduğunuz bu konudan dolayı teşekkür ederim,
paylaşılan bilgiler çok güzel
konular içersinde bazı sorular sorulmuş ama cevapları verilmemiş olarak tespit ettim,
tecrübelerime dayanarak bilgilerimi paylaşmak istiyorum.

Direksiyonu sağa veya sola tam kırma anında gelen ses: Sağda ve solda olmak üzere önde ve arkada iki tane direksiyonun dönmesini sabitleyici saplamalar var,
bunların başlarında plastikten tıpalar var fiyatları 4 tanesi 1TL bunlar zamanla aşınınca ses yapıyor. Tıpaları değiştirip direksiyon manevrasına göre iki tarafı da ayarladığınız zaman ses kesiliyor. Greslemekte fayda var.

Açılır tavan motoru arızası: Açılır tavan motoru içersinde ara plastik dişli var. Bunun dişleri zamanla aşınıyor ve motor çalışsa bile sunroof hareket etmiyor. İkinci el satanlarda motor 350TL Çözümü; tornacılar bu dişliyi yapabiliyorlar. Benim tavsiyem dişliyi pirinçten yaptırmanızdır. Ben yaptırdım maşallahı var :smiley:

Halk bandı ve Amatör telsiz konusunda fikir almak isteyenler iletişime geçebilir. Kasım 2010 amatör telsiz sınavı vardır. Sınava girmek isteyenler Kıyı emniyet müdürlüğüne kayıt olabilirler.

Aracımın fotolarını ekliyorum,
Hayırlı bayramlar...

bilgi paylaşımınız için teşekkürler ; aramıza hoşgeldiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR