Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 751,838
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Tabiki agirlik biraz artiyor. Benim taktigim tum ekipman yaklasik 185 kg ama soktuklerimiz de var :smiley:
Porya kilitlerini More 4x4 web sitesinde bulup siparis ettim. Tanesi 72 Euro ama rica ettim nakliye dahil 100 Euro'nun altinda fatura kestiler. Paket dogrudan kapima geldi.
Kontak kuracagin kisi Mr. Andrzej;

Mr. Andrzej Borek
tel./fax 58 340 91 51
kom. 796 796 446
ul. Droszyńskiego 28
80-381 Gdańsk

www.more4x4.pl
www.expedycja.pl
www.quickfist.pl
www.afn4x4.pl

Etiketler

cevabınız öncelikle terrano kullanıcılarını ilgilendirmekte sonrasında terrano almayı düşününleri

aracınız gerçekten güzel olmuş güle güle çamurlanın inşallah.....

songofsofia' Alıntı:
Tabiki agirlik biraz artiyor. Benim taktigim tum ekipman yaklasik 185 kg ama soktuklerimiz de var :smiley:
Porya kilitlerini More 4x4 web sitesinde bulup siparis ettim. Tanesi 72 Euro ama rica ettim nakliye dahil 100 Euro'nun altinda fatura kestiler. Paket dogrudan kapima geldi.
Kontak kuracagin kisi Mr. Andrzej;

Mr. Andrzej Borek
tel./fax 58 340 91 51
kom. 796 796 446
ul. Droszyńskiego 28
80-381 Gdańsk

www.more4x4.pl
www.expedycja.pl
www.quickfist.pl
www.afn4x4.pl

teşekkürler benimki nissan terrano 2.7 TDİ 1998 model.

sizin aracın model ve tipi nedir? hangi modellerin ki uygun bakmak lazım. terrano 1 ile terrano 2 poryalar farklı. acaba bizim 2 serisi içinde farklılık varmıdır diye düşündüm

arkadaşlar sıcaklar geldi. radyatör büyütmek isteyenler varsa düzceden geçerken bulduğum bir radyatör ustası çok uygun fiyata radyatör yapabiliyor.ben 4 gözlü petek yaptırdıktan sonra en sıcak havalarda bile çok rahat ettim. isteyenleri kendisini tanıyan gezenbilir üyesi bir arkadaşa yönlendirebilirim.bizlere severek yardımcı olacağından eminim.

yakıt düşürücü cihazı taktıktan sonra bilgi veremedim çünkü şehir içi ve yokuş yapıyorum bu durumda yakıtın düştüğünden emin olamıyorum.

slm aracınız güzel olmuş snorkel i nereden temin ettınız ve ne kadar verdiniz....adres ya da tel. verirseniz sevinirim...

barb_alone' Alıntı:
cevabınız öncelikle terrano kullanıcılarını ilgilendirmekte sonrasında terrano almayı düşününleri

aracınız gerçekten güzel olmuş güle güle çamurlanın inşallah.....
Teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber çamurlanırız :D Bu arada ben unuttum siz hatırlatmışsınız. Benim aracım Terrano II (R20) Mk.4 3.0Di/2005 model.

rechargeable' Alıntı:
teşekkürler benimki nissan terrano 2.7 TDİ 1998 model.

sizin aracın model ve tipi nedir? hangi modellerin ki uygun bakmak lazım. terrano 1 ile terrano 2 poryalar farklı. acaba bizim 2 serisi içinde farklılık varmıdır diye düşündüm
Aracım 2005 model 3.0Di. Web sitesinde hem Terrano I hemde II için porya kilidi var ama bu da yeterli olmuyor. Mutlaka ön lastiklerden birini söküp aks kafasındaki diş sayısını kontrol etmek gerekiyor. Benim aracım 31 diş ama sizinki muhtemelen 33 diş olabilir. Hata yapmamak lazım. Birde ilerde arka diferansiyel için kilit sipariş etmeyi düşünürseniz en büyük hata diferansiyel modelinde yapılıyor. Ben araç modeli ve şase numarası vererek sipariş vermeme rağmen yanlış kilit gönderdiler. Bu araç H233B ve C200 diferansiyel ile üretilmiş ama Türkiye'ye sadece C200 ile satılmış.

strom' Alıntı:
Selam aracınız güzel olmuş snorkel i nereden temin ettınız ve ne kadar verdiniz....adres ya da tel. verirseniz sevinirim...
Osman Bey, şnorkeli Promyges İspanya'dan sipariş ettim. Navara D22 şnorkeli bizim kasaya birebir oturuyor ama sizin hava filtresine küçük bir modifikasyon yapmak gerekebilir.

http://www.promyges.com/index.php/productos/index/id_marca/27/symfony/dpgi8hrs7sk6f1eqhsnr6f7mq1

Birde Portekiz bir firmada aluminyumdan yapılmış bir model var. Belki onu daha çok beğenirsiniz.

http://www.afn.pt/v3/index.php?menu=1&language=EN

strom' Alıntı:
Selam aracınız güzel olmuş snorkel i nereden temin ettınız ve ne kadar verdiniz....adres ya da tel. verirseniz sevinirim...
Osman Bey merhabalar, size bir alternatif daha buldum belki isinize yarayabilir.
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.calmini4x4.de/bilder/produkte/klein/1269_1.jpg&imgrefurl=http://www.calmini4x4.de/Nissan_5&usg=__nnpX6fKWOOoSRT9iYbROU-hMGgA=&h=80&w=65&sz=3&hl=tr&start=37&um=1&itbs=1&tbnid=cvTXAILdulGceM:&tbnh=74&tbnw=60&prev=/images%3Fq%3Dterrano%2Bii%2Bsnorkels%26start%3D21%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26rlz%3D1W1SUNC_en%26ndsp%3D21%26tbs%3Disch:1

strom' Alıntı:
Bu arada faturami yeni buldum. Ben snorkeli Promyges'den 272 EUR'ya almisim.

Arkadaşlar merhaba,

3 ay önce 1995 Ford Maverick (Nissan Terrano) 2.7 TD aldım.
Off road için topluyorum.Ön takım,yükseltme,boya vb. tamamlandı.
Ancak ön ve arka tampon konusunda desteğe ihtiyacım var. Daha önce bu araca uygun tampon imal etmiş arkadaşlar resim veya detay gönderirse sevinirim.

Teşekkürler...

konunun eski sayfaları size yardımcı olacaktır konuyu iyice incelediniz mi çok soruya cevap niteliğinde

slm aracınız çok güzel olmuş ben de izmir deyim inşallah bir yerlerde karşılaşırız.

Terrano Team olarak Boğaziçi Rallisinde FIV olarak gorev yaptık çok da guzel oldu

DSC00122.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

SON KONULAR

Geri