Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 782,258
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

red crab' Alıntı:
osman bey hub lar 2.4 benzinli araca uyarmı fiyat ne düşünüyorsunuz?
uyar öndüzende farklılık yok.....ben almanyadan 600 tl ye almıştım...aynı fiyata veririm...

Etiketler

slm...krank sensörünü bulamazsın...ama sevinecegin bir haber vereyım...kia nın bir modelinin sensörü ile bire bir aynı... benim araçta da sorun olmuştu..benim servis kia nın bir modelinden takmıştı...ha birde sensörde 3 adet uç var BEYAZ kablo ortaya bağlanacak....diğer ikisi nı deneme yanılmayla bulabilirsin...

osman bey çok tşk ederim .servise gidip bu bilgiyi aktarıcam.

selamlar

igeçen hafta ilk 4x4 aracımı aldım nıssan terrano 97 model yedek parça ihtiyaçlarınızı nerden karsılıyorsunuz servis haricinde ben bikaç parçasıonı sordum mesela stop lambası vs... seviste çok pahalı parçalar bildiğiniz önerebileceğiniz uygun yerler varsa rica etsem bana mail atabilirminsiz burda yazarsanız sanırım reklama girer ;Dşimdiiden çok tesekkür ederim
saygılarımla

selçuk bey hangi şehirdesiniz

aksaray istanbul da yedek parçalar uygun fiyatlarda edinmekte problem olmuyor

site kurallarına göre yanlış olabileceğini düşündüğümden pm olarak alışveriş yaptığım adresi yolladım size

barb_alone' Alıntı:
site kurallarına göre yanlış olabileceğini düşündüğümden pm olarak alışveriş yaptığım adresi yolladım size

Merhaba Barboros bey, aynı adresi bana da gönderirseniz sevinirim, malum bende silifke deyim terrano parçası bulmak mesele bizim buralarda.

yolladığım tel no yönetim izin verirse problem çıkmazsa her arkadaşım faydalansın die burdan yayınlamak isterim toptancı-perakendeci bu firma ben ortağı değilim bayisi hiç değilim sadece araştırmalarımdan çıkan en uygun fiyatlı merkez olduğu için

yönetim cevabı verir herhalde