Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,350
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

jeep' Alıntı:
ben depo kapağını 80 cm yukarı aldım. her dereden geçtiğimde depoyu fullemiyorum artık ;D

bu patrollerde depo kapağı orjinalde çamurluk ağzına 3-5 cm çamurluğu kesme şansın olmuyor onu kesmeden.

yoksa oraya su gelirse bittik zaten :D

Etiketler

ilk kat beyaz boyamız atıldı

:smiley:

1_10150601347568663_702953662_9000194_1325880692_n.jpg

motorize06' Alıntı:
kürşad bey jantlar çok güzel aynısından nerde buluruz ?

procomp replikası bunlar 15" 10" kalınlıkda -46 ofset ben sahibinden de bulup almıştım birileri getiriyordu. malezya malı markalı bişey

Bugün bagaj kapağının döşemesini söküp kazımaya başladık manzara bu artık gülüyorum sadece :smiley:

_MG_1866.jpg

_MG_1865.jpg

dün dostlar saolsun çekip yolladılar bugünde ben gidip çektim arabanın son hali bu, kalan son zımparalamlar düzeltmeler yapılıyor yarın heryeri gerçek boya rengine boyanmaya başlayacak.

_MG_1868.jpg

_MG_1869.jpg

_MG_1870.jpg

_MG_1873.jpg

_MG_1866.jpg

_MG_1865.jpg

Bu ne ya :mad: sıradan bir köpük mü ??? koymuşlar pes vallahi Kürşad bey gerçekten konuyu sürekli takip ediyorum ama bunu görünce şok geçirmemek içten bile değil pes vallahi..Gerçekten bunu yapan usta olamaz başka bişi yaa af buyurun...Ama şu bir gerçek sabrınıza hayran kaldım bunca olanlara rağmen iyi bir iş çıkardınız tebrik ederim ellerinize sağlık kesenize bereket...

daisuki' Alıntı:
_MG_1866.jpg

_MG_1865.jpg

Bu ne ya :mad: sıradan bir köpük mü ??? koymuşlar pes vallahi Kürşad bey gerçekten konuyu sürekli takip ediyorum ama bunu görünce şok geçirmemek içten bile değil pes vallahi..Gerçekten bunu yapan usta olamaz başka bişi yaa af buyurun...Ama şu bir gerçek sabrınıza hayran kaldım bunca olanlara rağmen iyi bir iş çıkardınız tebrik ederim ellerinize sağlık kesenize bereket...

Teşekkürler :smiley:

genelde heryere inşaah köpüğü sıkıp doldurmuşlardı ama burda farklı bir malzeme kullanmışlar, hacim daha geniş diye heralde inşaat köpüğü sıkmak bile pahalı gelmiş direk ambalaj köpüğünü , straforu doldurmuşlar :smiley:

ben görünce sadece güldüm :smiley:

Kürşat bey artık banyoda bile küpükten nefret eder hala geldiniz sabrınıza emeğinize hayranım inşallah başka bir aksilik çıkmadan sizi yollarda görmek isteriz kolaylıklar dilerim

DEMİRAL' Alıntı:
Kürşat bey artık banyoda bile küpükten nefret eder hala geldiniz sabrınıza emeğinize hayranım inşallah başka bir aksilik çıkmadan sizi yollarda görmek isteriz kolaylıklar dilerim

bitti artık köpük pas kalmadı :smiley: yalıtım aşamasına geçtik eski araba bitti yeni araba başladı şükür.

Çok teşekkürler

Bu arada arabayı aldığımızda sonradan farkettik, arabanın kupası ortadan bel vermişti, arka tarafı çökmüş ortadan hafif büküktü. Kupa şanzımanın üstüne oturmuştu, arkada deponun üstüne. Kupa takozları zaten erimişti. Yeni fotograflar ile eskilere bakarsanız arabanın tabanınına rtık düz olduğunu aracında dik durduğunu görürsünüz.

Tempus' Alıntı:
bitti artık köpük pas kalmadı :smiley: yalıtım aşamasına geçtik eski araba bitti yeni araba başladı şükür.

Çok teşekkürler
boşa sevinme kimbilir daha nerelerde önüne çıkacak köpük bu öyle vazgeçmek yok,mesela şaft borularının içini gördünmü,diferansiyel kovanlarının içi depo buralar potansiyel köpük saklanabilecek yerler

küçük ağa' Alıntı:
boşa sevinme kimbilir daha nerelerde önüne çıkacak köpük bu öyle vazgeçmek yok,mesela şaft borularının içini gördünmü,diferansiyel kovanlarının içi depo buralar potansiyel köpük saklanabilecek yerler

abi bir tek arazi şanzımanının içi kaldı açıp bakmadığım ondan şüpheleniyorum çünkü daha hiç araziye takıp denememiştim arabayı tadilata soktuk :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR