Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 194,509
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

İyi günler
Aracınızı ilk aldığınız günden bu güne takip ediyorum.Sabrınıza ve pozitif düşüncelerinize hayranım.
Mutlu sona ulaşmak için size sabır ve bol para diliyorum,sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.
Saygılar
Batuhan Tüten

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Sedat Abi senin söylediğin şeyi kontrol ettim, aracın Direksiyon hidroliği yağ deposu ve pompası sağda:
iyi yerinde hortumlarınıda konrol ettir üfle veya hava bas,patlak varsa içerisine köpük basmış olabilirler yağ kaçırmasın diye ;D ;D ;D

Bizim burada da bir Yılmaz abimiz var. Cj nin neresi arızalansa koli bandı ile yapıştırır. Sizin ki de neresi çürüse basmış köpüğü ;D

arabadan kazıdığımız keçe, zift, köpüklerle bir 100 kilo hafifledi kesinlikle zaten araç :smiley:

otomobil literatürüne geçecek bir mevzu bu esasında :D , köpükle araba toplama işi.
belkide bu işi izelasyon için yapmışlardır diyecem ama neresinden tutarsan tut olmuyo adamlar baya bi abartmışlar :D Allahtan tükürükle yapıştırma falan yapmamışlar.
neyse tekrar geçmiş olsun ,bitti sayılır artık.

Tempus' Alıntı:
Bu parça şasenin arkasının vidalandığı profil. zaten araç şaseye bağlıyken görme şansın yok, şase kupa ayrılınca bile farkedemedik çünkü köpük sertleşmiş üstüne macun boya zift filan atılmış, vurup kırmayınca yada zımparalayıp delmeyince görüntü şahane. Bu kesilmiş kırılmış hali.

Komple kesip attık oraya yeni profil konuyor. Hatta eskisinden daha sağlam bişey yapıyoruz.

bütün bu eserin mimarı forum üyesi galiba değilmi kürşat bey.bu esere rağmen insan içine çıkabilen bir yüzü varmı.yüzü nede köpükle takviye yapmışmı.başka araçlarla başka canları yakabilir siz deşifre etmeseniz

bayayhan' Alıntı:
otomobil literatürüne geçecek bir mevzu bu esasında :D , köpükle araba toplama işi.
belkide bu işi izelasyon için yapmışlardır diyecem ama neresinden tutarsan tut olmuyo adamlar baya bi abartmışlar :D Allahtan tükürükle yapıştırma falan yapmamışlar.
neyse tekrar geçmiş olsun ,bitti sayılır artık.

bence araba suda rahat yüzebilsin diye yapmışda olabilirler içini köpük doldurunca :smiley:

tyt.fan' Alıntı:
bütün bu eserin mimarı forum üyesi galiba değilmi kürşat bey.bu esere rağmen insan içine çıkabilen bir yüzü varmı.yüzü nede köpükle takviye yapmışmı.başka araçlarla başka canları yakabilir siz deşifre etmeseniz

ben araba ile ilgili tüm geçmişi unuttum zaten 1 sene oldu :smiley:

hurdalıkta bulduğum bir hurdayı restore ediyorum çıkanlarıda paylaşıyorumki isteyen istediği dersi çıkartsın. araba alırken ve toplarken dikkat etsin. en azından başına gelebilecekleri bilsinki maddi manevi hazırlıklı olsun.

son topladığım cj yi bana hurda diye sattılar.. 3-4 yıldır bahçede yatmaktan örümcek bağlamıştı her yanı. Toplarken şasiyi kumlamaya kıyamadık. O kadar canlı duruyordu boyası ;D

jeep' Alıntı:
son topladığım cj yi bana hurda diye sattılar.. 3-4 yıldır bahçede yatmaktan örümcek bağlamıştı her yanı. Toplarken şasiyi kumlamaya kıyamadık. O kadar canlı duruyordu boyası ;D

eh işte tek farkımız ben sağlam diye aldım ;D

Şaka bir yana tamamen ölmüş bir arabayı yeniden doğuruyoruz ustalarla birlikte ve eskisinden daha güçlü, daha sağlam ve daha güzel görünüşlü olarak. Ciddi maliyetli bir hale gelsede mesele arabalara ve 4x4 lere özelliklede eskilerine olan aşkım. Ben bunları yapmasam hurdada ezilecek bir araç olacakken muhtemelen birkaç ay sonra herkesin maşallah diyerek baktığı bir araç olucak. Sadece bu bile benim için çektiğim herşeye değer. Manyaklık belki, belki maddi olarak israf ama ben kendimi iyi hissediyorum bittikçe . önemli olan bu :smiley:

Tempus' Alıntı:
Şaka bir yana tamamen ölmüş bir arabayı yeniden doğuruyoruz ustalarla birlikte ve eskisinden daha güçlü, daha sağlam ve daha güzel görünüşlü olarak. Ciddi maliyetli bir hale gelsede mesele arabalara ve 4x4 lere özelliklede eskilerine olan aşkım. Ben bunları yapmasam hurdada ezilecek bir araç olacakken muhtemelen birkaç ay sonra herkesin maşallah diyerek baktığı bir araç olucak. Sadece bu bile benim için çektiğim herşeye değer. Manyaklık belki, belki maddi olarak israf ama ben kendimi iyi hissediyorum bittikçe . önemli olan bu :smiley:

işte bu....sıra dışı olmak...ideal uğruna savaş vermek..emek harcamak,,keyif almak,sonunda her şeye değdiğini görmek....helal olsun sabrına ve emeğine..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR