Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,324
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

tyt.fan' Alıntı:
bütün bu eserin mimarı forum üyesi galiba değilmi kürşat bey.bu esere rağmen insan içine çıkabilen bir yüzü varmı.yüzü nede köpükle takviye yapmışmı.başka araçlarla başka canları yakabilir siz deşifre etmeseniz
Murat bey siz gündemi biraz geriden takip ediyorsunuz anlaşılan,Akdeniz ünüversitesinde YÜZ yani deri nakli yapılıyor haberiniz olsun köpükle niye uğraşsın biri kazar ,nakil sağlam iş başındada Kürşada nöbet tutturacaksın sağlam yaptırır

Etiketler

Bir tane international scout yada wagoneer v8 restore edip bineyim diyordum param oldugunda temiz temiz, kısmet patroleymiş napalım :smiley:

küçük ağa' Alıntı:
Murat bey siz gündemi biraz geriden takip ediyorsunuz anlaşılan,Akdeniz ünüversitesinde YÜZ yani deri nakli yapılıyor haberiniz olsun köpükle niye uğraşsın biri kazar ,nakil sağlam iş başındada Kürşada nöbet tutturacaksın sağlam yaptırır

üstad ben sitenin okuyucusyum daha çok.kürşat beyin aracı alışı ,aracılar,alana satana hayırlı olsuncular az çok takip ettim.kürşat bey mesajlara anormal tepki gösterenlere inat,böyle bir olayı olduğunca sineye çekti.efendilik bende kalsın tavrıyla.ben topladığı diğer araçlardan sabrını azmini takip etmiştim.iğneyle kuyu kazdığını görmüştük.bu araç birazda alana satana hayırlı olsunculara ders oldu bence.önce insana aracı olana güvenle araç alındı.pireden yorgan yakanlara inat enkazdan bu aracı çıkardı.anlayanada esas olan efendilik çıkarımı kaldı

kürsad bey e bılgı ve tecrube paylaşımlarından ötürü sonsuz tesekkurler, bence kendısı offroad hobısıni bır adım daha ılerletmelı,tabı zamanı varsa, aracı bulmalı ,yada musterının var olan aracını,aklına yattıgı sekılde ( musterı hangı tarzda arac ıstıyorsa aracın dınamıklerının cok sınırlarını asmadan) yaptırarak teslım etmelı, bu sayede hem ıcındekı bıtmeyen modıfıye arzusunu gercekleştırır,işi bıldıgı ıcın yanlıs ustaların cakalların elıne dusmez ve musterı memnunıyetı olusur, aracın yapım asamalarını netten yayınlar,musterı sabırsızlıktan cıldırır :smiley: ve araca kavusma anı ,emın ellerde yapılan araca duyulan guvenle memlekete maceralı donus yolculugu vallahı super olur,ılk musterısıde ben olurum,

bekko' Alıntı:
kürsad bey e bılgı ve tecrube paylaşımlarından ötürü sonsuz tesekkurler, bence kendısı offroad hobısıni bır adım daha ılerletmelı,tabı zamanı varsa, aracı bulmalı ,yada musterının var olan aracını,aklına yattıgı sekılde ( musterı hangı tarzda arac ıstıyorsa aracın dınamıklerının cok sınırlarını asmadan) yaptırarak teslım etmelı, bu sayede hem ıcındekı bıtmeyen modıfıye arzusunu gercekleştırır,işi bıldıgı ıcın yanlıs ustaların cakalların elıne dusmez ve musterı memnunıyetı olusur, aracın yapım asamalarını netten yayınlar,musterı sabırsızlıktan cıldırır :smiley: ve araca kavusma anı ,emın ellerde yapılan araca duyulan guvenle memlekete maceralı donus yolculugu vallahı super olur,ılk musterısıde ben olurum,

tamam o zaman siz araç siparişi ve parayı hazırlayın ilk işimizi yapalım :smiley:))

çok teşekkürler , ama malesef benden çok daha büyük otomobil tecrübesi bilgisi olan bir kaç arkadaşım bahsettiğiniz işleri çok profesyonelce yol tipi araçlarda denedi ve yapamadı. Bir süre sonra bizim insanımız o parayı ona niye vericem ben yaparım moduna giriyor. Bilgi , zaman ve insan emeği en ucuz görülen şeyler. Bir araba parçasına 5000 dolar verirler markalı diye ama o parçanın o arabaya nasıl uygulanacağını bilen ustaya 500 tl vermemek için gidip saçma sapan yerlerde taktırıp parçayıda arabayıda bozarlar :smiley:

o yüzden bende söylediğiniz gibi bişeyi isterim keşke olsa da bu ülkede zor :smiley:

Tempus' Alıntı:
tamam o zaman siz araç siparişi ve parayı hazırlayın ilk işimizi yapalım)

çok teşekkürler , ama malesef benden çok daha büyük otomobil tecrübesi bilgisi olan bir kaç arkadaşım bahsettiğiniz işleri çok profesyonelce yol tipi araçlarda denedi ve yapamadı. Bir süre sonra bizim insanımız o parayı ona niye vericem ben yaparım moduna giriyor. Bilgi , zaman ve insan emeği en ucuz görülen şeyler. Bir araba parçasına 5000 dolar verirler markalı diye ama o parçanın o arabaya nasıl uygulanacağını bilen ustaya 500 tl vermemek için gidip saçma sapan yerlerde taktırıp parçayıda arabayıda bozarlar :smiley:

o yüzden bende söylediğiniz gibi bişeyi isterim keşke olsa da bu ülkede zor :smiley:

sizi cok ıyı anlıyorum, ama olsun bız ılk adımı attık hayal ettık, artık hayallerımızın bırgun gercek olması dılegı ıle, :smiley:

Hadi iyisin kardiş :smiley: Kupayı üstüne attık ;D ;D ;D

IMG_20120313_123340.jpg

IMG_20120313_123354.jpg

IMG_20120313_123402.jpg

ooo şahane Tuğsan usta saolasın ne zaman bitiriyorsun benim arabayı ;D ;D ;D

Hayret bir şey depo kapağı sağda japon arabası niye sağa koymuşlarki bu araba ingilize göre yapılsa direksiyon solda,araba bitmiş sayılır gözün aydın Kürşad

küçük ağa' Alıntı:
Hayret bir şey depo kapağı sağda japon arabası niye sağa koymuşlarki bu araba ingilize göre yapılsa direksiyon solda,araba bitmiş sayılır gözün aydın Kürşad

Depo kapağının yerini kaydırdık ama bilsek diğer taraf alırdık abi senin için :smiley: saolasın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri