Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,061

Etiketler
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

çıkabilir abi her yerinden birşeyler çıkabilir, aslında düşününce 23 yaşında bir araç.. kimbilir kimlerin elinden geçti neyi düşünerek ne tür çözümler ürettiler işte hepsi burada.

:smiley: aha da buraya yazıyorum ikinci bir rengi deneyecek kadar o araba sende kalmaz sen bu canavarı bitir gelir alırlar senden sende kıramazsın verirsin gider... :D

kht58' Alıntı:
:smiley: aha da buraya yazıyorum ikinci bir rengi deneyecek kadar o araba sende kalmaz sen bu canavarı bitir gelir alırlar senden sende kıramazsın verirsin gider... :D

vallahi zaten benim planlarımı tamamen aştı bu araba. ben ucuz maliyetli vurdu kırdı arabası yapayım diye aldım, şu an en pahalıya malolmuş arabam olma yolunda ilerliyor. Dolayısı ile iyi bir teklif olursa bunca uğraşıma değecğeini düşünürsem veririm. Bu arabayı bu kadar yapıp satmazsam ben bunla en az 1 sene kıyıp off road yapamam :smiley:

bsayil' Alıntı:
vay Hüseyin im nasılsın hala caya kahveye geleceksin :smiley:

İyim saolasın barboroscum doğru söylüyorsun gelemedik bir türlü benim burası f tipinin acığıgibi birşey amma inşallah gelicem. sen gel kardeşim hiç mi yolun düşmüyor bu tarafa.

Tempus' Alıntı:
vallahi zaten benim planlarımı tamamen aştı bu araba. ben ucuz maliyetli vurdu kırdı arabası yapayım diye aldım, şu an en pahalıya malolmuş arabam olma yolunda ilerliyor. Dolayısı ile iyi bir teklif olursa bunca uğraşıma değecğeini düşünürsem veririm. Bu arabayı bu kadar yapıp satmazsam ben bunla en az 1 sene kıyıp off road yapamam :smiley:

tamamen katılıyorum sana :smiley: :smiley: :smiley:

Araba bu gece fırında kuruyor :smiley:

10150614908708663_702953662_9046970_1043401714_n-1.jpg

bugün arabanın boyası bitti, ufak tefek pürüzler için bir zımparalanıp pasta cila atılıcak, bu arada iç yalıtım malzemeleri döşenmeye başlandı, elektirik tesisatı elden geçip döşeniyor, ön cam ısmarlanmıtı oda geldi :smiley:

_MG_2697-1.jpg

_MG_2699.jpg

_MG_2700.jpg

_MG_2705.jpg

_MG_2708.jpg

_MG_2713.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR