Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,067
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Bu arada aracın tavan kaplaması Audi lerde kullanılan bir malzeme olucak, aracın orjinalinin kat kat iyisi taban yalıtım malzemeleri kaplanıyor. Motor şanzıman bölümlerinde çift kat yalıtım malzemesi kullanıyoruz. Tüm elektirik tesisatı elden geçti ve arabada klasik ampul hiç kalmayacak herşey led olucak. Gösterge aydınlatmaları iç aydınlatmalar hepsi Led 'e çevriliyor. Sadece kendi farları klasik kalıcak..

Etiketler

İyi günler
Sy Ergan
Aracı ilk aldığınız günden bu güne takip ediyorum,aracınız mükkemmel oldu,bütün problemlerin bittiğini gösteren fotografları gördük bundan sonra yürür halde görmek dileğiyle
Saygılar
Batuhan

saruhan' Alıntı:
İyi günler
Sy Ergan
Aracı ilk aldığınız günden bu güne takip ediyorum,aracınız mükkemmel oldu,bütün problemlerin bittiğini gösteren fotografları gördük bundan sonra yürür halde görmek dileğiyle
Saygılar
Batuhan

çok teşekkürler
:smiley:

y.gulesenoglu' Alıntı:
aston martini çok güzel olmuş ;)
acaba arazi için, kapı kolları hizasından çizilmeyen film ile kaplasanız çokmu kötü gözükür?

6 ay bu arabayla ormana girmem çizmem, sonrasında dediğiniz gibi koruyucu film çekip gireriz, sorun olmuyor çok kaliteli malzemeler var, görüntü değişmiyor. Ama birkaç ay hatta 6 ay boya iyice kemikleşmeden yapmamak lazım

Tempus' Alıntı:
6 ay bu arabayla ormana girmem çizmem, sonrasında dediğiniz gibi koruyucu film çekip gireriz, sorun olmuyor çok kaliteli malzemeler var, görüntü değişmiyor. Ama birkaç ay hatta 6 ay boya iyice kemikleşmeden yapmamak lazım
boyanın sertleşmesi o kadar sürüyormu? :-\

Tempus' Alıntı:

Bu faydalı bir bilgi benimkine de yapmalıyım...
Mat beyaz planlamıştım; Audi ibis beyazı oldu :smiley: Malzemenin ismini paylaşırsanız sevinirim.
C.C.

ccanlioglu' Alıntı:
Bu faydalı bir bilgi benimkine de yapmalıyım...
Mat beyaz planlamıştım; Audi ibis beyazı oldu :smiley: Malzemenin ismini paylaşırsanız sevinirim.
C.C.

ismini bilmiyorum, ama bu koruyucu şeffaf kaplama malzeme markalarından bildik büyük markalar olmalı. Araç folyolarındada mesela 3M yaparsanız sökerken alta zarar vermiyor yada daha az zarar veriyor. Ama ucuz malzeme olursa alttan boyayıda sökerek çıkıyor.

Gerçekten çok güzel olmuş son halini merakla sabırsızlıkla bekliyorum Kürşad abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR