Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,907
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

yusuf ERDEM' Alıntı:
olduğunu ve bu kadar basit bişeyden dolayı koptuğunu

Belki haddim değil ama Kürşad bunu yazmak zorundayım müsadenle !!!

basit diye tarif ettiğin şey bir dostumuzun büyük hevesle bu işe ayırmış olduğu maddi bütçesinin tamamını hurdaya çevirmektir !!!!!!!!!!!!!!

İstersen bir daha düşün öyle yaz öyle konuş !!!!!

Ayrıca klavye başına geçip bizlerin en son baş vurduğu yolu yani yazmayı yazma hakkım var diye değerlendirip önce kullanmaya çalışma buraya yazana kadar yarım gününü feda edip sence basit olan bu meseleyi çözeydin !!!!!!!

Etiketler

Herşeyde bir hayır vardır beyler.Konuyu uzatmayın bence, canlar yeteri kadar sıkılmış zaten. Yapalım bir şase altına extereme birşey olsun bitsin, yarı parasınıda yusuf kardeşimizden alalım.:smiley: Herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı vardır.Birgün tekilayla boğarız kendini birde soğuk suya atarız geçer gider.:smiley:

Arkadaşlar öyle böyle bir takım hatalar yapılmış, maduriyetler ortaya çıkmış keşke olmasaymış ama şimdi bu durumu tatlıya bağlamak gerekir. Kürşadın mağduriyeti ve zararı nasıl çözülür buna bakmalı. Tabi burda en büyük rol Yusuf a döşüyor sanırım. Kürşad ve Yusuf önceki konuşmaları bir kenara bırakıp bu konuda napılabileceğini kendi aralarında görüşmeli.
O öyle dedi bu böyle dedi bir kenara bırakılıp bu ticareti iki taraf içinde makul bir hale getirecek somut bir çözüm bulunup helalleşmek gerekir diye düşünüyorum.
Dostlukla kalınması dileğiyle.

kurşat bey geçmiş olsun,görmeden.göstermeden araba almanın acısını sıcağı sıcağına yaşamakta olan biri olarak duygularını çok iyi anlıyorum.maddi kayıp insanın en az kafasına takılan şey oluyor zamanla farklı şeyler daha çok can sıkıyor.olan oldu diyip arabana dört elle sarılmak en dogru davranış olur bence.en güzelini yapacağina inanıyorum,kolay gelsin.

cihanülker' Alıntı:
kürşat ankaradan sana şase baktırdım ,SD 33 kısa şase bulamadık ama bir kaç yerden daha hbr gelecek bu arada senin dediğin şase tamiri rakamını telefuz ettim çok yüksek buldular istersen ankarada yaptıralım 250 liraya ist-ankaraya çekiciler var ?

Abi konuşalım bende Aydın da bazı tanıdıklar yoluyla çok daha makul paralara yaptırma şansı buldum hatta kaporta boya da dahil. Sadece şase işçiliğine emin olmak istiyorum. Ankarada olur en azından ufuk abile mustafa abiler arada kontrol eder. Yavuzlar da orda :D

Yusuf ben bu dakkadan sonra burda karşılıklı tartışmaya girmek istemiyorum. Seni 4 gün telefonla aradım bu arabayı geri al diye, Sonra yarı masrafını bölüşelim dedim yine bişey demedin, gleip bakıcam arabaya dedin 3 gün seni bekledim gelmedin, sonra 2 gün geçti aramadın bile beni ve direk Antalya2ya döndün. Üstelik telefonda bana sana arabayı zorlamı sattım bile dedin. Şimdide buraya gelip bana dostlukla ilgili ahkam kesiyorsun ama boşuna. Ben aynı şeyi sana yapsam sen arasan daha ilk telefonunda derdimki Yusuf istiyorsan arabayı geri ver al paranı yada yaptıralım dersen masrafın yarısı bendendir. Konuyu daha o dakkada kapardım. Seninde böyle davranman gerekirsen sen bana bir dostun değilde galeride araba sattiğin birisi gibi davrandın. Ve bende bunları buraya yazmak fotografları koymak için 1 hafta bekledim. Sen zahmet edip beni bir kere arayıp abi ne oldu araba napıcaz nasıl çözelim bile demedin. Seni Barbaros aradı, Ahmet abi aradı başka kimler aradı bilmiyorum hepsinede benzer konuştun.

Arabanın değeri 15 000
Çıkıcak masraf max 5000

Değermiydi bunlar için ?

Neyse sağlık olsun, şurda bu mevzuya sahip çıkan bana maddi manevi çam sakızı çoban armağanı destekler veren tüm dostlarımı görünce artık hiç umrumda değil. Hatta iyi bile oldu bize muhabbet çıktı yeni bir konu başladı.

Kürşad abi senin adına üzüldüm gerçekten, ama biz site olarak biliyoruz ki sen bu arabayı en iyi şekilde toplar gözümüze sokarsın :smiley: Her araç topladığında eminim çok daha fazla şey öğreniyorsun ve öğretiyorsun. Biz aracı merakla takip ediyoruz. Kolaylıklar...

Her işin sonunda bi hayr vardır.
Ben öyle zannediyorumki,çok sıkı bi makina çıkacak ortaya ;)

Biz hediyelerimizi ulu orta yazmıyoz efendim öle :smiley:
Ayrıca şase çürük çıkmadan araba hediyesi olarak demiştim ben onu,
madem şase çürük hepsi benden derdim ama Erkan abi varken bana düşer mi bilmem sayın büyüklerim¿?

CDM-SUBARU' Alıntı:
Her işin sonunda bi hayr vardır.
Ben öyle zannediyorumki,çok sıkı bi makina çıkacak ortaya ;)

Bu konularda hepimiz birbirimize destek olmalıyız. Kenarımızda köşemizde ne varsa ihtiyacı olana vermeliyiz diye düşünüyorum. SDC abim ;D ;D ;D

Eh bende bir kötü telsiz alırım birader yanına bir ufak litrelik tekila şişesi sarılmış hali ile, seve seve konuşursun

diğer bir lafım da herkese Kardeşinizden araba alsanız baktırın sağına soluna evirip çevirip malasef dünya dostluk dediğimiz şey kadar pembe değil,

Bu hatayı yapan arkadaşda cezasını almış bence, biz de söz ve itibar çok önemli

ict3055' Alıntı:
Bu konularda hepimiz birbirimize destek olmalıyız. Kenarımızda köşemizde ne varsa ihtiyacı olana vermeliyiz diye düşünüyorum. SDC abim ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D sdc ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR