Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,892
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Kürşad bey, aracın bu durumunu paylaştığınız için
dürüstlüğünüzden dolayı sizi tebrik ediyorum.

Etiketler

AL1820' Alıntı:
Kürşad bey, aracın bu durumunu paylaştığınız için
dürüstlüğünüzden dolayı sizi tebrik ediyorum.

Ben hep araçlarımın iyi ve kötü herşeyini paylaştım paylaşırımda. Bu aracıda zaten adam gibi yapmadan kimseye satmam . Ben teşekkür ederim :smiley:

Kürşad, geçmiş olsun. Fazla kafaya takıp moralini bozma, nasıl olsa hallolur. Moral olsun diye benden de sana esnek çeki halatı hediye. Onur'dan alabilirsin.

Kürşad geçmiş olsun, gerçekten üzücü. Ama sıkma canını dünya malı sonuçta. Allah sağlık sıhhat versin gerisi boş.Nasıl olsa araba bir şekilde hallolur ama dostluklar ve güven kazanmak zordur....

Kürşadım ancak haberim oldu geçmiş olsun, bizler için araç dediğin bir çuval civata ama ''dost'' tan gelen kazık insanın içini acıtıyor.neyse ilk kampta bir kutsal üçleme yaparız Erkan bogger'ler için ''YES'' der ;) ;D ;D ;D nede olsa yeni ateş tanrısı adayı ;D ;D

Kürşat abi şu patrolcat abinin açtığı konudada epey bir pas küf temizlenmişti patrol günlüğüm konusunu sonunakadar okumanı tavsiye edeyorunm

Kürşad hem hayırlı hem geçmiş olsun.

Fikrimi yazayım, Şasi aracın omurgası o sağlam değilse gerisi boş, kupayı yürüyeni çok dağıtmadan mümkün olduğunca bütün şekilde şasiyi dışarı alın , güzelce kumlatın tüm çürümeler iyice ortaya çıksın, kullanılan sacın 1-2 mm daha kalınıyla onarımları yapın, tahliye deliklerine gelen yerlerini tıkalı bırakmayın, burası çok önemli üst ve alt tahliye delikleri asla iptal olmamalı ;) iş bitince tekrar bir ince kumalama yapıp hiç beklemeden galvanize daldırın, eskisinden 10 kat sağlam şasiniz olur, işçilik ve nakliye hariç masraf 1000 tl yi de geçmez. Yürüyeni ve kupayı çok dağıtmazsanız toplama masrafıda az olur, fazla dağılınca " olmuşken şuda yeni olsun" hastalığı başgösterir ipin ucu kaçar benden söylemesi ;)

nkurtkaya' Alıntı:
Kürşad, geçmiş olsun. Fazla kafaya takıp moralini bozma, nasıl olsa hallolur. Moral olsun diye benden de sana esnek çeki halatı hediye. Onur'dan alabilirsin.

Çok saol Nejat dediğim gibi dostlar saolsun :smiley:

sokrat gandiya' Alıntı:
Kürşadım ancak haberim oldu geçmiş olsun, bizler için araç dediğin bir çuval civata ama ''dost'' tan gelen kazık insanın içini acıtıyor.neyse ilk kampta bir kutsal üçleme yaparız Erkan bogger'ler için ''YES'' der ;) ;D ;D ;D nede olsa yeni ateş tanrısı adayı ;D ;D

Saol Haldun abi iyi bir üçleme yapmam lazım ;D

darktreys' Alıntı:
Kürşat abi şu patrolcat abinin açtığı konudada epey bir pas küf temizlenmişti patrol günlüğüm konusunu sonunakadar okumanı tavsiye edeyorunm

Saol doğuş takip ediyorum :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Kürşad hem hayırlı hem geçmiş olsun.

Fikrimi yazayım, Şasi aracın omurgası o sağlam değilse gerisi boş, kupayı yürüyeni çok dağıtmadan mümkün olduğunca bütün şekilde şasiyi dışarı alın , güzelce kumlatın tüm çürümeler iyice ortaya çıksın, kullanılan sacın 1-2 mm daha kalınıyla onarımları yapın, tahliye deliklerine gelen yerlerini tıkalı bırakmayın, burası çok önemli üst ve alt tahliye delikleri asla iptal olmamalı ;) iş bitince tekrar bir ince kumalama yapıp hiç beklemeden galvanize daldırın, eskisinden 10 kat sağlam şasiniz olur, işçilik ve nakliye hariç masraf 1000 tl yi de geçmez. Yürüyeni ve kupayı çok dağıtmazsanız toplama masrafıda az olur, fazla dağılınca " olmuşken şuda yeni olsun" hastalığı başgösterir ipin ucu kaçar benden söylemesi ;)

Saol Yavuz abi, aynen dediğin gibi yapıcaz muhtemelen :smiley:

Kürşat kötü bi tecrübe yaşamışsın ama dürüstlüğünü kutlarım sessiz kalıp göz boyar şekilde yapıp satabilirdin yapmadın dürüstçe aracın durumunu gösterdin ama nasip bu camiada böyle olaylar oluyor malesef ben sana lastık vinç halat benden olsun diyemeyeceğim (çünkü hiçbiri benim aracımdada yok )ama yürekten kolay gelsin kendim olsam bu aracı toplayamazdım(zaman tecrübe işten anlama olayı)ama sen becerebilirsin tekrar kolay gelsin.

simurg2' Alıntı:
Kürşat kötü bi tecrübe yaşamışsın ama dürüstlüğünü kutlarım sessiz kalıp göz boyar şekilde yapıp satabilirdin yapmadın dürüstçe aracın durumunu gösterdin ama nasip bu camiada böyle olaylar oluyor malesef ben sana lastık vinç halat benden olsun diyemeyeceğim (çünkü hiçbiri benim aracımdada yok )ama yürekten kolay gelsin kendim olsam bu aracı toplayamazdım(zaman tecrübe işten anlama olayı)ama sen becerebilirsin tekrar kolay gelsin.

çok Saol Erkan zaten önemli olan manevi destek ve hepimize ibret olması saolasın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR