AL1820' Alıntı:Kürşad bey, aracın bu durumunu paylaştığınız için
dürüstlüğünüzden dolayı sizi tebrik ediyorum.
AL1820' Alıntı:Kürşad bey, aracın bu durumunu paylaştığınız için
dürüstlüğünüzden dolayı sizi tebrik ediyorum.
nkurtkaya' Alıntı:Kürşad, geçmiş olsun. Fazla kafaya takıp moralini bozma, nasıl olsa hallolur. Moral olsun diye benden de sana esnek çeki halatı hediye. Onur'dan alabilirsin.
sokrat gandiya' Alıntı:Kürşadım ancak haberim oldu geçmiş olsun, bizler için araç dediğin bir çuval civata ama ''dost'' tan gelen kazık insanın içini acıtıyor.neyse ilk kampta bir kutsal üçleme yaparız Erkan bogger'ler için ''YES'' der ;D ;D ;D nede olsa yeni ateş tanrısı adayı ;D ;D
darktreys' Alıntı:Kürşat abi şu patrolcat abinin açtığı konudada epey bir pas küf temizlenmişti patrol günlüğüm konusunu sonunakadar okumanı tavsiye edeyorunm
discovery-V8' Alıntı:Kürşad hem hayırlı hem geçmiş olsun.
Fikrimi yazayım, Şasi aracın omurgası o sağlam değilse gerisi boş, kupayı yürüyeni çok dağıtmadan mümkün olduğunca bütün şekilde şasiyi dışarı alın , güzelce kumlatın tüm çürümeler iyice ortaya çıksın, kullanılan sacın 1-2 mm daha kalınıyla onarımları yapın, tahliye deliklerine gelen yerlerini tıkalı bırakmayın, burası çok önemli üst ve alt tahliye delikleri asla iptal olmamalı iş bitince tekrar bir ince kumalama yapıp hiç beklemeden galvanize daldırın, eskisinden 10 kat sağlam şasiniz olur, işçilik ve nakliye hariç masraf 1000 tl yi de geçmez. Yürüyeni ve kupayı çok dağıtmazsanız toplama masrafıda az olur, fazla dağılınca " olmuşken şuda yeni olsun" hastalığı başgösterir ipin ucu kaçar benden söylemesi
bsayil' Alıntı:o zaman vinç de benden olsun dostuma destek
simurg2' Alıntı:Kürşat kötü bi tecrübe yaşamışsın ama dürüstlüğünü kutlarım sessiz kalıp göz boyar şekilde yapıp satabilirdin yapmadın dürüstçe aracın durumunu gösterdin ama nasip bu camiada böyle olaylar oluyor malesef ben sana lastık vinç halat benden olsun diyemeyeceğim (çünkü hiçbiri benim aracımdada yok )ama yürekten kolay gelsin kendim olsam bu aracı toplayamazdım(zaman tecrübe işten anlama olayı)ama sen becerebilirsin tekrar kolay gelsin.