arkadaşlar herkese slm bu başlıkta yazılanları yeni okudum ve dost düşmanı ilan edildikten sonra sanırım buraya bişiyler yazmak için banada hak doğdu diye düşünüyorum.
bende size bu aracın alımıyla ve bu işlerin bu noktaya gelmesiyle alakalı bi kaç şey anlatayım. aracı aldıktan kısa bir süre sonra kendim toplamaya karar verdim ama daha sonra kürşat abi ben alıcam dedi ve aldı arada ki geçen süreyi anlatmama gerek yok sanırım herkes biliyo ruhsat aşamasında hayatımda yaşamadığım sitresi ve siniri yaşadım çoğu kişiyle ters oldum ve ruhsatı o kadar ter dökdükten sonra kürşat abiye tertemiz gitsin araç diye uğraştım. aracı ben alırken buradaki ustama götürdüm ve onun söylediklerini gerek kürşat abiye gerek barbaros abiye aynen aktardım. daha sonra ahmet usta tampon ve yan barları yaparkende şasenin ön kısmında montaj esnasında görüldüğü üzre bişey yoktu ve aracın şase numarasını okumak için tüve bende zımparayla bir bölümünü zımpara yaptım ve şasenin alrtının güzel durumda olduğunu gördüm en azından numaranın olduğu bölümün
daha sonra aracı istanbula götürdüm ve kürşat abiye teslim ettim. bunun üzerine 2 gün geçti ve kürşat abi aracın altını basnclı suyla yıkattıktan sonra aracın şasedeki küflerinin küf olmadığı ve çürük olduğu ortaya çıktı ki bende bunu kürşat abiden öğrendim bunu basınçlı suyla ben yıkatmadığım için görmedim yada ustanın söylediğinin doğrultusunda kürşat abiye aktardım. istanbulda işlerimin yoğunluğundan dolayıda gitme fırsatım olmadı benim görmemede gerek olmadığı gibi aracı, bu konu bu kadar uzayıp bu kadar şeyler yazılana kadar tlfn görüşmelerinde bu araç böyle çıktı bu araca yeni şase yaptırıyorum bunun cezası bu sana deyip kapatılabilirdide ama olmadı bende öğrenmiş oldum ki dostluk dediğimiz şeyin bam teli kadar ince olduğunu ve bu kadar basit bişeyden dolayı koptuğunu
kusura bakmayın kafanızı uzatarak şişirdim en azında benim düşüncelerimi bilin istedim okuyup okumamanız sizin elinizde bu aracı ben yapmış olsamda ben görümüş olsaydım emin olun ben bu şekilde yaklaşmazdım çünkü burdaki ustanın söylemiş olduğu şeyler doğrultusunda aldım herkes sağ olsun herşey gönlünüzce olsun ii günler