Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,425
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

endy' Alıntı:
Eh bende bir kötü telsiz alırım birader yanına bir ufak litrelik tekila şişesi sarılmış hali ile, seve seve konuşursun

Enderim şunu litrelik yap da bari bizdee sebeplenelim kardeşşş ;D ;D ;D

Etiketler

endy' Alıntı:
Eh bende bir kötü telsiz alırım birader yanına bir ufak litrelik tekila şişesi sarılmış hali ile, seve seve konuşursun

diğer bir lafım da herkese Kardeşinizden araba alsanız baktırın sağına soluna evirip çevirip malasef dünya dostluk dediğimiz şey kadar pembe değil,

Bu hatayı yapan arkadaşda cezasını almış bence, biz de söz ve itibar çok önemli

Saolasın Enderciğim, zaten böyle giderse bir musibetten bin tane güzel şey çıkıcak imece usulü hepimizin sahip olduğu bir kupon araç yapıcaz hepinize bir tur vericem arabayı ;D ;D ;D artık bunu yaparsak böyle satamamda ;D

İşte ben bunu seviyorum...

Helal olsun. Haydi yok mu arttıran.
Yemişim şaseyi, el birliğiyle bir araç toplayamıyacaksak hepimize yazıklar olsun :D

ict3055' Alıntı:
Biz hediyelerimizi ulu orta yazmıyoz efendim öle :smiley:
Ayrıca şase çürük çıkmadan araba hediyesi olarak demiştim ben onu,
madem şase çürük hepsi benden derdim ama Erkan abi varken bana düşer mi bilmem sayın büyüklerim¿?

Düşer düşer,sen rahat ol,ben yol verdim sana ;D ;D ;D ;D

ict3055' Alıntı:
Biz hediyelerimizi ulu orta yazmıyoz efendim öle :smiley:
Ayrıca şase çürük çıkmadan araba hediyesi olarak demiştim ben onu,
madem şase çürük hepsi benden derdim ama Erkan abi varken bana düşer mi bilmem sayın büyüklerim¿?

Saol Çağrı kardeşim burdaki dostlarımız içinde en yeni olan sensin ve aynı şekilde ben sana araba sattığım için tanışıp dost olduk. Daha uzun yıllar dostluklarımızın devamı dileğiyle.

bsayil' Alıntı:
Enderim şunu litrelik yap da bari bizdee sebeplenelim kardeşşş ;D ;D ;D

Abim benim Seni seviyorum ve ilk yazarken bir ufak litrelik diye yazdım :smiley:))) bir ufak litrelik yetmez dersen yaparız iki ufak litrelik

ict3055' Alıntı:
Bu konularda hepimiz birbirimize destek olmalıyız. Kenarımızda köşemizde ne varsa ihtiyacı olana vermeliyiz diye düşünüyorum. SDC abim ;D ;D ;D

;D Tabi Çağlar'cım haklısın ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Düşer düşer,sen rahat ol,ben yol verdim sana ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D vermeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;D ;D vermeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Saolasın Enderciğim, zaten böyle giderse bir musibetten bin tane güzel şey çıkıcak imece usulü hepimizin sahip olduğu bir kupon araç yapıcaz hepinize bir tur vericem arabayı ;D ;D ;D artık bunu yaparsak böyle satamamda ;D

Sen hiç satamam falan deme birader sağın solun belli olmaz
4-5 saat içinde gider valla

Başlık birden romantikleşti herkes birbirine seni seviyorum yazıyor :smiley: :wub:

Kürşad abi ben tüm sayfalardan Screen Shot alıyom senin yerine :smiley:

Ne yazılıyorsa hepsini alırız :smiley:

endy' Alıntı:
Abim benim Seni seviyorum ve ilk yazarken bir ufak litrelik diye yazdım :smiley:))) bir ufak litrelik yetmez dersen yaparız iki ufak litrelik
yahu yetmez de yaparız onada bi imece yahu ;D ;D ;D

sevgi karşılıklı enderim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,591
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR