outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
.
Artık bu soruyu bir topikte genel yayınlayacam çünkü çok merak ediliyor X5 şehir içinde, asfaltta mükemmel ötesi ; arazide vasat ve araziye uygun olmayan bir araç. 2 kere çıktım araziye, beklenenden iyisini yaptı aslında ama elbette cherokee nin yanında lafı bile olmaz...Abim aldı zaten ,araç dışarı gitmedi.Özlediğim zaman her an binebileceğim şekilde elimin altındaKLL' Alıntı:x5 i neden sattınız? nasıl bir araç o?
Çok teşekkürler.Birgün bir gezide karşılaşırız inşallah.Hepimizin aracı kazasız belasız olsun dilerim.Batuhan 06' Alıntı:İyi günler
Sayın Tanır
Yeni aracınızı iyi günlerde, kazasız, belasız kullanmanız dilğiyle
Saygılar
Batuhan
Keşke görüşseydik.Hocam akşam baya bunaldım işin aslı çoluk çocuğu eğlendirelim derken.Ana caddede yer bulmak zor. Arkaya iniyorsunuz ne kadar çapulcu varsa değenekçilik,parkçılık yapıyor.Neyseki çabuk atlattım stresiEvim peyami safada.Görüşmek dileği ile.mydarling' Alıntı:savaş bey merhaba bugun akşam 22 saatlerinde hamamönünde etkinliklerin orada aracımla geçerken gördüm aracınızı.karşılaşırız ümidiyle durdum ama olmadı. az öncede p. sefada gördüm ama saat biraz ileriydi görüşmek dileğiyle esen kalın.
outlaw06' Alıntı:Hocam ''mükemmel ötesi'' dedim daha ne diyim.Q7,range,ınfınıty le kıyasla derseniz bilemem o araçlara binmedim. Ama daha evvel terrano, cherokee zj-wj,frontera, crv vs bindim kıyas bile olmaz.Tek sıkıntısı kışın karda yada buzlu zeminde free çekiş sistemi olduğu için zorlandığı noktada sağa sola sallar ve başarısız olur.Ben kış boyunca doblonun, meganın vs girdiği bahçe garajına giremedim.Ki o garaja ben herkes düz zorlanırken geri geri girip çıkarım hep Sağa sola salllıyor değişik tekerler çekiyor ve sonuç olarak gitmk yerine olduğu yerde oynamayı tercih ediyor.Keşke 4 çekere elle manuel geçseydi yada ağır 4 çeker kolu olsaydı.(gerçi elektronik dağılım olan tüm 4 çekerlerde bu sıkıntı varmış ama x5 e yakışmıyor)
Ben başta xj arıyordum aslında. Modifikasyon anlamındada, mukavemette de sanırım xj daha iyi.(ustalar daha iyi bilir).Ama çok dar ve çok konforsuz.Bana birazda görüntü lazım.Zj arazide cidden müthiş bir araç.Başardıklarını (şu standart hali ile bile) görünce insan engel geçerken,tırmanırken vs gülümsüyor Uzun yolda biraz sallıyor.Yorucu değil öyle söylendiği gibi.Ben şu an beğenerek biniyorum.Bugün egzosuda yaptırdım.v8 sesi arabanın içini yıkıyor.)Hakkınızda hayırlısı.kabasakal73' Alıntı:yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun,
darısı benim başıma artık
gerçi hala xj ve zj arasında kararsız durumdayım ama hayırlısı artık.
zj deneyimlerinizi (şehiriçi, otoyol ve arazi) bekliyoruz.
selamlar