Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan outlaw06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,061
KLL' Alıntı:
bmw lerin ortak sorunu hehralde bu kardaki vaziyetleri. kışlık lastikle düz zeminde evin bahçesine sokamadım arabayı bu kış.
Hocam o sorun mercedeste daha fazla.Geçen kış 200 elegance vardı inanın bagaj sürekli yanınızda, arkaya alamıyorsunuz araba yan gidiyor>:smiley: (şaka bir yana birazda adam gibi kullanmak lazım kışın, sabır, yavaş, iyi lastik) Ama ben bmw hastasıyım.3,30 ci de isteyipte alamadığım, binemediğim araç!

Etiketler

HERKESE İYİ GÜNLER SATILIK 1998 MODEL ORJİNAL 120000 KM DE 1998 YILINDA TRAFİĞE ÇIKMIŞ Bİ ARACIM VAR. ARACI 21.000 TL YE ALDIM VE 6000 TL MASRAF ETTİM ARAÇTA DARBE BOYA DEĞİŞEN YOK. RENK BORDO. İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR...

Savaş bey,selamlar.

Yeni aracınız hayırlı olsun,kaza bela vermesin inş.

Ben çok eski bir BMW ciyim,hemen hemen her türlüsünü tecrübe ettim ve artık öyle bir soğudumki bu araçlardan anlatamam.İlk aracım 80li yılların başlarında 2002 ti modeldi.

Ne derdi biter nede masrafı.Sıfır alıcaksın en fazla 3. yılında satıcaksın :smiley:

Sizide,beni olduğu gibi Allah kurtarmış.Bir daha vermesin inş.

konu dışı gerçi ,bmw bence son derece iyi araçlar yapar. ancak bakmazsanız hor kullanırsanız çok kolay bozuluyorlar

cakmak_46' Alıntı:
HERKESE İYİ GÜNLER SATILIK 1998 MODEL ORJİNAL 120000 KM DE 1998 YILINDA TRAFİĞE ÇIKMIŞ Bİ ARACIM VAR. ARACI 21.000 TL YE ALDIM VE 6000 TL MASRAF ETTİM ARAÇTA DARBE BOYA DEĞİŞEN YOK. RENK BORDO. İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR...
Ökkeş bey hayırlı satışlar dilerim.Ama bu arada bu siteye pazarlama şirketi gözü ile bakıp dakka bir gol bir daha ilk mesajda araç satışına girenlere de antipatim vardır.Lütfen anlayışla karşılayın.Sahibinden com yada araba com a giderseniz daha iyi hizmet alırsınız.Burada site müdavimleri zamanı geldiğinde araçlarını tanıdığa gitsin diye ilan eder.Moderatör denen işten anlamazlara kaç kere burayı satış sitesi görenlerden temizleyin ricama rağmen rağbet görmedim.Yinede size tekrar hayırlı satışlar.Bakalım beni ne kadar anlayacaksınız:smiley:Sonucu biliyorum ama yinede ümitliyim anlayacağınız konusunda:smiley:
(Bu arada büyük harfle yazmak antipati sağlar, küçük yazınız)
(Bu sayfa aracımı tanıtma ve konu üzerine dostlarla sohbet sayfam,aracınızı satış sayfası değil)
Daha ne diyim:smiley:

dalyan' Alıntı:
Savaş bey,selamlar.

Yeni aracınız hayırlı olsun,kaza bela vermesin inş.

Ben çok eski bir BMW ciyim,hemen hemen her türlüsünü tecrübe ettim ve artık öyle bir soğudumki bu araçlardan anlatamam.İlk aracım 80li yılların başlarında 2002 ti modeldi.

Ne derdi biter nede masrafı.Sıfır alıcaksın en fazla 3. yılında satıcaksın :smiley:

Sizide,beni olduğu gibi Allah kurtarmış.Bir daha vermesin inş.
Ertan bey selam.Son cümlenizi abim duymasın :smiley:Sakın alma diretmeme rağmen x5 i abim aldı.Şimdiden sızlanıyor ilk marşta almamaya başladı sol arkada bir ses var diy. Oysaki epey bakım yapmıştım baharda.Alman ama bmw nazlı, enteresan.Sıfır alıp 3 yıl maksimum düşünceniz doğru ama sıfır aldığınızda dahi kronik elektronik arızaları var.Neyse.Yinede 98 mavi m3 herzaman favorim:smiley:3,30 da binemediğim hayalim.Ama artık 2 çocuk var.Geçti:smiley:

bu genelleme bana uymaz. 190 bin de ilk el(sayılır) 1997 model bir arabam var. düz vites 520. 5 6 bin km de satın almıştık almanyadan gelen araçlardan. ailemizin aracıydı sırasıyla herkes bindi zaman içinde. direksiyon kutusu hariç hiçbir sorun yaşamadık. her tür bakımı tam tüm parçaları zamanında yenileniyro vs. ancak parça dayanıklığı konusunda süper değildir bmw. zaten çabuk bozulabilmesinide buna bağlarım. örneğin eski benz lerde ne yapsanız bazı parçalar bozulmaz. o nedenle eşeğe biner gibi binmişlerdir müteahit amcalar o e200 lere.

aracı yorduğunuzda zaten o araçtan 3 4 senede sorunlar çıkmaya başlar. bu bmw yada tata fark etmez.
özellikle yeni jenerasyon yüksek basınçla çalışan dizel araçlarda ise yıpranma eski model araçlara göre daha çabuk ve kolay oluyor kötü kullanılıp bakımları aksatıldığında. 150 bin km de motor yaptıran bmw olurmu? olur işte. oysaki ben 450 bin km de artık üst kapak contası kuruyup kaçırmaya başladığı için servise gelen otomatik vites bmw biliyorum sürekli gittiğim servisten.

bu arada ilk mesajdan ilan mesajı muhabbeti hep olan birşey. onu ancak moderatörler önleyebilir.

cakmak_46' Alıntı:
Ökkeş bey,
hayırlı satışlar dilerim, ancak bu tür mesajlarınızı "İlan Panosu" başlığında paylaşabilir misiniz? İlan Panosu dışındaki başlıklara satış ilanı bırakılmıyor. . iyi günler dilerim, reha

Not: gerekmedikçe büyük harf kullanmayın lütfen. Büyük harf "bağırmak" anlamı taşır forumlarda

outlaw06' Alıntı:
Ökkeş bey hayırlı satışlar dilerim.Ama bu arada bu siteye pazarlama şirketi gözü ile bakıp dakka bir gol bir daha ilk mesajda araç satışına girenlere de antipatim vardır.Lütfen anlayışla karşılayın.Sahibinden com yada araba com a giderseniz daha iyi hizmet alırsınız.Burada site müdavimleri zamanı geldiğinde araçlarını tanıdığa gitsin diye ilan eder.Moderatör denen işten anlamazlara kaç kere burayı satış sitesi görenlerden temizleyin ricama rağmen rağbet görmedim.Yinede size tekrar hayırlı satışlar.Bakalım beni ne kadar anlayacaksınız:smiley:Sonucu biliyorum ama yinede ümitliyim anlayacağınız konusunda:smiley:
(Bu arada büyük harfle yazmak antipati sağlar, küçük yazınız)
(Bu sayfa aracımı tanıtma ve konu üzerine dostlarla sohbet sayfam,aracınızı satış sayfası değil)
Daha ne diyim:smiley:
Savaş bey,
Moderatör denen "işten anlamazlardan" biri olarak, sizden "saygı çizgisinin dışına çıkmamanızı" rica ediyorum. Birbirimizi kırarak, aramıza yeni katılmış olan arkadaşlarımnızı "üzecek" şekilde uyararak bir yere varabileceğinizi sanmıyorum. iyi günler dilerim, reha

KLL' Alıntı:
ilanı bırakan arkadaşın baktığını sanmıyorum buraya.
Selamlar,
bakarsınız, merak edip bir göz atar daha sonra.. ilanlara "özellikle" forumda cevap verip "mesajlarını" silmiyorum ki, aramıza katılan arkadaşlar "farkında olup, tekrar aynı hatayı yapmasınlar" diye.. iyi günler dilerim, reha

outlaw06' Alıntı:
Reha bey nazık bırı oldugunuzu bılmekle beraber;amacım yenı gelenlerı kırmak değıl,sıteye amacı dısı gırdıgı gıbı yordam bılmeyenlerıde gereğınce uyarmaktır.selamlar
Selamlar
haklı olabilirsiniz. Ama lütfen "yol yordam öğrenmenin de zaman alabileceğini" unutmayın. Aramızda her ortamdan arkadaşımız var, dolayısı ile "yol yordam göstermek de" biraz daha toleranslı olmak daha güzel olur diye düşünüyorum. Ama, her zamanki gibi, bu benim "şahsi" düşüncem.. iyi günler dilerim, reha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR