outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Aslında zaten yol yordam olayı ıcın cok gec bılearkadasımız gezenbılırı arac satıs sıtesı sanmıs,bırdahada gırmemıs zaten.saygılar,ıyı geceler
Selamlaroutlaw06' Alıntı:Aslında zaten yol yordam olayı ıcın cok gec bılearkadasımız gezenbılırı arac satıs sıtesı sanmıs,bırdahada gırmemıs zaten.saygılar,ıyı geceler
Ufuk bey selam.Sağ dikiz ayna ısıtıcısı aynayı soldurmuş sol dikiz aynam dada çatlak var rahatsız oluyorum.Rezistanslar sanırım dökülmüş ama motorlar çalışıyor.Ayna camı ve rezistans varmıdır,nekadardır?Hayırlı işlerPoseidion' Alıntı:Savaş Bey;
Öncelikle hayırlı olsun ... Aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
İstanbuldan parça aksesuar v.s. lazım olursa , her zaman yardımcı olmaya çalışırım .
Yok.Sol arka kapı içten açma kolu var olurmu? ))black' Alıntı:Ben de araya gireyim bahaneyle;
Savaş bey, 2000 WJ için sol ayna camı var mıdır?
outlaw06' Alıntı:Yok.Sol arka kapı içten açma kolu var olurmu? ))
Ufuk arkadaşım parasıyla yollayacaksan görüşelim.Sadece ve sadece bedelini ödeyerek alırım.Hediye kabul etmeyeceğim.Yinede çok teşekkür ederim.Poseidion' Alıntı:Savas Bey; Aynalar gelmiş; ancak en biraz üşütmüşm yaz günü , toparlanırsam yarın cargo yaparım
serhat2323' Alıntı:pardon bende ankaradan bu araçtan arıyorum sizin aldıgınız araç kaç bin de? 400 binde bir araç var şu an kafama yatan. sizce değermi? hatta buyrun linkini belki bilirsiniz aracı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-arazi-gormemis-ic-isleri-bakanligindan-cikma-mukemmel-temizlikte-98152742/detay
outlaw06' Alıntı:2009 honda cıvıc ten X5 ten vs sonra uzun yolda acaba cheroke nasıldır diye sürekli merak içerisindeydim.2 gün evvel kuşadasından geldim.tam 1687 km yol yaptım.uzun yoldada gerçekten harika, sınıfı geçti))ama aracımı her ne kadar satılığa çıkarmış olmasamda pazarlıksız 21 veren olursa verip 2001-2002 4.7 alma niyetim var duyurulur