Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan outlaw06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,062

Etiketler
Savaş Bey;

Öncelikle hayırlı olsun ... Aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
İstanbuldan parça aksesuar v.s. lazım olursa , her zaman yardımcı olmaya çalışırım .

Poseidion' Alıntı:
Savaş Bey;

Öncelikle hayırlı olsun ... Aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
İstanbuldan parça aksesuar v.s. lazım olursa , her zaman yardımcı olmaya çalışırım .
Ufuk bey selam.Sağ dikiz ayna ısıtıcısı aynayı soldurmuş sol dikiz aynam dada çatlak var rahatsız oluyorum.Rezistanslar sanırım dökülmüş ama motorlar çalışıyor.Ayna camı ve rezistans varmıdır,nekadardır?Hayırlı işler

Evet rahatsız edici derecede sararma/kahverengileşme var.Ayrıca rezinstans pullarıda aynada kayma yapmış sağa sola dağılmış.Sağ dikiz aynamda çatlak.Uygun fiyata bulursam ikisini de değiştireceğim:smiley:

Ynt: Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

Poseidion' Alıntı:
Savas Bey; Aynalar gelmiş; ancak en biraz üşütmüşm yaz günü , toparlanırsam yarın cargo yaparım
Ufuk arkadaşım parasıyla yollayacaksan görüşelim.Sadece ve sadece bedelini ödeyerek alırım.Hediye kabul etmeyeceğim.Yinede çok teşekkür ederim.

pardon bende ankaradan bu araçtan arıyorum sizin aldıgınız araç kaç bin de? 400 binde bir araç var şu an kafama yatan. sizce değermi? hatta buyrun linkini belki bilirsiniz aracı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-arazi-gormemis-ic-isleri-bakanligindan-cikma-mukemmel-temizlikte-98152742/detay

serhat2323' Alıntı:
pardon bende ankaradan bu araçtan arıyorum sizin aldıgınız araç kaç bin de? 400 binde bir araç var şu an kafama yatan. sizce değermi? hatta buyrun linkini belki bilirsiniz aracı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-arazi-gormemis-ic-isleri-bakanligindan-cikma-mukemmel-temizlikte-98152742/detay

400.000'de o fiyat çok ama çok fazla. Ve zaten satıcının yorumları da aracını fazla tanımadığını gösteriyor gözümde. Bu kasa 93-98 senesi arası kasasıdır, 97-00 değil. Bu kasada motora şanzımana değil boyaya bakılır demiş, sırf şu cümleyi gördüğümde kapatırdım ben ilanı hani. 15 yıllık bir "arazi" aracında boyaya bakılır demek gülünç gerçekten :smiley:. Motor ömrü evet çok fazladır ancak malesef şanzımanlarımız 300.000 km gibi arıza vermeye başlar, en azından ortalama olarak. Elbette daha fazla dayananı da vardır, daha az dayananı da. Şahinle kıyaslamalar ve dolmuşçu direksiyonu vesaire, hiç girmiyorum bile oralara.

Ancak ZJ almanızı kesinlikle öneririm, muhtemelen zaten Savaş abi de aksini söylemeyecektir. Biraz daha bakmanızı öneririm çok daha uygun seçenekler bulursunuz bence. Hatta başlık açın fikir sorun ilanlar için, sitede yardımcı olan çok kişi oluyor :smiley:. İyi günler.

Ama birşey itiraf edeyim; Bu araçşayet 60 yaşlarında kır saçlı bir amcanın aracı ise 1 ay kadar evvel yıldız kavşağında ışıkta yanımdaydı ve gerçekten güzel bir araç.Linki bende şimdi açtım ve okudum;Ege o konuda söylenecekleri söylemiş zaten.Bir ekleme yapayım 5,2 bir araç bu lpg de 500-600 arası ortalama yakar.350 krş değil.
Zaten önemli olan götürüp iyi bir ustaya göstermek.Ben bir arkadaş tavsiyesi ile ve resimlere aldanarak ve tabiiki sahibinin anlatımına güvenerek atladım otobüse sakaryaya gittim, aradım adam geldi.Araç karşıdan gelirken ben yıkıldım:smiley:)) sakarya başıma yıkıldı.adama hemen beni terminale bırak dönüyorum bu arabayı vallahi 12 binede almam dedim ve döndüm:smiley:

2009 honda cıvıc ten X5 ten vs sonra uzun yolda acaba cheroke nasıldır diye sürekli merak içerisindeydim.2 gün evvel kuşadasından geldim.tam 1687 km yol yaptım.uzun yoldada gerçekten harika, sınıfı geçti:smiley:))ama aracımı her ne kadar satılığa çıkarmış olmasamda pazarlıksız 21 veren olursa verip 2001-2002 4.7 alma niyetim var duyurulur:smiley:

outlaw06' Alıntı:
2009 honda cıvıc ten X5 ten vs sonra uzun yolda acaba cheroke nasıldır diye sürekli merak içerisindeydim.2 gün evvel kuşadasından geldim.tam 1687 km yol yaptım.uzun yoldada gerçekten harika, sınıfı geçti:smiley:))ama aracımı her ne kadar satılığa çıkarmış olmasamda pazarlıksız 21 veren olursa verip 2001-2002 4.7 alma niyetim var duyurulur:smiley:

Merhaba savaş bey bir konu açtım inceleyip düşüncelerinizi alabilirmiyim... Ve tabi önerileriniz, :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93085.msg1200477#msg1200477

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR