Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan outlaw06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,062
Ynt: Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

outlaw06' Alıntı:
Ege 3 kere döndüm baktım sana selam vermeye bakmadın be kardeşim:smiley:

Göz göze gelememişiz heralde, yoksa ben de baktım hani :smiley:. Yeni aracın hayırlı olsun abi, 5.9 kervanına ben de hayırlısıyla gireceğim bir gün.

Etiketler

Savascım; ankarada oteli ayarladım .... Birgün önceden gelecektim. ve etkinlikten sonra birgün daha kalacaktim. Sanada haber vermeden gelecektim :( Ama maalesef acil yurt dışı oldu. Ama resimlerden gelmiş kadar oldum . Hepsine tek tek baktım. Hala da gelen resimlere bakıp dövünüyorum desem yeridir. Kısmet olmadı işte :(
Ama büyük emek sarfetmişsin ... Seni kutluyorum... Keşke gelebilseyim. Ama bir sonrakine (ölmezsek) mutlaka oradayım ... Yerimi ayır.

Sevgiler;

Not: Aracı almadan ayna camlarını kontrol et bakalım. )) sıkıntı olmasın ....

Poseidion' Alıntı:
Savascım; ankarada oteli ayarladım .... Birgün önceden gelecektim. ve etkinlikten sonra birgün daha kalacaktim. Sanada haber vermeden gelecektim :( Ama maalesef acil yurt dışı oldu. Ama resimlerden gelmiş kadar oldum . Hepsine tek tek baktım. Hala da gelen resimlere bakıp dövünüyorum desem yeridir. Kısmet olmadı işte :(
Ama büyük emek sarfetmişsin ... Seni kutluyorum... Keşke gelebilseyim. Ama bir sonrakine (ölmezsek) mutlaka oradayım ... Yerimi ayır.

Sevgiler;

Not: Aracı almadan ayna camlarını kontrol et bakalım. )) sıkıntı olmasın ....
:smiley: Abi bir dahaki büyük organizasyonum 6 ocaktaydı.4 arkadaşın sınavı varmış ogün.Bende 1 hafta sonraya erteledim.Haberleşiriz.Saygılar abicim...

Zülfikar bey gelip 97 model zj aracımı aldı.Noter çıkışı yerimizde duramadık, ilk arazi deneyiminde zj yeni sahibinden, yeni sahibi zj den memnun kalarak Uşak yolunu tuttular.
-Zülfikar bey e beyefendiliği, güveni ve samimiyeti için çok teşekkür ediyorum.Ankaraya ne zaman, hangi şartlarda, hangi saatte yolunuz düşerse burada bir dostunuz olduğunu unutmayın.Bu arada avatarım hala sizin aracınızın fotosu:smiley:
-Bende 2002 model wj 4,7 aldım bu arada.
-Güle güle binin.Çok güzel bir araç.Hayırlı olsun diyorum.

Kardeşim hayırlı olsun.Artık bi sonraki aracım da wj olacak demekki ;D Allah kaza bela vermesin.çok şükür aracımdan çok memnunum.İnşallah sizin bir organizasyonunuzda buluşuruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR