Neden Nissan Terrano Değil ??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barb_alone Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 141,341
Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ??

ayrıca bir sorum daha var bu terrano hakkında

bu aracın aksesuarları üretilmiyor mu yoksa TR'ye girişi mi yok talepten dolayı....

arkada sınırlı kaydırmalı Diff-lock var olduğunu biliyoruz diğer araçlara sonradan Diff-lock takılmakta bu aracın sonradan alınabilecek bir diff-lock olayı masıl olacak

yada aksesuar getiren firmalara mı ulaşmak lazım

Etiketler

arkadaşlar ben size benim terranonun vinç ve tampon goruntulerını paylaşayım sizinle...ben yaptırdım yaklasık 4 ay oldu.....kullanıyorum...antalyada bizim klup baskanının atolyesınde yapıldı...

bu arada araştırmalarım sonucu terrano için orjinal kitler yükseltme için ve diff-lock içinde bulunabiliyor...

zaten tampon ve vinç genel kullanım malzemesi araçtan araca değişmiyor...

ayrıca ufak yükseltmeleri şase ve kupa ayrıldığı için ustalıkla da çözülebileceğini araştırmalarım sonucu anlamış oldum... daha önceki mesajlarımda vermiş olduğum link bunu detaylı olmasada fikir vermesi amacıyla incelenebilir

Sizlere terrano ile ilgili bir link atıyorum.Orda aracın arazi performansı hakkında basit bir fikir sahibi olabilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=G1odFLF-zuc

bugün dursun ustamın çayını içip tanışma fırsatım oldu....

ustası izinli olduğundan nete bu ara vakit ayıramıyor tek kaldığı için ama en kısa zamanda bomba bir terrano geldiğini müjdeleyim sadece... ben canlı olarak gördüm dursun ustam kendisi fotolar ile anlatsın daha makbul olacaktır...

terrano alacak arkadaşların bu aracı görmeden yada uygun fiyatlı araç arayan arkadaşlarında bu aracı görmeden karar vermesinler derim gerçekten

oto show dan resimler nissan terrano II 2.7 TDI ANTALYA OFFROAD OSMAN

tn_DSCF95961.jpg

tn_DSCF96341.jpg

tn_DSCF95891.jpg

tn_DSCF95971.jpg

tn_DSCF96021.jpg

bu güne dek kaydırmalı sistem sayesınde aracım beni hiç karda çamurda burakmadı... bana yetıyor ama artık aracımla neredeyse tek vücüt olduk denebilir.....saygılarımla

uygun fiyatı ve yeterli performansı ile terrano almayı düşünen ben ve benim gibiler için faydalı bilgiler bunlar teşekkür ediyorum

barbaros

barb_alone' Alıntı:
bu arada araştırmalarım sonucu terrano için orjinal kitler yükseltme için ve diff-lock içinde bulunabiliyor...

zaten tampon ve vinç genel kullanım malzemesi araçtan araca değişmiyor...

ayrıca ufak yükseltmeleri şase ve kupa ayrıldığı için ustalıkla da çözülebileceğini araştırmalarım sonucu anlamış oldum... daha önceki mesajlarımda vermiş olduğum link bunu detaylı olmasada fikir vermesi amacıyla incelenebilir

benim terranonun önünü ek birşey gerektirmeden yükselttiler.yükseltme kiti filan gerektirmedi. eski amortisörlerin hepsini monroe adventure ile değiştirdim bir de daha büyük ebat arazi lastikleri taktım. arka da yükseldi. baya güzel oldu. yıllardır bu şekli ile kullanıyorum.

terrano' Alıntı:
benim terranonun önünü ek birşey gerektirmeden yükselttiler.yükseltme kiti filan gerektirmedi. eski amortisörlerin hepsini monroe adventure ile değiştirdim bir de daha büyük ebat arazi lastikleri taktım. arka da yükseldi. baya güzel oldu. yıllardır bu şekli ile kullanıyorum.

resimleri paylaşabilir misiniz acaba

Şuanda kullandığım terranoya standart olarak 30 9.5 15 bf taktım ve herhangibir oynama gerektirmedi. 31 10.5 15 de aynı şekilde standart olarak araca monte edilmekte bir arkadaşım önleri kurma kolu ile yukseltikten sonra 33 13.5 15 ebadında lastik takabilmekte yani ekstra bir yukseltme kitine çok ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

SON KONULAR

Geri