Neden Nissan Terrano Değil ??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barb_alone Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 140,720
Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ??

Aracin bugun piyasa fiyati 37-38 bin lira. Birde benim uzerine harcadigim 20 bin lirayi dusunurseniz sanirim fiyati cok degil ama elbette butce meselesi. Umarim gonlunuze gore guzel bir arac bulursunuz.

Etiketler

songofsofia' Alıntı:
Aracin bugun piyasa fiyati 37-38 bin lira. Birde benim uzerine harcadigim 20 bin lirayi dusunurseniz sanirim fiyati cok degil ama elbette butce meselesi. Umarim gonlunuze gore guzel bir arac bulursunuz.
Aracınıza pahalı demek istemedim zaten.Benim bütçeme uymuyor sadece.

ama yinede terrano olsun diyorum 3.000 olsun 2oo5 olson ucuz olsun yeter bana ben zaten kötü araça binmeye alışmışım

Arkadaşlar çok terrano araca baktım.150.000 200000km arası çoğunda km ya yanlış yada silinmiş.150000 km diye aldığınız araç 500000 de motor yemiş, o motor yapılmış olabiliyor.veya 550000 km civarında km 150000 lere indiriliyor.iyi dikkat etmek gerekiyor.Servis kayıtlarına şase numarasından bakılmalı veya motor kompresyonu ölçülmeli.Temiz terrano bulmak bayağı zor.malum en son TR KASA 2005 model.yani bu araçlar 10 yaş üzeri.3.0 di terranomda hiçbir zaman hararet sorunu yaşamadım.Parçaları orjinal kullanıyorum.Malum araç yaşının getirdiği arıza ve ağır bakımlar gerekli.Önemli olan TEMİZ OYNANMAMIŞ VE SERVİS BAKIMLI ORJİNAL Bİ TERRANO BULABİLMEK.3- 5 fazla verip temizini alabilmek.Bence bu paralara alınabilecek 7 kişilik en uygun dizel 4x4 Terranodur.Ayrıca kasko indirimi vardır[.3.0di 800tl x2 yıllık taşıt vergisi ]2005 modelde.BUNDAN SONRASI ZEVK TUTKU VE BÜTÇE MESELESİ????????????

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50788.0;topicseen

terrano II konusu buraya aktarılmıştır daha çok yardım alırsınız

saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR