Neden Nissan Terrano Değil ??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barb_alone Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 140,723
Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ??

istanbul bölgesinden hafif arazi gezileri organizazyonları hakkında bilgi sahibi olanlar varsa sevev seve iştirak edebilirim bu siteyi hazırlayan lara da ayrıca teşekkür ediyorum çok güzel ve aydınlatıcı bir çalışma emeği geçen herkese ve katılımcı arkadaşlarada teşekkür ederim

Etiketler

terrano' Alıntı:
benimki nissan 1998 2.7 TDİ. aldığımda ilk sahibi de hararetten şikayetçiydi. .hararet sorunu yazları yokuş çıkarken ben de yaşadım.Eurodizele göre yapılan bu araçların ithal edildiğinde düzgün mazot olmadığı,bu sebeple kötü yakıttan dolayı mazot pompaları bozulmuşsa pompanın fazla yakıt püskürtmesinin hararet yapabileceği söylendi. bu varsayımla mazot pompasını elden geçirince benimki düzeldi. şimdi eurodizelle benim araçta sorun yaşanmıyor .

bu arada japonlar yan sanayisini de yapmışlar. servislerden alınan fiyatlardan çok çok ucuza yerli malı fiyatına japon malı alınabiliyor. aksarayda toptancısından telefonla getirtebiliyorsunuz. servisteki parça fiyatları uçmuş.ön takım ıvır zıvır için dünya para vermeyin.

terrano ile ilgili arkadaşların bilgilerinden de faydalanmak isterim.
selam bebde terrano II TD 2700 2001 md aldım bu konuda bilgi lerinize açığım teşekkürler

lewento1973' Alıntı:
arkadaşlar selam
ben 2001 terrano II TD27 aldım tipini çok beğendim motorunu kontroş ettirdim sağlam al dediler aldım
fakat araç hakkında bilgim hiç yok hakkında çok olumsuz konuşan da var olumlu konuşanda ben off road cu değilim ama arazide dolaşmayı da seviyorum bazı resim ve video paylaşımlarınızı gördüm ve doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum paylaşımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum ve daha yani ve güzellerini de bekliyorum saygı ve sevgiyle
Hayırlı olsun iyi gunlerde keyifle kullanırsın inşallah....

BrkEmr' Alıntı:
Hayırlı olsun iyi gunlerde keyifle kullanırsın inşallah....
teşekkür ederim bu araçla ilgili çok olumsuz ve olumlu eleştiri var siz kullanıyorsunuz sanırım ben yaklaşık 8-9 gündür kullanıyorum şu an beğenmediğim bir yan henüz yok ama sizler benim gibi amatör değilsiniz deneyimlerinizden istifade etmek isterim teşekkür ler ve iyi günlerr

buda benim terrano....biraz değiştirdim ama sart tabii...

IMG_0438.jpg

IMG_0412.jpg

IMG_0154.jpg

IMG_0816.jpg

mini30.jpg

oldum olası doğa hayranı yımdır ve arazi de gezmeyi severim ama sizin eklediğiniz görüntüler beni büyüledi emeğinize sağlık çok teşekkür ederimeğer lütfedip aracımla ilgili tavsiyeler ve bilgiler verirseniz çok mutlu edersiniz beni teşekkürler

terrano' Alıntı:
bence de.. aslında bu başlık yerine diğer başlıkta buluşalım. mesaj yazdıkça bu başlığı güncel yapıyoruz :smiley: nissan kullananların daha uygun bir yerde toplanması bize daha faydalı olacaktır. orayı okuyanlar daha doğru bilgiler edinecektir.
yeni başlık ne dir ve nerde yazışılacak buranın başlığı cidden sinir bozucu

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50788.0

bundan sonra terrano II ile ilgili bilgi paylaşımlarımızı buradan yapalım...neden terrano II değil konu başlığı bizim için pek uygun değil bencede....arkadaşimiza teşekkürler hatırlattığı için...

Osman bey aracınızı bir ara satlık olarak görmüştüm,acaba karar mı değiştirdiniz...Ben de terrano düşünüyorum ama bu konu başlığı altında yazılanlar benim de kafamı kurcalıyor du....Sizin aracı beyoffroad ile Beyşehir buluşmasında görmüştüm...sizin aracı biraz tanıyabilirsek sevinirim selamlar....

konu biraz amacından çıktı ama yeni bir konuda terrano detayları paylaşılırsa iyi olur tabi şimdiye kadar bu konu gereğini yaptı herhalde :D

Merhaba strom (Osman) kardesim,

Benimde bir Terrano 3.0 Di (2005) aracim var. Bu aracin uzerine seninkine benze bir bagaj takmayi dusunuyorum. Sen bu bagaji tavani delmek suretiyle mi monte ettin acaba? Birde on celik tamponunu (integral winch holder) cok begendim. Nerden aldigini soyleyebilirsen memnun olurum. Bu arada Izmir'de bana tavsiye edebileceginiz bir off road gurubu (Terrano sevenler) varmidir?

http://www.izlesene.com/video/arabalar-osman-antoff/2078481

BAGAJ TAVANI ahmet demir yaptı...antoff un başkanı...gezenbilirdeki ismi ahmet07 oradan ulasabilirsiniz...

Arkadaslar, 2005 model Nissan terrano 3.0 Di Turbo aracimi satiyorum. Aracimi yurtdisindan getirdigim orijinal offroad aksesuarlariyla donattim. Gormek isteyen arkadaslar sahibinden.com adresinde asagidaki ilan numarasina bakabilirler.
İlan no: #52005287

songofsofia' Alıntı:
Arkadaslar, 2005 model Nissan terrano 3.0 Di Turbo aracimi satiyorum. Aracimi yurtdisindan getirdigim orijinal offroad aksesuarlariyla donattim. Gormek isteyen arkadaslar sahibinden.com adresinde asagidaki ilan numarasina bakabilirler.
İlan no: #52005287
Aracınızı malum sitede görmüştüm güzel hazırlanmış bir araç.Ama fiyatı beni aşıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri