Neden Feroza ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,385

Etiketler
Ynt: Neden Feroza ?

Arkadalar,

bakıyorum da tedbirli davranıp gereken maslzemelerden birer kişer stoga atıyorsunuz..En iyisi... ;D komşuda pişen bize de düşer mi acep :eek: :eek:

Bir ara Feroza topiginden arkadaşımız çook ucuza satılan bir Ferozayı alsak da.(parçalarını paylaşabilir miyiz diye)...kime ne lazım olur..diye liste yapmaya başlamıştık..İyi fikirdi.

ilerde böyle birşey olabilir hani... ;D ;D

ismail beycim,

AMAN diyeyim ,,,, zaten az sayida bu araclar yurdumuza girmis. yane bu durumda BULUNMAZ HİNT KUMASİ durumuna giriyor olmayaylim????? ne dersiniz.....?

Arkadaşlar..l
ilanım aşagıda..lazım olana giderse sevinirim..

"büyük sözü dnlemeyenin sonu bu olur " ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59095.new;topicseen#new

mdr' Alıntı:
Arkadaşlar..l
ilanım aşagıda..lazım olana giderse sevinirim..

"büyük sözü dnlemeyenin sonu bu olur " ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59095.new;topicseen#new
Oluyor bazen böyle hatalar hayatta ismail bey..

" NEDEN FEROZA ? "

[attachment=1]

Adamlar uzak doguda 7 kişilik taşıma aracı olarak da kullanıyorlar...

Onun için... ;D ;D ;D

DAIHATSUCERIA-jokbelakang.jpg

Neden Feroza ??

feroza sınır tanımadıgı için..... ;D ;D ;D ;D

[attachment=1]

129_0808_02_z 4x4_istria_challenge_croatia daihatsu_rocky_mud.jpg

İsmail bey,

bir an sizin arac sandim ;D ;D ;D hem kirmizi hem Jantlar aman allahim dedim. :D :D :eek:

sevgiler

Tge

Turgut bey....
o kadar çok güldüm ki... ;D ;D ;D

bir ara arabama baktım..sanırım o da alındı ki....ses geliyordu..mızır mızır .. ??? ???

Neden FEROZA ?

Cünki o bir TİMSAH nerde ve hangi ormanda oldugu belirsizzzz.....
Hele hele etrafta sulaklik varsa ;D ;D ;D[attachment=1][attachment=2]

ABCD0004.jpg

ABCD0003.jpg

Turgut bey iyi akşamlar..

Timsah yavrusunu göremiyorum... ;D ;D ;D

çok kamuflajdan mı ??? ??? yoksa ben mi göremiyorum.. ;D ;D gözlerimde bi sorun mu var..

sizede iyi aksamlar ismail beycim,

Cok hossunuz valla ;D ;D

evet gerek aracimin rengi gerkse ortamin da uygun olusu baya bir Timsah olasiligini artirdi. Hele hele İLK RESİM aman diyeyim aldanipta
burada kimse yok deme hhhoppp kapiverirrr FEROZAM alim allah :D :D :D

saygilarimla

Tge

Neden FEROZA ?

Cunki tam bir kis ve yaz araci dilersen ustunu cikarabilir dilersen kapatabilir. cok maksatli ..bir arac. iste FEROZA farki bu olsa gerek.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

ABCD0018.jpg

ABCD0020.jpg

ABCD0001.jpg

ABCD0002.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR