Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 532,499
Ynt: Neden Dacia Duster?

Arkadaşım bizde hevesli değiliz yani böyle araç almaktan, bizde isteriz, standart donanımları full'e yakın olsun,en az yakan araç bizim olsun,akaryakıt ucuz olsun, araba alırken bi ton vergi vermeyelim..

Bir baba yiğit çıkmadı şu Türkiye 'ye araç yapıcak ...

Biz var olan bozuk sistemin içerisindeki en iyi aracı aramaya bulmaya çalıştık,kendi çapımızda da bulduk size görede bulmadık..

Bence Selim Bey söyleyebileceğiniz herşeyi söylediniz, verebileceğiniz kadar tüm karşı tepkileri verdiniz,sizce emekli olmanın vakti gelmedi mi bu duster topiclerinden ?

Etiketler

fbmy' Alıntı:
Selim Bey , ayrıca önceki mesajınızda kaza yapan duster ın hava yastıklarının AÇILMADIĞINI içinden insanların zor çıkarıldığından bahsetmiştiniz. Şuan ise konu cam kırılmasına gelmiş. :smiley: O araç yukarıda resmi olan araç mı. O ise hava yastığı açılmış neden AÇILMADIĞINI yazdınız. Bu araç değilse bahsettiğiniz aracın fotoğrafını koyarmısınız. Selamlar...

Selim Bey,

Size bir soru yöneltmiştim ama cevablamamışsınız. Atladınız zannedersem. Rica etsem cevap verirmisiniz?

Selamlar...

Mesud,

Araç Renault servisinde gördüğüm granit grisi bir Duster dı ön panelden tam ortadan vurmuş ve 40 - 50 cm kadar girmişti ön çerçeve içeri..
fotoğraflamadığımı yazmıştım daha önce...hava yastığı açılmamıştı evet....kazazedenin durumuyla ilgili bilgim yok
Renault servisiyle şu ara tek ilgim...orada azot oluşu...lastikler için...

sevgiler

selimsarper' Alıntı:
Mesud,

Araç Renault servisinde gördüğüm granit grisi bir Duster dı ön panelden tam ortadan vurmuş ve 40 - 50 cm kadar girmişti ön çerçeve içeri..
fotoğraflamadığımı yazmıştım daha önce...hava yastığı açılmamıştı evet....kazazedenin durumuyla ilgili bilgim yok

sevgiler

Keşke fotoğraflasaydınız nasıl inanacağız size şimdi

selimsarper' Alıntı:
Mesud,

sevgiler

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Hatırladığım kadarıyla önceki mesajınızda hava yastığının açılmadığını sürücünün vefat ettiğini fotoğraf çektiğinizi ama konuyu takip edenlerin keyfi kaçmasın diye fotoğrafı eklemediğinizi yazmıştınız. Yanılıyorsam düzeltin.

Selamlar...

fbmy' Alıntı:
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Hatırladığım kadarıyla önceki mesajınızda hava yastığının açılmadığını sürücünün vefat ettiğini fotoğraf çektiğinizi ama konuyu takip edenlerin keyfi kaçmasın diye fotoğrafı eklemediğinizi yazmıştınız. Yanılıyorsam düzeltin.

Selamlar...

hatırlamaya çalışma...geçmiş sayfalara dön...yazılanlar orada...Fotoğraf çekmedim ve koymadım....zahmet olurdu ..
hava yastığı açılmaması o kadar da nadir görülen bi hadise değil...
inanmak inanmamak serbest.....
sadece şoförün hava yastığı olması ...yolcuda olmayışı yeterince rahatsız edici değil mi zaten ??
ABS opsiyonel oldukça ...çokça çarpışma olacaktır ıslak kış şartlarında...yastık açılsa da açılmasa da...
Şöfor kafayı kurtarsa da...yolcu kafayı kıracaktır...camda ya da sert plastikte...
kurtuluş yok yani ;)

Serkan şu ara amerikanlarla ilgiliyim aklım onlarda ...Duster foto su çekmeyi dert etmedim dogrusu
2.7 CRD bir GC aramaktayım...onla meşgulüm....

sevgiler

selimsarper' Alıntı:
hatırlamaya çalışma...geçmiş sayfalara dön...yazılanlar orada...Fotoğraf çekmedim ve koymadım....zahmet olurdu ..
hava yastığı açılmaması o kadar da nadir görülen bi hadise değil...
inanmak inanmamak serbest.....
sadece şoförün hava yastığı olması ...yolcuda olmayışı yeterince rahatsız edici değil mi zaten ??
ABS opsiyonel oldukça ...çokça çarpışma olacaktır ıslak kış şartlarında...yastık açılsa da açılmasa da...
Şöfor kafayı kurtarsa da...yolcu kafayı kıracaktır...camda ya da sert plastikte...
kurtuluş yok yani ;)

Serkan şu ara amerikanlarla ilgiliyim aklım onlarda ...Duster foto su çekmeyi dert etmedim dogrusu
2.7 CRD bir GC aramaktayım...onla meşgulüm....

sevgiler

Uslubunuzdaki nezaket ve inceliğe hayran kaldım.Tam size göre. Sizi rahatsız eden durumlar başkalarını rahatsız etmeyebilir. Herkesin fikrine saygı duymak lazım. Ama sizde böyle bir saygı olmadığını geçmiş mesajlarınızda insanlarla ve fikirleriyle dalga geçerek belli ettiniz. O tür mesajlarınızda silindi zaten. Sizle tartışmayı burrada kesiyorum. Nezaket konusunda kendinizi savunabilirsiniz size cevap hakkı doğdu.Onada cevap vermeyeceğimi belirteyim...

Selamlar...

fbmy' Alıntı:
Uslubunuzdaki nezaket ve inceliğe hayran kaldım.Tam size göre. Sizi rahatsız eden durumlar başkalarını rahatsız etmeyebilir. Herkesin fikrine saygı duymak lazım. Ama sizde böyle bir saygı olmadığını geçmiş mesajlarınızda insanlarla ve fikirleriyle dalga geçerek belli ettiniz. O tür mesajlarınızda silindi zaten. Sizle tartışmayı burrada kesiyorum. Nezaket konusunda kendinizi savunabilirsiniz size cevap hakkı doğdu.Onada cevap vermeyeceğimi belirteyim...

Selamlar...

Kafayı yorma Mesud....

Yazılanlar doğrudur...araçla ilgili söylenenleri etüd etmek esastır...
Mevzu güvenlik...
Aracın bu açıdan durumu nezaket kaldıracak bir hal arzetmiyor...maalesef...

sevgiler

Geçen hafta gidemediğimiz yerlere bu gün gittik. Yollar açıktı ama bol çamurluydu. Katran ağaçlarının içinde temiz havamızı aldık yarın enerji dolu işimize başlarız artık. [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

IMG_0048.jpg

IMG_0049.jpg

IMG_0054.jpg

IMG_0071.jpg

kahraman1520' Alıntı:
Geçen hafta gidemediğimiz yerlere bu gün gittik. Yollar açıktı ama bol çamurluydu. Katran ağaçlarının içinde temiz havamızı aldık yarın enerji dolu işimize başlarız artık. [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
Mustafa Bey, Resimler de güzel ortam da, iyi gezmeler dilerim. Burda kar yağsa da biz de gezsek :-[

MERHABALAR. DUSTER SAHİBİ OLMAYI EKONOMİK NEDENLERDEN DOLAYI ERTELEDİM. ÇITAYI BİRAZ YÜKSELTTİM VE ANCAK 2011 ARALIKTA ALABİLECEĞİM. BENİM MERAK ETTİĞİM KONU LOGAN İLE AYNI İÇ DONANIMA SAHİP DUSTER IN İÇ AKSAM DAYANIKLILIĞI NEDİR? AKRABAMIN BİRİSİNDE 1 YAŞINDA LOGAN VAR. ARABASINA HİÇ LAF SÖYLETMEZDİ ANCAK GEÇENLERDE ARABAYA BİNDİM VE MEMNUNİYETİNİ SORDUM YİNE ÇOK MEMNUN OLDUĞUNU ANCAK ARKA KAPI FİTİLLERİNİN YERİNDEN ÇIKTIĞINI SERVİSİN YAPTIĞINI TEKRAR ÇIKTIĞINI SONRA KENDİSİNİN BALLY İLE TUTTURDUĞUNU YİNE ÇIKTIĞINI SÖYLEDİ. İÇ KAPI TUTACAKLARINI TUTTUĞUMDA RAHATSIZ EDECEK DÜZEYDE ÇITIRTILAR DUYDUM VE SERT PLASTİKLERİN SOĞUK HAVADA BİRAZ FAZLACA SES YAPTIĞINI GÖZLEMLEDİM. MERAK ETTİĞİM KONU KULLANILAN MALZEME VE İŞÇİKLİK LOGAN İLE BİREBİR AYNIMI. AYNI İSE BENİ BİRAZ TEDİRGİN ETTİ DOĞRUSU. ANCAK ŞUNUN DA FARKINDAYIM AKRABAM 19.250'YE ALABİLECEĞİ EN İYİ SIFIR SEDANI ALDI BEN İSE 38.900 E ALABİLECEĞİM EN İYİ SIFIR SUV ' U ALACAĞIM(4X2 DİZEL). HER İKİ ARAÇTA KULLANILAN İÇ MALZEME HAKKINDA DETAYLI BİLGİSİ OLANLAR PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM SELAMLAR...

hy01' Alıntı:
MERHABALAR. DUSTER SAHİBİ OLMAYI EKONOMİK NEDENLERDEN DOLAYI ERTELEDİM. ÇITAYI BİRAZ YÜKSELTTİM VE ANCAK 2011 ARALIKTA ALABİLECEĞİM. BENİM MERAK ETTİĞİM KONU LOGAN İLE AYNI İÇ DONANIMA SAHİP DUSTER IN İÇ AKSAM DAYANIKLILIĞI NEDİR? AKRABAMIN BİRİSİNDE 1 YAŞINDA LOGAN VAR. ARABASINA HİÇ LAF SÖYLETMEZDİ ANCAK GEÇENLERDE ARABAYA BİNDİM VE MEMNUNİYETİNİ SORDUM YİNE ÇOK MEMNUN OLDUĞUNU ANCAK ARKA KAPI FİTİLLERİNİN YERİNDEN ÇIKTIĞINI SERVİSİN YAPTIĞINI TEKRAR ÇIKTIĞINI SONRA KENDİSİNİN BALLY İLE TUTTURDUĞUNU YİNE ÇIKTIĞINI SÖYLEDİ. İÇ KAPI TUTACAKLARINI TUTTUĞUMDA RAHATSIZ EDECEK DÜZEYDE ÇITIRTILAR DUYDUM VE SERT PLASTİKLERİN SOĞUK HAVADA BİRAZ FAZLACA SES YAPTIĞINI GÖZLEMLEDİM. MERAK ETTİĞİM KONU KULLANILAN MALZEME VE İŞÇİKLİK LOGAN İLE BİREBİR AYNIMI. AYNI İSE BENİ BİRAZ TEDİRGİN ETTİ DOĞRUSU. ANCAK ŞUNUN DA FARKINDAYIM AKRABAM 19.250'YE ALABİLECEĞİ EN İYİ SIFIR SEDANI ALDI BEN İSE 38.900 E ALABİLECEĞİM EN İYİ SIFIR SUV ' U ALACAĞIM(4X2 DİZEL). HER İKİ ARAÇTA KULLANILAN İÇ MALZEME HAKKINDA DETAYLI BİLGİSİ OLANLAR PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM SELAMLAR...

Ön kokpit ve cam açma kapama düğmeleri dışında Logan ile aynı hiçbirşey yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR