chnyildirim
Ana Kamp
Ynt: Neden Dacia Duster?
4x2 ile 4x4 'ün vergisi aynı mı?
4x2 ile 4x4 'ün vergisi aynı mı?
chnyildirim' Alıntı:4x2 ile 4x4 'ün vergisi aynı mı?
kodana' Alıntı:ARKADAŞLAR MERHABALAR ÖNCELİKLE BU TOPİĞİ ACAN ARKADASA TESEKKURLERİMİ SUNUYORUM .GECENLERDE BİR ARKADASIM DUSTER 4X4 110 BG ALDI BERABER BIR GEZIYE CIKTIK DAGLIK BİR BOLGEYE .ARABANIN SERI OLUŞU BENI COK ŞAŞIRTTI OYLE BIR ARABANIN BUKADAR SERI BIR SEKILDE HIZLANMASI SOLLAMALAR YAPMASINA İNANAMADIM . BENIM KENDİ ARABAMA OKADAR YUKLENIYORUM AMA YOK . HA BENDE NEMİMI VAR NİSSAN QASGAİ 4X2 .BELKİ İŞCİLİK OLARAK QASGAİ GIBI DEĞİL 4X4 DUSTER AMA BENİM ARABAM İLE GİDEMEDİĞİM YERLERE GİTTİK VE BU ARABANIN 4X4 OLMASI İŞ ÇİLİKMİŞ ŞUYMUŞ BUYMUŞ GİBİ ŞEYLERİ GÖRMENİZİ ENGELLİYOR .İNANIRMISINIZ KEŞKE QASGAİ DEGİLDE DUSTER4X4 ALSAYDIM DIYE DUSUNDUM DURDUM .AMA SON PİSMANLIK FAYDA VERMEZ .BİRDE BURADA MİT-SU-BİS-Hİ CI VAR NEDEN SE DUSTERCİLERLE BİR ALIP VEREMEDIGIMI VAR ACEBA .EPEYCE KARALAMA KAMPANYASI YAPMIŞ .
sefa55' Alıntı:Ümit Erkan ustam size de 42. sayfada Jimny ve Duster'ın detaylı karşılaştırma yazınız için teşekkür ederim. Lastikleriniz kış lastiği mi, 4 mevsim lastiği mi?
2wd ile karlı yokuş çıkma tecrübelerinizi yazar mısınız? Olduğu yerde patinaja mı düşüyor, iyi kötü ilerliyor mu? Auto konumuna geçince rahat çıkıyor mu? Lock konumuna ihtiyaç duyuluyor mu?
sefa55' Alıntı:Kahraman 1520 ustam tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Accent Era dizel araç kullanıcısıyım. 4 tekerde de Lassa kış lastiği var. Yokuş çıkarken 10-15 cm arası karda araç patinaja kalıyor ama yine de çıkıyor. Toroslardaki 20-30 cm. karda çekilen fotoğraflara baktım. Standart 4 mevsim lastiklerle mi yoksa kış lastiği ile mi yolculuk yaptınız? Eğer standart lastikler ile 47. sayfadaki bölgeye vardıysanız bu durum Duster'ın mükemmel olduğunu ispatlar. Çünkü fotoğrafını koyduğum yolda 2001 model Seat Toledo 4 mevsim lastiği ile ilerleyemedi. Yokuşta olduğu yerde patinaja düştü.
2. sorum:20-30 cm. karlı bir yokuşta durup 2wd ile kalkış yapmaya çalıştığınızda aracın patinaja düştüğü bir durumda Auto moduna geçince rahat çıkıyor mu? Lock konumuna ihtiyaç duyuluyor mu? Cevaplarınız beni de Duster 4wd sahibi yapabilir.
olguncandan' Alıntı:Mutlu yıllar dilerim ümiterkan, Duster'ın yılmaz savaşçısı.
Yukardıaki mesajları okuyunca aklıma geldi, sorayım dedim.
Diyelim ki oto modundasın, hızın 70 km. civarı. O arada yamurlu-bol sulu bir ortamdasın; araç 4 WD'ye geçermi? (Çünkü 4 WD 40 km üstünde bir hızda kendini iptal ediyor bildiğim kadarıyla.) Yoksa, yukarıda bahsettiğin yağmurlu hava durumunda 4 WD hali 40 km.nin altında mı geçerli?