Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 532,142
Ynt: Neden Dacia Duster?

merhaba arkadaşlar
bende yeni bir duster sahibiyim 4*4 dizel laureate + look paket + güvenlik paketi + deri döşeme + asr, esp... ilave olarak ta çeki demiri taktırdım ( modülsüz 7 konçlu kablo ile)...
aracıma 6 ay içerisinde 12V dc vinç te taktırmak istiyorum görüş ve önerilerinizi bekliyorum.. Sevgilerimle..

Etiketler

merhaba arkadaşlar
bende yeni bir duster sahibiyim 4*4 dizel laureate + look paket + güvenlik paketi + deri döşeme + asr, esp... ilave olarak ta çeki demiri taktırdım ( modülsüz 7 konçlu kablo ile)...
aracıma 6 ay içerisinde 12V dc vinç te taktırmak istiyorum görüş ve önerilerinizi bekliyorum.. Sevgilerimle..

cefax' Alıntı:
merhaba arkadaşlar

Kardeş hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

akirafes' Alıntı:
Kendi deneyemimden bahsedeyim çok temiz çok iyi bakımlı bir opel frontera buldum 6 ay garanti verdiler veren Sanırım istanbulun en iyi en büyük jeep satış merkezi veya merkezlerinden biri kendi servislerine soktular dediler tamam çok iyi durumda.
Rica etttim binbir rica ile opel servisine soktum 6 bin tl yürüyüş aksamında hasar çıkardılar . Motor icinde hic bir şey diyemediler makinaya bağlasak bile enlayamayız dediler . Expertiz raporu rica ettim expertiz raporunu o jeep galerisinin servisine götürdüm kaporamı binbir zorulukla geri alamadım onun yerine gidip aynı firmadan mecburen limitlerimi çok aşan dırf kaporam yanmasın diye bir land rover aldım işte bu da benim opel frontera maceramdı birde opellerin inanılmaz fazla elektrirk sorunu oluyor dikkat etmeni öneririm .
Böylece meşhur land rover discoverymi nasıl aldığımın hikayesenide burada açıklamış oldum .
Canım sıfır araba varken 10 senelik bir arabba almak .

hocam temiz araba kolay kolay galeriye düşmez, sahibinden satılır. şimdiye kadar bizim aileye galeriden araba girmedi girmez de, (babam, ben abim 50 civarı araba geldi geçti, şu an 7 araç var...) internetten bakarken direk galerileri eliyorum... benim şansım, aile dostu bir ustam var, eskiden renonun resmi servisiyken şimdi özel çalışıyor, aracımı evimden alır tamir eder evime bırakır, işine karışmam, ne yaptın diye sormam bile... araç alırken de ona sorarım...

cefax' Alıntı:
merhaba arkadaşlar

Yeni aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Aracınızın rengi nedir acaba, resimlerini de koyarsanız memnun oluruz.

akirafes' Alıntı:
Bugün çok kötü bir hayal kırıklığına uğradım . Ön cam sıkma suyum bitti sanmıştım . Su doldurmak için kaputu açtığımda cam sileceğine su sıkmaya giden hortumun T bağlantısından koptuğunu gördüm daha 3400 km de bir arabanın su silecek hortumu nasıl kopar anlamadım . Bu kadar kalitesiz bir hortum kullanılmasına gerçekten üzüldüm . Şimdi servise götüreceğim bakalım garantiye alacaklarmı yoksa para istiyeceklermi . Bu aksaklıklığı yaşadığım halde dacia duster ımdan mennunum . Servise gitmişken bari birde şu araç ön koltuk kol dayamasını taktırayım .

ne oldu sizin araç gittinizmi servise

Arkadaşlar bizim araç da bugün, istediğim şekilde eksiksiz olarak geldi. İnşallah yarın plaka işlemleri ve teslimat yapılacak.

umiterkan' Alıntı:
Arkadaşlar bizim araç da bugün, istediğim şekilde eksiksiz olarak geldi. İnşallah yarın plaka işlemleri ve teslimat yapılacak.

Plaka işlemleri için sıkıştırın, benim 3 gün onlar sürdü.. Gerçi istanbuldayım ve 2011 araçları yeni gelmişti, o yüzden o kadar sürdü,neyse hayırlı olsun dostum, resimlerini bekleriz, ilgiden bunalıcaksın ayrıca :D bazen diyorum mercedes filan alsaydım bu kadar soran eden olurmuydu diye kendime soruyorum (=

Sağolun Serkan Bey, İnşallah uzun sürmez diyelim. Rize'de bir günde çıkar diye düşünüyorum.

Birkaç foto

1.jpg

2.jpg

umiterkan' Alıntı:
Sağolun Serkan Bey, İnşallah uzun sürmez diyelim. Rize'de bir günde çıkar diye düşünüyorum.

Araçlarımız fena ya, park sensörü istemeyide unutmayın :smiley: İlk çıkışta lastikleri kontrol edin 29 psi basınç olması lazım sol sürücü kapıda ne kadar basınçlı olması gerektiği yazıyor zati .. Ee başka aklıma gelen, 1 hafta sonra oto boyu koruma yaptırabilirsiniz iç dış motor koltuk vs, ayrıca köpüklü araç yıkamalarından uzak durun (köpük çok etkili boyayı solduruyor ki 2 ayda bir cilalamak zorunda kalırsınız aracı,matlaşır) Ee birde aracı getirenlere bahşiş vermeyi unutmayın ehehehe,tekrar hayırlı olsun..

SERKANEFE' Alıntı:
Araçlarımız fena ya, park sensörü istemeyide unutmayın :smiley: İlk çıkışta lastikleri kontrol edin 29 psi basınç olması lazım sol sürücü kapıda ne kadar basınçlı olması gerektiği yazıyor zati .. Ee başka aklıma gelen, 1 hafta sonra oto boyu koruma yaptırabilirsiniz iç dış motor koltuk vs, ayrıca köpüklü araç yıkamalarından uzak durun (köpük çok etkili boyayı solduruyor ki 2 ayda bir cilalamak zorunda kalırsınız aracı,matlaşır) Ee birde aracı getirenlere bahşiş vermeyi unutmayın ehehehe,tekrar hayırlı olsun..

Park sensörleri yarın takılacak zaten. Lastik basınçlarını söylediğiniz iyi oldu. Araç siyah olduğu için bakımı biraz zor olacak ama ne yapalım. Ayrıca boya koruma ve kaput koruma yaptırmak istiyorum. Kaput koruma Sonax'ta 450-600TL civarı. Baya tuzlu...

umiterkan' Alıntı:
Park sensörleri yarın takılacak zaten. Lastik basınçlarını söylediğiniz iyi oldu. Araç siyah olduğu için bakımı biraz zor olacak ama ne yapalım. Ayrıca boya koruma ve kaput koruma yaptırmak istiyorum. Kaput koruma Sonax'ta 450-600TL civarı. Baya tuzlu...

Kaput korumaya ihtiyaç yok gibi geldi bana, yüksek araç olduğundan pek taş maş gelmiyor uzun yola çıktım ordan biliyorum, tercih meselesi tabi.. Ayrıca fırçada sürmeyin araca, güzel bir sünger alın, birde sonax şampuan (şampuanınıda sonaxtan almayın dışarda 10 sonaxta 40ytl) bu şekilde temizlemede fırça izleri olmaz aracınızda.. Ayrıca araca ilk servisine kadar 3000 devir üstüne geçirmeyiniz diye söylediler bana sanırım. Hea birde arkadaki stepneyi sıkın fabrika çıkışı gevşek bırakıyorlar kaç gün o sesi bulmaya çalışmıştım + araçla birlikte dacia trafik seti veriyorlar bilginize..

SERKANEFE' Alıntı:
Kaput korumaya ihtiyaç yok gibi geldi bana, yüksek araç olduğundan pek taş maş gelmiyor uzun yola çıktım ordan biliyorum, tercih meselesi tabi.. Ayrıca fırçada sürmeyin araca, güzel bir sünger alın, birde sonax şampuan (şampuanınıda sonaxtan almayın dışarda 10 sonaxta 40ytl) bu şekilde temizlemede fırça izleri olmaz aracınızda.. Ayrıca araca ilk servisine kadar 3000 devir üstüne geçirmeyiniz diye söylediler bana sanırım. Hea birde arkadaki stepneyi sıkın fabrika çıkışı gevşek bırakıyorlar kaç gün o sesi bulmaya çalışmıştım + araçla birlikte dacia trafik seti veriyorlar bilginize..

Benim aracın içinde krom renkli eksoz ucu vardı, aksesuar olarak sonradan takılacak. Ayrıca bagaj için havuz almayı düşünüyorum. İnternette birkaç sitede var.
http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-dacia-duster-bagaj-havuzu-paspasi-842016/productDetails.aspx?categoryid=26021&productid=otmotm842016

umiterkan' Alıntı:
Benim aracın içinde krom renkli eksoz ucu vardı, aksesuar olarak sonradan takılacak. Ayrıca bagaj için havuz almayı düşünüyorum. İnternette birkaç sitede var.
http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-dacia-duster-bagaj-havuzu-paspasi-842016/productDetails.aspx?categoryid=26021&productid=otmotm842016

Egzoz ucu banada bu şekilde geldi aracı teslim ederlerken taktılar hemen... Bagaj havuzunu netten görmüştüm açıkcası,çok iyi durur, ama bu seferde saklama gözü olarak kullanabileceğiniz alanlar yok olur diğer türlüde gerçekten bagajınızdan çok büyük bi alan kazanırsınız , bende aile dükkanına yük getirirken, arka koltukları yatırıyorum.

umiterkan' Alıntı:

Vay bee...

Ümit Bey, hayırlı olsun sonunda aracınıza kavuştunuz! Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Aracınızı daha almadan bu kadar bilgi bombardımına tutmuştunuz, şimdi de her halde, kullanım detayları ile ilgili bir çok bilgi verirsiniz. Bizler de keyifle sizi izleriz.

Ben açıkçası, sizi Dacia' nın pazarlama elemanı olarak görüyordum. Bu sebeple sormadan edemeyeceğim; Sizi Dacia' dan arayıp, bu çabalarınız karşısında bir teşekkür etmediler mi? Ya da aracınıza fazladan bir şeyler monte etmediler mi?

Eğer cevabınız olumsuzsa, Dacia' ya yazıklar olsun! Ana dağıtıcı olarak, biri benim aracımı bu kadar reklam etseydi, aracı hediye ederdim.

Neyse tekrar hayırlı olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR