Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 532,148
Ynt: Neden Dacia Duster?

SERKANEFE' Alıntı:
Duster'cılar selamlar, ben birşey sormak istiyorum ben aracı full model olarak 1,5 ay önce aldım,

Look Paketi (Krom renkli koruma kızakları, eteklikler, dikiz aynaları, tavan barları + Karartılmış arka camlar)

Benim look paketinde, krom kaplı dikiz aynaları, tavan barları + karartılmış arka camlar geldi, ancak krom renkli koruma kızakları ile eteklikler gelmedi ?

Krom renkli koruma kızakları ve eteklikler, bildiğimiz demirden korumalar mı oluyor yoksa, var olan tampondaki plastik ve yanlarda krom renkli plastikler mi oluyor ?

Beni bilgilendirirseniz çok sevinicem yoksa, aldığım galeriye uçarak gidicem..

Serkan Bey,

Krom renkli koruma kızaklarından kastedilen ön ve arka tampon altındaki gri renkli plastiklerdir. Eteklikler ise krom renkli plastik olması gerekir. Aşağıda resimleri ekliyorum buna bakarak aracınızı kıyaslayın

daciaduster1616v2010490.jpg

Etiketler

kahraman1520' Alıntı:
Hafta sonu gezimizden birkaç görüntü....

Mustafa Bey,

Çok güzel bir gezi yapmışsınız, 4x4 Duster'ın hakkını veriyorsunuz doğrusu. Bizim araç da bir aksilik çıkmazsa 15 Ekim'e kadar gelmiş olacak. Gelince artık biz de gezilere başlarız ;)

Sonunda Duster ile gezen bir gezenbilirci :smiley:
Güzel resimler, devamını bekliyoruz

[/quote]

Hım, yan barların altlarında metal cubuklar oluyor, onları sormustum aslında veriliyor mu diye, benim araçta resimdekinin birebiri, ilginç için teşekkürler.

SERKANEFE' Alıntı:
Hım, yan barların altlarında metal cubuklar oluyor, onları sormustum aslında veriliyor mu diye, benim araçta resimdekinin birebiri, ilginç için teşekkürler.

Serkan Bey, sizin araç full anlaşılan tek eksiği deri döşeme. Dacia firması yanlardaki metalleri opsiyon olarak sunmuyor.

montañes' Alıntı:
hello from Spain :D I write in daciaduster4x4.blogspot.com

I can see that you have a big post! Thanks.

Hi montanes

I know you from daciaduster4x4.blogspot.com. So You must be members of dusterteam.com or dustercommunity.de. Thank you for your Renault Duster video comment in youtube uploaded by iskafidar53 so that is mine.I would like to join the Tarragona 1.KDD in Spain on 10 October 2010 but so far away.
We wish you to follow our topics. see you later.
Greetings from Turkiye

4x4 Dacia Duster 1.5 dci 110bg Vites Hızları

1. Vites Hızı 5,79 km/h
2. Vites 9.97
3. Vites 15,80
4. Vites 23,16
5. Vites 31,83
6. Vites 41,82

Diğer SUV araçların 1. Vites Hızları

Nissan X trail
7,9 km/h --------------- 1000rpm

Tucson 4x4 Dizel
7,5 km/h --------------- 1000rpm

Suzuki SX4 Dizel
8,8 km/h --------------- 1000rpm

Skoda Yeti 4x4 TDI 140cv
8,2 km/h --------------- 1000rpm

Dahiatsu Terios 1.5
6,7 km/h --------------- 1000rpm

Land Rover Frelander
7,8 km/h --------------- 1000rpm

Subaru Forester
8,8 km/h --------------- 1000rpm
6,1 km/h --------------- 1000rpm

4L Özellikli Arazi Araçlarının 1. Vites hızları

Land Rover Defender TD4.
5,6 km/h --------------- 1000rpm 4H
2,1 km/h --------------- 1000rpm 4L

Suzuki Jimny 1.5L DDiS.
8,4 km/h --------------- 1000rpm 4H
4,2 km/h --------------- 1000rpm 4L

Mitsubishi Montero Dizel 2010.
9,1 km/h --------------- 1000rpm 4H
4,8 km/h --------------- 1000rpm 4L

Jeep Wrangler Crdi
9,9 km/h --------------- 1000rpm 4H
3,6 km/h --------------- 1000rpm 4L

Jeep Wrangler Crdi Rubicon
8,1 km/h --------------- 1000rpm 4H
2,0 km/h --------------- 1000rpm 4L

Nissan Pahfinder dci
8,4 km/h --------------- 1000rpm 4H
3,2 km/h --------------- 1000rpm 4L

ben de hevesle bekliyordum ama beklentilerimi karşılamadı, 2001 opel frontera almaya karar verdim :smiley: bu araca 22 bin verip cebimde kalan 26 bin tl ile bol bol benzin alırım :p

Benim araçtaki gibi tek eksiği deri döşeme olan arkadaşlar vardır. Bende aracıma deri döşeme yaptırmak istiyordum, aşağıda linkini vericeğim sitede deri döşemeyi yapıyorlar,hatta koltuk ısıtma sistemide yapabileceklerini söylüyor,şöyleki daha önce duster 'a deri döşeme giydirmişler resimlerden de görüldüğü üzere, fiyatını yarın sormak için arıcam, sizleri bu konuda bilgilendiririm.

Daha detaylı bilgi için
http://www.altinuc.com.tr/gallery.asp?KID=374

Dacia-Duster-Deri-Doseme-01.jpg

Dacia-Duster-Deri-Doseme-02.jpg

Dacia-Duster-Deri-Doseme-03.jpg

Dacia-Duster-Deri-Doseme-04.jpg

nacar08' Alıntı:
ben de hevesle bekliyordum ama beklentilerimi karşılamadı, 2001 opel frontera almaya karar verdim :smiley: bu araca 22 bin verip cebimde kalan 26 bin tl ile bol bol benzin alırım :p

Sayın 'nacar08' "yeni" aracınız hayırlı olsun. SÜPER bi seçim! ;) Gaz yoksa, bi de gaz taktırırsınız, kalan 25 bin tl ile de benzinin iki katı gezersiniz...
Bende mi böyle bir araç alsam... ::smiley: Düşün, düşün, düşün... Yeter deyip... ???

Tekrar hayırlı olsun...

bir dönem çok araştırdım. suni derinin çok terlettiğini söylediler vaz geçtim. gerçek deride 2 bin tl ye falan mal oluyor, aracına göre değişir tabi....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR