Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 536,030

Etiketler

Ynt: Neden Dacia Duster?

Duster'cılar selamlar, ben birşey sormak istiyorum ben aracı full model olarak 1,5 ay önce aldım,

Look Paketi (Krom renkli koruma kızakları, eteklikler, dikiz aynaları, tavan barları + Karartılmış arka camlar)

Benim look paketinde, krom kaplı dikiz aynaları, tavan barları + karartılmış arka camlar geldi, ancak krom renkli koruma kızakları ile eteklikler gelmedi ?

Krom renkli koruma kızakları ve eteklikler, bildiğimiz demirden korumalar mı oluyor yoksa, var olan tampondaki plastik ve yanlarda krom renkli plastikler mi oluyor ?

Beni bilgilendirirseniz çok sevinicem yoksa, aldığım galeriye uçarak gidicem..

SERKANEFE' Alıntı:
İyide burası dacia club değil duster club, yeri değil bence, dacia topiği bile olsa paylaşımınızdan ne çıkartmamız gerekiyor onuda anlamış değilim, bugün istanbulda dacia pikniği vardı tam 8000 kişi, bizde çok alay ettik..

Selam;

Ben bu konu başlığı altındaki hiçbir yazıyı okumadan bir paylaşım yaptım ve sanırım hatam bu oldu...Daha önce epey gerginlikler yaşanmış...Amacım Dacıa'yı küçümsemek değildi aslında..Bu videoyu ilk izlediğimde adamların hallerini komik bulmuştum,paylaşayım dedim...

Sağlıcakla....

Hafta sonu gezimizden birkaç görüntü....[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Resim 1.jpg

Resim 2.jpg

Resim 3.jpg

Resim 4.jpg

@Kahraman, o suyun içinde birde aracınızı yıkıyacaktınız, ben olsam durdurur aracı yıkardım :smiley: Resimler harika devamını bekliyoruz..

Araç keyif veriyor arkadaşlar kim ne derse desin otobanda otomobil kadar rahat zor şartlarda da sahibini üzmüyor şu ana kadar da herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. iyiki almışım diyorum.

kahraman kardeş paylaşimlar için teşekürler Allah gezmenizi attırsın.Arac konusunda da kim ne derse desin.Bizim oralarda bir laf vardır....(Alan ile satan bilir
Gelin ile yatan bilir) bü iş bukadar sizde beyaz duster ile mutlu ve kazasız bol iyi günler ile kalınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.