Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 536,022
Ynt: Neden Dacia Duster?

MADDELERİ GÜZEL SIRALAMIŞSIN AMA BU ARAÇ BU KADAR ÖVGÜYÜ HAKETMİYOR.ÇOK FAZLA SES ALIYOR HİÇ JEEP HAVASI YOK ÇOK YAKIYO KISACA.BU KADAR PARA BU ARABAYA VERİLMEZ.CHERY İ GİBİ TAK TUK.ALMIŞ OLANLAR İYİ GÜNLER DE KULLANSIN.SELAMETLE

Etiketler

[attachment=1]
Bi tanede peribacası manzaralı duster . Kapadokyada bile turistlerin ilgisini çekiyor bizim önyargılılar beğenmiyorlar. Dusterin sınıfında araç yok ki piyasada dört çeker olanların diğer markaları 60-80 bin benzinli olanların baz model en ucuzu dusterin dizeli kadar paraya satılıyor. vergi yakıt servis bi sürü sorun.[attachment=2]

Resim 049.jpg

Resim 006.jpg

tunaalper' Alıntı:
MADDELERİ GÜZEL SIRALAMIŞSIN AMA BU ARAÇ BU KADAR ÖVGÜYÜ HAKETMİYOR.ÇOK FAZLA SES ALIYOR HİÇ JEEP HAVASI YOK ÇOK YAKIYO KISACA.BU KADAR PARA BU ARABAYA VERİLMEZ.CHERY İ GİBİ TAK TUK.ALMIŞ OLANLAR İYİ GÜNLER DE KULLANSIN.SELAMETLE

Ses alıyor gibi, neye göre baz alıyorum bende bilmiyorum ilk arabam, engin bilgilerin için sağol ;D

ÜmitErkan Park sensörünü sormuştun, biraz yoğundum anca koyabildim dostum resmi..

[attachment=1]

duster_park_sensor.jpg

SERKANEFE' Alıntı:
Ses alıyor gibi, neye göre baz alıyorum bende bilmiyorum ilk arabam, engin bilgilerin için sağol ;D

ÜmitErkan Park sensörünü sormuştun, biraz yoğundum anca koyabildim dostum resmi..

[attachment=1]

Serkan Bey,

Aslında ben park sensörünün ekranını kastetmiştim, zamanınız olursa fotosunu görmek isteriz.

tunaalper' Alıntı:

Yüksek hızlarda içeri ses aldığı doğrudur. Ama ne kadar ses aldığına gelirsek benim önceki aracımdan(Ford Fusion) az ses aldığı kesin. Ayrıca çok yakıyor ifadesi yanlış bir ifade. Dizel Dusterlar otomobilleri kıskandıracak seviyede yakıyor. Daha önceki sayfalarda yakıt miktarları var. Benzinli olanları ise 1.6 Benzinli bir normal otomobil kadar yakıyor. Renault ve Nissan alt yapısı kullanan bir aracı Çin malı Chery ile karşılaştırmak araca haksızlık olur.

umiterkan' Alıntı:
Serkan Bey,

Aslında ben park sensörünün ekranını kastetmiştim, zamanınız olursa fotosunu görmek isteriz.

Dostum ekranı yok ne yazikki, ben araca ekranlı lcd teyplerden alıcam, arkaya camera takıp ordan bakıcam,

4x4 110 beygir trafikte,4 kişi 100 km 'de 6.8 yakmış bugün, aracın motoru otursun eminim ki daha az yakıcak,gittikçe azalıyor çünki..

Bugün Dacia 'nın piknik yapıcağı alana gittim ailemle orda işimiz vardı, anlatamam yani süper bir yer gür ormanların içerisinde, kesinlikle gelmenizi isterim arkadaşlar..

freegraf' Alıntı:
bir liste yapsanız derim

Liste yapmaya gerek var mı bilmiyorum. Çünkü Dacia kullanan herkes bu pikniğe ücretsiz katılabilir. Ben uzakta olduğum için maalesef katılamayacağım. Ama İstanbul'da olanların mutlaka katılması gereken bir organizasyon.Bu arada Dacia firması kullanıcılarını arayarak pikniğe davet ediyor

dpd5.jpg

Bu piknik Türkiye'deki marka destekli ilk sosyal organizasyon olmakla beraber, bu piknik organizasyonunda yetişkinler kadar çocuklar içinde bir çok aktivite düşünülmektedir.Eğlenceler,oyunlar ve çocukların da hoşça vakit geçirmesi için düşünülmüş sürprizler.

piknik için dememiştim duster kullanan arkadaşlar da suzukşciler gibi bir liste yapsalar ondan bahsettim.Yoksa var mı ?belkide görmemiş olabilirim.

akirafes' Alıntı:
...1995 model Land rover discovery imi 12 bin tl ye zar zor sattım . Bu arabanın şu an 0 ının alım fiyatının 300 bin olduğunu düşünürsek Hic bir zaman 34 bin tl ye yeni aldığım dacia duster dan bu oranda bir zarar etmiyeceğim kesin. ...

İşte olay böyle özetlenir!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR