Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 532,272
Ynt: Neden Dacia Duster?

umiterkan' Alıntı:
Bu da Led ışıklı Duster ;)

led_noir.jpg

led_duster3.jpg

OF of of araç ne bakış atmış :smiley:) Ne kadara maal oldu acaba ? + Videosunu koyabilir misiniz ?

Etiketler

o tipsiz ferrarilere 500-600 bin tl veripde alan amcalar var ... bence duster bu parayı hak ediyor ...
arazide gezmek isteyen gider tata kamyonet alır zaten , kırılsada dökülsede umrunda olmaz ...
bence 1.5 dizel motorlu 1200kg dusterle oynamak çok keyifli olur ... çekiş sistemini bilmiyorum ama tabiri caiz ise ''kaptırdınmı'' her yere çıkar ;D

ne yalan söyleyeyim ben dusterin yakıtını kıskanıyorum , ve chip tuning ile bu motor inanılmaz sevimli oluyor (135hp) :D

4x2 suv almanın mantığını anlamış değilim ama bu durum "zevk meselesi" ile açıklanıyorsa buna kimse bir şey diyemez sadece saygı duyulur

4x4 suv olsunda hiçbir extrası olmasın, ucuz ve sağlam olsun diyen dacia duster alabilir. yok ben her türlü konforu, teknolojiyi istiyorum derseniz bu isteğinizi karşılamaz..

4x4 dacia duster 48 bin tl
4x4 nissan QASHQAI 78 bin tl
4x4 renault kaleos 69 bin tl
4x4 SSANGYONG ACT 61 bin tl
4X4 cherry tiggo 45 bin tl

illa 4x4 olsun diyenler içinde renault scenic rx4 var. 2000-2002 modelleri 18-25 bin tl arası bulunabiliyor. benim bu aralar en çok ilgilendiğim araç o...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-renault-scenic-sahibinden-cok-temiz-scenic-28580634/detay

selimsarper' Alıntı:
Alıyorum abicim ben de bi tane alıyorum...

Sipariş ettim...hemen de buldular...beyaz olsun dedim...

4x4 dizel full....artık ne varsa takın dedim....

Bizim oğlan arka bahçede binsin diye... :D

Bu mu bilgi paylaşımı? Hala dalga geçiyorsunuz insanlarla... Moderatörler bu duruma el atmalı, bu arkadaşı uyarmalı.

Serkan Bey, hayırlı olsun aracınızı güle güle kullanın.

Aracınızı arazide zorladıkça edindiğiniz bilgi ve tecrübelerinizi bizimle paylaşacağınızı umuyorum. Fotoğraf ve video ile de destekleyebilirseniz çok güzel olur.

Benim, size sormak istediğim bir sorum var; Tiguan' nın T&F versiyonu yaklaşma açılarından dolayı 'arazi aracı' olarak tescillenmişti. 4x4 Duster de durum nedir? Ruhsatınızda ne yazıyor?

Teşekkürler, Mesut.

demir59' Alıntı:
Bu mu bilgi paylaşımı? Hala dalga geçiyorsunuz insanlarla... Moderatörler bu duruma el atmalı, bu arkadaşı uyarmalı.

Diğer arkadaşlarda kendi egosunu tatmin eden bu adamı artık muhatap almamalı.

Saygısızlık olarak gördüğünüz şeyleri hemen yazının altında bulunan"Moderatöre Bildir" linkiyle moderatöre bildirebilirsiniz.

nacar08' Alıntı:
4x2 suv almanın mantığını anlamış değilim ama bu durum "zevk meselesi" ile açıklanıyorsa buna kimse bir şey diyemez sadece saygı duyulur

4x4 suv olsunda hiçbir extrası olmasın, ucuz ve sağlam olsun diyen dacia duster alabilir. yok ben her türlü konforu, teknolojiyi istiyorum derseniz bu isteğinizi karşılamaz..

4x4 dacia duster 48 bin tl
4x4 nissan QASHQAI 78 bin tl
4x4 renault kaleos 69 bin tl
4x4 SSANGYONG ACT 61 bin tl
4X4 cherry tiggo 45 bin tl

illa 4x4 olsun diyenler içinde renault scenic rx4 var. 2000-2002 modelleri 18-25 bin tl arası bulunabiliyor. benim bu aralar en çok ilgilendiğim araç o...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-renault-scenic-sahibinden-cok-temiz-scenic-28580634/detay

Chery Tiggo 4x2 'dir

18-25.000TL arası 4x4 olsun ille de 2000-2002 Model olsun diyorsan Suzuki Vitara daha mantıklı gibi geliyor

4x4 Ticaret yapmak isteyenlere 425kg kargo kapasiteli, 1,61mt uzunluklu, 1636lt hacimli Dacia Duster Fiskal. 4x2 olanı da var merak etmeyin ;D
Hem ticaret hem adrenalin diye buna derim. Araç Avusturya'da satışta. Fiyatı 10.000 Euro'dan başlıyor.

chh8729.jpg

chh8731.jpg

chh8739.jpg

chh8783.jpg

chh8810.jpg

chh8818.jpg

chh8827.jpg

chh8833.jpg

chh8837.jpg

chh8844.jpg

chh8850.jpg

chh8860.jpg

chh8866.jpg

chh8878.jpg

kargo.jpg

Diğer Özellikleri: http://www.dacia.at/media/pdf-files/pricelists/att00031337/PL_Duster_VU.pdf

Alman Auto Bild dergisinin yaptığı Frenleme Mesafesi Test Sonuçları

100km hızla giderken ani durma mesafeleri

Dodge Nitro: 41,4 metre
Nissan X-Trail: 42,4 mt
Suzuki Grand Vitara: 42,5 mt
Mitsubishi Pajero: 42,6 mt
Mitsubishi L200: 43,4 mt
Dacia Duster: 43,8 mt
Mercede G 280 CDI: 47,1 mt
Suzuki Jimny: 48,3 mt
Lada Niva: 48,6 mt
Land Rover Defender 110 TD4: 53,5 mt
Iveco Massif 3.0 HPT: 54,3 mt

sahin05' Alıntı:
ülkemizdede testi yapıldı

http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=290562

Sonunda bir test yapıldı ülkemizde. Vatana millete hayırlı olsun. Test edenlerin Duster'dan baya etkilendiği aşikar :D

İşte arabam.com'daki yorumlar

Yorum - Selim ERKEK

İşte insanların büyük beklentilerinin olduğu Dacia! 30 bin liranın altında satışa sunulan bu heybetli SUV’yi satın almak için showroomlara koşturanların bir kısmı hayal kırıklığı yaşayarak geri döndü. Gerek iç mekan kalitesi, gerekse donanımlar eklendikten sonraki fiyatı bazı insanları mutlu edemedi. Duster’ı tercih edenler, uçuk vergi ve yakıt masrafı ödemeden, makul fiyatlarla servis ve yedek parça hizmeti alabileceği bir SUV hayalini gerçeğe dönüştürüyorlar. Yerden yüksek yapısı sayesinde bozuk yollarda korkusuzca ilerleyebildiğimiz Duster’da, ekonomik üretim kaygıların neden olduğu birkaç ufak eksi var. Eğer araziye çıkmıyorsanız oldukça mantıklı bir tercih olan 4x2 versiyonu düşük yakıt tüketimiyle öne çıkıyor.

Yorum – Tulu DARICAN
Dacia’nın ekonomik kaygılarla Duster’da da Logan modelindeki orta konsolu kullanması eleştirilebilir. Ancak 40 bin TL’ye kadar başarılı bir SUV sunma hedefinin bu tip bir handikaba yol açması kaçınılmaz. Bunun dışında bence otomobilin eleştirilecek bir özelliği bulunmuyor. Renault menşeli dCi motor, performans ve yakıt tüketimi konusunda sürücüsünü üzmüyor. Arazi koşullarındaysa Duster beklenmeyecek kadar başarılı. İki çeker olmasına karşın otomobildeki çamur ve kar koşullarına uygun lastikler sayesinde hafif arazi koşullarında ilerlemekte hiç zorlanmadık. Tabii Duster’ı ağır arazi şartlarında kullanmak istiyorsanız 4x4 modelden şaşmamalısınız. Duster’ın yol tutuşu yerden yüksek ağırlık merkezine rağmen yeterli. Konfor düzeyiyse başarılı… Sadece süspansiyonun sesli çalıştığını belirtmeliyim.

Yorum – Hasan AYTEKİN
Temiz, 19993 model LPG’li Grand Cherokee bulmak gibi… Otomobil almaya yola çıkanların önüne işin doğası gereği gösterişli tercihler çıkar. İş ödeme faslına gelince ilk fiyatı daha ekonomik olan ikinci el modellerden ve kullanımı ekonomik olan dizel veya LPG’li tercihlerden tavsiyeler verilir. Dacia’nın bu ihtiyaca net bir cevabı olan Duster’ın bu iki özelliği unutmadığı sürece üretiminin gelecek kaygısı olacağını hiç zannetmiyorum.Test aracımıza gelince, araç yüksek yapısı ve yola hakimiyeti ile öne çıkarken, yolda gayet rahat kullandığım araç, dar sokaklarda ve parkta ise sorunsuzluğu ile beğenimi kazandı. Renault’un yakıt ekonomisi ile bilinen 1.5 dCi motorlu tercihinin 34.300 TL’den.başlayan fiyatla sunulması ise Duster’a bu piyasada bir kat daha değer kattı. Bana göre diğer markalar ile karşılaştırmada Dacia Duster’ın tek zorlanacağı nokta iç mekan... Dacia bu genişleyen pazarda ki ilk makyajında iç mekanına da umarım çözüm bulur…

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR