Tempus' Alıntı:isteyen dacia duster ile kafa kafaya çarpışma testi yapabilirim ;D ;D ;D
helal bekahraman1520' Alıntı:Keyfini sürmeye devam... araç geleli bir ay oldu. 3500 km yaptım. her türlü yol şartında diyebiliriz. Araç hem otomobil konforu sunuyor. hem 4x4 özelliği ile Selim Bey in 4x2 L200 ünün veya almayı düşündüğü kia nın çıkamadığı yerlere çok rahat çıkıyor. Hem yüksek hızda hem virajlarda herhangi bir tedirginlik vermiyor. Ben kullanarak görüyorum. Ayrıca bazıları 4x2 ye 4x4 yazdırıp aracını çakma 4x4 olarak yansıtırken biz 4x4 yazısını çıkarıp attık .Önemli olan işlevi yazsa da olur yazmasada diyerekten... [attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Nissan Juke da türkiyeye gelmiş, birde dacianın duster e benzeyen ama binek oto olan versiyonu var Logan sanırım adı oda ilgimi çekmeye başladı, nasılsa evde bir 4x4 canavarı var yanına ekonomik bir şehir arabası olarak logan ı düşünmeye başladım Smiley
olasiliksiz' Alıntı:Dizel motorlu bi corolla almak varken yapılacak iş mi?!
Bu arada forumun haberdar etmeme özelliği çalışmıyor sanki. Bu konuyu kaç defa haberdar etme listemden çıkardım ama geri geldi.
dizel toyota corolla 50-55 000 TL , dize Logan 23-25 000 TL yok paranın önemi yoksa zaten dizel bmw lerde süper Smiley
Tempus' Alıntı:dizel toyota corolla 50-55 000 TL , dize Logan 23-25 000 TL yok paranın önemi yoksa zaten dizel bmw lerde süper
kahraman1520' Alıntı:Keyfini sürmeye devam... araç geleli bir ay oldu. 3500 km yaptım. her türlü yol şartında diyebiliriz. Araç hem otomobil konforu sunuyor. hem 4x4 özelliği ile Selim Bey in 4x2 L200 ünün veya almayı düşündüğü kia nın çıkamadığı yerlere çok rahat çıkıyor. Hem yüksek hızda hem virajlarda herhangi bir tedirginlik vermiyor. Ben kullanarak görüyorum. Ayrıca bazıları 4x2 ye 4x4 yazdırıp aracını çakma 4x4 olarak yansıtırken biz 4x4 yazısını çıkarıp attık .Önemli olan işlevi yazsa da olur yazmasada diyerekten... [attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Dacia Duster 'ın vergisi ucuz, parçası ucuz, servisi ucuz, Avrupaya Reno amblemiyle, Abd 'ye Brezilya Üretimlerinde Nissan amblemiyle, Türkiye ve Afrika ülkerine dacia amblemiyle gidiyor,selimsarper' Alıntı:tartışma yok paylaşım var....
4x4 e 4x2 alternatif sunmak da yok...
satış rakamlarından çok satanın 4x4 versiyonu olmadığı görülecektir...
yani alanların çoğu 4x2 alıyor olacak
bu arkadaşlara ...39 liraya Yeti var 47 ye mitsubishi ASX 49 a sportage var demenin nesi yanlış ?
git onlara da bak demenin nesi kötü...
4x4 araç alacağım diye yola çıkan birisinin Dastır alması da paradoksal bişeydir...
neden 4x4 alır insan...temelde arazi için...offroad için...peki bu dastır bu işe uygun mu ...
4x4 olması bu iş için yeterli mi...1.5 clio motoruyla ..hangi arazi...hangi offroad ??
Yok asfaltta kullanırım diyorsan bu mu en iyi seçenek ve neden 4x4 ??
Dergilerin testlerini bir kenara bırak...hiç birinin objektif olduğu söylenemez...düzenli takip eden birisiyim..
kendin test et...bakalım düşüncen böyle kalacak mı ??
Araçları en iyi tanıyanlar servis ustalarıdır...bu da çok doğaldır...
Var mı Dastır ın NCAP sonuçları ?? irdeleyelim hep beraber...
Onun dahi objektif olduğunu sanmayın...
Navara nın ilk Ncap sonucu yarım yıldızdı sonra 4 yıldız oldu nasıl olduysa...vs
Yukarıdaki video görüntüleri de aslında..herşeyi anlatıyor...başka söze gerek yok...
Aracın yol stabilitesi zayıf...Pikap ve ticarilerin testleri arasında bile en kötülerden...
Test pilotu vatandaş bu testten sonra işi bırakmış olabilir
umiterkan' Alıntı:Anlaşılan bayi size siparişi verirken yanlış yapmış sonra da kıvırmış Kolçak ve diğer aksesuarları renault bayilerine telefonla olup olmadığını sorabilirsiniz. Ben de çok ayrıntısını bilmiyorum. Araca su tankeri bağladığınızı söylediniz. Aracınızda çeki demiri var galiba. Eğer varsa kaça mal olduğunu ve resmini görmek isteriz. Birşey daha sorayım, Deri Döşeme paketini Güvenlik Paketi ile beraber zorunlu olarak veriyorlar. Deri Koltuk sizde olmadığına göre Güvenlik paketini de mi koymadılar. Son bir soru siz aracı ne zaman sipariş vermiştiniz ?