SERKANEFE' Alıntı:arkadaşlar sonunda Dacia 'ma kavuştum,
ayrıca kızlar için konuşmuyorum bile
SERKANEFE' Alıntı:arkadaşlar sonunda Dacia 'ma kavuştum, 47500 liraya aracım geldi, en full modelini istemiştim ancak Türkiye'ye deri koltuksuz geliyormuş araçlar haberiniz olsun..
Araçın motoru çok iyi, çekiç gücü yüksek, ben aracın arkaya su tankeri bağlayıp tarla sulamaya gidiyorum, kasa kasa incir topluyip araca yüklüyorum, şuana kadar hiç bir yaşamadım ki izinde olduğum için böyle çiftlik işleriyle uğraşıyorum normalde, yazılımcıyım, aracı yıkyıp akşamları dışarı gezmeye filan çıkıyorum, bi şekli var aracın bi şemali, durduğum herkez fiyat soruyor memnunmusun diyor, bizde düşünüyoruz diyor yani çok göz alıyor araç, ayrıca kızlar için konuşmuyorum bile
eheeh yok o kadar değil ya ))ANKARA' Alıntı:Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın 8)
Kızlarda arı gibi arabanın etrafında dolaşıp fotoğraf çekiyor olmasınlar ;D ;D ;D
umiterkan' Alıntı:Aracınız hayırlı olsun Serkan Bey, yanlız şöyle bir durum var. Aracın Deri Koltuk Döşemeli olarak gelmediği doğru değil galiba. Opsiyonlarda ne seçmişşseniz o geliyor. Bayilere sordum hatta HEDEF'e bile sordum. Aynı şeyi söyledi. Renault'a mail attım ama henüz cevap gelmedi. Pazartesi durum netleşir.
hayırlısı olsun tekerlekleri düz bassınSERKANEFE' Alıntı:arkadaşlar sonunda Dacia 'ma kavuştum, 47500 liraya aracım geldi, en full modelini istemiştim ancak Türkiye'ye deri koltuksuz geliyormuş araçlar haberiniz olsun..
Araçın motoru çok iyi, çekiç gücü yüksek, ben aracın arkaya su tankeri bağlayıp tarla sulamaya gidiyorum, kasa kasa incir topluyip araca yüklüyorum, şuana kadar hiç bir yaşamadım ki izinde olduğum için böyle çiftlik işleriyle uğraşıyorum normalde, yazılımcıyım, aracı yıkyıp akşamları dışarı gezmeye filan çıkıyorum, bi şekli var aracın bi şemali, durduğum herkez fiyat soruyor memnunmusun diyor, bizde düşünüyoruz diyor yani çok göz alıyor araç, ayrıca kızlar için konuşmuyorum bile
st' Alıntı:hayırlısı olsun tekerlekleri düz bassın
SERKANEFE' Alıntı:Hatta deri koltuklu olarak ücret ödedik bayiye, deri koltuksuz geldi, bizede deri koltuksuz geldiğini söylediler, zaten deri koltuk fiyatı olan 1,500 'ü fiyattanda düşürdüler, eğer beklerseniz çok sonra deri koltuklusu gelir oda şubat, mart 'ı bulur dediler..
Ayrıca sormak istediğim bişi var, benim araç full ancak, ben kolçak istiyorum, yük kiti istiyorum, bunları nerden temin edebilirim, ben Zeytinburnu hedef otodan aldım aracı orda hiç bir donanım bulunmamakta..
selimsarper' Alıntı:sevgili ümüt in bir çok sorusu var yine...
ortaokul anketleri gibi doldurmuş...
elinizde sonsuz bilgi edinme araçları var...netten araştır..çoğunun cevabını bulacaksın..
ben bir kaç soru sorayım umuma...
Dacia ya 47500 lira verilir mi ?? ve bu civarda paraya başka neler alınabilir di ?
Koltuklar deri benzeri materyalden olsaydı fiyat ne olacaktı ? ?
bence günün sorusu bu olmalı ...
Dastır ı kullandım...virajda aracın dötü başı başka başka taraflara yöneliyor...
kullandığım 30 civarında araçta yaşamadığım tecrübeler yaşattı bana
Kullanıcı arkadaşlar da bunu farketti mi aceba ?
Firmanın kullanıcıları bu hususta yazılı olarak uyardığı doğru mu ?
Kia nasıl bir araç sorusu ya da Sportage le actavia nın farkı nedir gibi
abesle iştigalin zirvesine yerleşmeye aday sorulara cevap vermezsem
ayıp olmaz umarım
sevgiler
umiterkan' Alıntı:Sorulara cevap vermek zorunda değilsiniz tabi ki.
"Dastır ı kullandım...virajda aracın dötü başı başka başka taraflara yöneliyor...kullandığım 30 civarında araçta yaşamadığım tecrübeler yaşattı bana " demişsiniz umarım o tecrübeleri yaşarken zevk almışsınızdır. Malum, daha test edip o zevki yaşamayanlar var ;D
Firma yazılı olarak kullanıcıları uyardı "Zevk Almaya Bakın " dedi. İsterseniz yazılı metni size fakslayabilirim. ;D
selimsarper' Alıntı:Üslup esprili olabilir ancak konu ciddi...
Dün Renault ya uğradım...baş mekaniker de teyit etti mevzuyu
Dacia alacaksan bundan uzak dur...sandero al daha iyi dedi...
Araç virajda kontrolden çıkıyor...
Kullanıcı acemi ise sıkıntı yaratabilir...
Ümit sen yine de zevk almaya bak...
çok zevk alırsan şarampole tekrar tekrar yuvarlanırsın...
umiterkan' Alıntı:Soruları güncellemene gerek yok daha önceki sayfalarda bu konu ile ilgili bilgiler var ordan okuyabilirsin. Sana danışmanlık yapan Baş Mekanikerlerden istifade ettiğin belli oluyor ;D Baş mekaniker arkadaşına bizden selam söyle. Ne de olsa ilk defa bir SUV görüyor serviste ;D Bilmemek değil öğrenmemenin ayıp olduğuna da iletirsin. Zamanla SUV'ları daha iyi tanıyacaktır ;D
selimsarper' Alıntı:Bişeyler yazmış olmak için yazma ümit,
içeriğinde bişeyler olsun...
biz boş konuşmuyoruz...bilenle konuşuyoruz...ölçüp tartıyoruz
yazılanları birileri okuyor....zira...
bu nedenle doğru şeyler yazmak gibi bir sorumluluk var..
boşboğazlığın kimseye faydası yok