selimsarper
Kamp II
Ynt: Neden Dacia Duster?
Sentinel' Alıntı:nasıl bazı insanlar 1998-99 model suzuki/nissan fiyatına 2007-2008 model lada nivaya binmeyi tercih edebiliyorsa
aynı şekilde 35 bine almanın japonun 2. elini almak yerine duster'ı tercih edebilir
siz 35 bine almanın japonun 2 elini tercih edebilirsiniz....
ben de büyük ihtimalle tercih ederim. ama bu feveran neden?
hem bu fikirde iseniz Kia Sportage'ı nasıl alacaksınız sırf görüntüsüne kanıp...
bir başlık açın "neden kia sportage" diye
durumu bu başlıktan vahim olur bence.
Saygılar
Fırat
Kime hitaben yazdığınız çok net olmamakla beraber...
topiği sondan başa değil de hiç olmazsa son 3 sayfayı sırasıyla okuyarak gözden geçirip değerlendirin...
"feveran" olarak nitelediğiniz -eğer dogru tahmin etmişsem-belki daha anlaşılır hale gelir.
sportage in "sırf görüntüsü" ne göre konuşulduğunu sanmıyorum...2.0 dizel versiyonu şu anda görülebilir...benzinli versiyon da aynı kasayla geliyor...
-mutlaka ince donanım farkı olacaktır-...
Sadece bu araca da odaklanmayın...bu segmentte ciddi bir hareketlilik var ve 2011 de bu araçlar çok satacak gibi görünüyor..
Tanıtım fiyatlarıyla giren araçlar ciddi bir fırsat aslında..
Qashqai de 42 gibi girmişti...bu gün baz versiyonu daha yüksek fiyatla satıyor malum...
topiğin konusu olan firma da kendine çeki düzen verip aracı daha donanımlı hale getirebilir 2011 de ...
en azından abs yi hava yastığını parayla satmaktan vazgeçer...içerdeki ucuz plastik görüntüyü makyajlar belki vs...
Allman-Japon- Dacia mukayesesi spekülatif ancak haklı bir mukayesedir...
Alman ve Japon sağlamdır ve 2. elde daha ehvendir...bu konuda ciddi bir fikir birliği vardır.
Şu dönemde de çok temiz 2. el araçlar bolca mevcuttur.
(Son iki aracımı 34 bin ve 60 bin km lerde iken tertemiz sattım...elimdeki araç 23 bin km de ve muhtemelen 30 bini görmeden satılacak...)
Topiğe konu olan aracın ekonomik bir seçenek olduğu yanılgısına düşen ve kısıtlı imkanı olan arkadaşlara da 2. eli önerdik bu nedenle...
sevgiler