Ynt: Neden Dacia Duster?
CİNCİN' Alıntı:
Arkadaşlar neyi tartıştığınızı tam olarak anlayamadım ???
Selim Bey eğer Duster araçların çok kötü olduğunu düşünüyorsanız kişisel görüşlerden ziyade teknik veriler ile tezinizi ispatlayın. Örneğin, avrupada yapılmış objektif sürüş testleri veya çarpışma testlerini örnek gösterin. Örneğin AutoBild'in testlerinin objektif olduğuna inanırım. Onlar bu araç sınıfının standartlarına göre iyi yol tutmuyor diyorsa tutmuyordur. Yok, renault'tan bilmem kim usta araca kötü dedi diyerek olmaz bu işler.
Bir aracı sürücünün mahareti olmadan zor durumdan kurtarabilecek bir teknoloji var mı Allah aşkına. İddia ediyorum, deneyimli test pilotu olmadığınız sürece ESP'nin bile yetersiz kalacağı durumlardan çıkamayabilirsiniz.
Sayenizde benim Duster'la ilgili fikirlerim başından beri epey değişti. Bu paraya 0 km alınabilecek daha iyi bir 4x4 araç yok maalesef. Önerdiğiniz alternatiflerin hepsi 4x2 ve benzinli. Benim gözümde bu tartışmaların kesin galibi Dacia Duster'dir. Herkese araçlarını güle güle kullanmaları dileği ile.
tartışma yok paylaşım var....
4x4 e 4x2 alternatif sunmak da yok...
satış rakamlarından çok satanın 4x4 versiyonu olmadığı görülecektir...
yani alanların çoğu 4x2 alıyor olacak
bu arkadaşlara ...39 liraya Yeti var 47 ye mitsubishi ASX 49 a sportage var demenin nesi yanlış ?
git onlara da bak demenin nesi kötü...
4x4 araç alacağım diye yola çıkan birisinin Dastır alması da paradoksal bişeydir...
neden 4x4 alır insan...temelde arazi için...offroad için...peki bu dastır bu işe uygun mu ...
4x4 olması bu iş için yeterli mi...1.5 clio motoruyla ..hangi arazi...hangi offroad ??
Yok asfaltta kullanırım diyorsan bu mu en iyi seçenek ve neden 4x4 ??
Dergilerin testlerini bir kenara bırak...hiç birinin objektif olduğu söylenemez...düzenli takip eden birisiyim..
kendin test et...bakalım düşüncen böyle kalacak mı ??
Araçları en iyi tanıyanlar servis ustalarıdır...bu da çok doğaldır...
Var mı Dastır ın NCAP sonuçları ?? irdeleyelim hep beraber...
Onun dahi objektif olduğunu sanmayın...
Navara nın ilk Ncap sonucu yarım yıldızdı sonra 4 yıldız oldu nasıl olduysa...vs
Yukarıdaki video görüntüleri de aslında..herşeyi anlatıyor...başka söze gerek yok...
Aracın yol stabilitesi zayıf...Pikap ve ticarilerin testleri arasında bile en kötülerden...
Test pilotu vatandaş bu testten sonra işi bırakmış olabilir