Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 532,268
Ynt: Neden Dacia Duster?

selimsarper' Alıntı:
Son durum ne arkadaşlar ??

Binek mi arazi aracı mı ??

Bunların vergileri farklı değil mi ??

Ruhsatında binek yazan da var...arazi aracı yazan da var ....

Ne idüğü belirsiz deseler yanlış mı olur ?? Tüvtürk ne diyecek bu duruma ?

Tiguan şu kadar satmış Q5 bu kadar satmış...kime ne ??

Türkiyede bu aracı sadece Tiggo ile mukayese etmek anlamlıdır...

Adam bindiği aracın ne olduğu hususunda bile cevap veremiyor...binek mi arazi mi suv mu nemen ne ??

Bu arada Ümit moderatöre şikayet ettin mi beni ??...söylenenlerden hangisi doğru değil...
en büyük saygısızlık milleti yanıltmaktır...
Milleti yanıltmayın artık...

Dastır bir balondur...alelacele kurgulanmış bir araçtır...sandero alt yapısına alelacele kondurulmuş bir kağıt helva misali kupadan ibarettir...
kupanın altında eski reno motorları vardır...en basit güvenlik donanımları parayla satılmaktadır vatandaşa...
kesinlikle ucuz değil tam tersi pahalı bir araçtır...yasal zemini sağlam değildir....ikinci eli hüsran olacaktır...

Bir kez daha uyarıyorum ...paranıza yazık etmeyin...

Selim Bey boşuna çabalıyorsunuz Dusteri almak için insanlar 2 ay bekliyor siz karalamak için mantıklı mantıksız bi sürü yazı yazıyorsunuz. Türkiye şartlarında bu araç tutar renault un içinde sizden daha iyi düşünen stratejistler var adamların işi bu nasıl yaparsam araç satılır diye. Duster gideri az bir araçtır ve insanlar ekonomik düşünmek zorundadırlar. Sizin aracın yıllık vergisi ve yakıtının farkıyla Dusteri alan biri 5 yıl bedava biner dustere hesap ortadadır ve sizin söyleminiz bu fikirleri yok edemeyecektir.

Etiketler

kahraman1520' Alıntı:
Selim Bey boşuna çabalıyorsunuz Dusteri almak için insanlar 2 ay bekliyor siz karalamak için mantıklı mantıksız bi sürü yazı yazıyorsunuz. Türkiye şartlarında bu araç tutar renault un içinde sizden daha iyi düşünen stratejistler var adamların işi bu nasıl yaparsam araç satılır diye. Duster gideri az bir araçtır ve insanlar ekonomik düşünmek zorundadırlar. Sizin aracın yıllık vergisi ve yakıtının farkıyla Dusteri alan biri 5 yıl bedava biner dustere hesap ortadadır ve sizin söyleminiz bu fikirleri yok edemeyecektir.

Çabamız insanları doğruya yöneltmek...
karalamak falan değil...söylenenlerin hangisi yanlış güzel kardeşim ...karalamaktan insanların kazancı ne ??
Pembe gözlüklerle çogunlugun sadece olumlu yorum yapması...ve aracı alanların yanlı fikirleri daha rahatsız edici değil mi ?
SUV alan ya da 4x4 araç alan kişinin ilk kaygısı yakıt tüketimimi midir aceba ??

Aracın satılması çok normal...neler satılmadı ki bu memlekette...
Cherry satmadı mı Lada satmadı mı ?? milletimizin bu zayıflığını bilen arkadaşlar 1.5 aracı 4x4 arazi aracı diye satmıyor mu ?
satıyor ancak ABS ve hava yastığını opsiyonel olarak sunmuyor mu ? can güvenliği nin ekonomisi mi olur ? 2011 de böyle rezillik olur mu ??
Bu sizi rahatsız etmiyor mu güzel kardeşim...?

selimsarper' Alıntı:
Çabamız insanları doğruya yöneltmek...
karalamak falan değil...söylenenlerin hangisi yanlış güzel kardeşim ...karalamaktan insanların kazancı ne ??
Pembe gözlüklerle çogunlugun sadece olumlu yorum yapması...ve aracı alanların yanlı fikirleri daha rahatsız edici değil mi ?
SUV alan ya da 4x4 araç alan kişinin ilk kaygısı yakıt tüketimimi midir aceba ??

Aracın satılması çok normal...neler satılmadı ki bu memlekette...
Cherry satmadı mı Lada satmadı mı ?? milletimizin bu zayıflığını bilen arkadaşlar 1.5 aracı 4x4 arazi aracı diye satmıyor mu ?
satıyor ancak ABS ve hava yastığını opsiyonel olarak sunmuyor mu ? can güvenliği nin ekonomisi mi olur ? 2011 de böyle rezillik olur mu ??
Bu sizi rahatsız etmiyor mu güzel kardeşim...?
Bence, ben de olsun başkasında olmasın mantığı sizi rahatsız ediyor ekonomik olarak orta gelir grubunda bulunanların sizin sahip olduğunuz araçtan daha gösterişli ve daha çok ilgi çeken bir araca binmesini istememe veya çekememe durumu var sizde. insan sevmediği, beğenmediği, almak isteyenlerin yorumlarınıza itibar etmeyip hatta bu ne dengesizlik deyip gülüp geçtiğini bile bile Dusterle ilgili bu kadar yoğun olumsuz yorum yazmanın altında yatan gerçek bana göre bu.

kahraman1520' Alıntı:
Bence, ben de olsun başkasında olmasın mantığı sizi rahatsız ediyor ekonomik olarak orta gelir grubunda bulunanların sizin sahip olduğunuz araçtan daha gösterişli ve daha çok ilgi çeken bir araca binmesini istememe veya çekememe durumu var sizde. insan sevmediği, beğenmediği, almak isteyenlerin yorumlarınıza itibar etmeyip hatta bu ne dengesizlik deyip gülüp geçtiğini bile bile Dusterle ilgili bu kadar yoğun olumsuz yorum yazmanın altında yatan gerçek bana göre bu.

Çok enteresan gerçekten...
Araçla ilgili kritikleri dikkate alacağına..
benim haleti ruhiyemi etüd etmen çok enteresan
Hem de bunu bir tıp doktoruna yapıyorsun...bu daha da ilginç oluyor...

Şu söz özellikle güzel "daha çok ilgi çeken bir araca binmesini istememe veya çekememe durumu"
bunun psikiatrideki adı ne ??...kesin literatüre girecek...

"bende olsun başkasında olmasın" ne alaka? bende 5 tane araç var....hangisini bilinç altımda dastırla mukayese ettim aceba ?

bu ne dengesizlik deyip gülenler...yazılanları dikkatle okusunlar...
firmanın 2011 itibariyle yapmaya çalıştığını fark edemeyen bir kısım arkadaşın komik durumuna dikkat çektik biz...

araçla ilgili eleştirilere dikkat et bence ....söylenenlerden hangisi yanlış.. ??
sanal haleti ruhiye yorumcusu arkadaş...

Yahu arkadaşlar kendinizi boşuna yoruyorsunuz.hesap ortada,ekmek köfte meselesi.ve bizde bir laf vardır (Elaziz de) Alan ile satan bilir.
Gelin ile yatan bilir.
Mesele bu kadar.kimsede kimseye akıl ne verebilir.ne de alabilir.Bırakalım herkes bildiğini yapsın.Bu mübarek günde az da olsa birbirimize ekşimeyelim.Herkesin Ramazan bayramını kutluyorum.şimdiden.hoş ve mutlu kalınınız.

selimsarper' Alıntı:

Adam bindiği aracın ne olduğu hususunda bile cevap veremiyor...binek mi arazi mi suv mu nemen ne ??

Bu arada Ümit moderatöre şikayet ettin mi beni ??...söylenenlerden hangisi doğru değil...

Dastır bir balondur...alelacele kurgulanmış bir araçtır...sandero alt yapısına alelacele kondurulmuş bir kağıt helva misali kupadan ibarettir...
kupanın altında eski reno motorları vardır...en basit güvenlik donanımları parayla satılmaktadır vatandaşa...
kesinlikle ucuz değil tam tersi pahalı bir araçtır...yasal zemini sağlam değildir....ikinci eli hüsran olacaktır...

Biz aracımızı seviyoruz :smiley: Gerisini boşverin, kapatalım şu tartışma muhabbetini, bi akıl sizlere verilmedi, diğer insanlarında bir mantığı bir muhakeme yapabilecek kadar beyinleri var aracı isteyen gider bakar beğenir beğenmez..Bu başlıkta aracın özelliklerini, Dacia duster sahiplerinin muhabbetleri,tanışma ortamı gibi birşey olsun, siz yarışa girmişşiniz, bi yarış içerisindesiniz,tabiki fikriniz önemli ancak, fikir bir kez söylenir, fikirin 3.4.5. söylemi baskıya girer,ayrıca can sıkar.

Arazi ;)

[attachment=1]

100_0491 copy.jpg

selimsarper' Alıntı:

İnsanlar ve araçlarıyla dalga geçtiğiniz ve saygısız davrandığınız için moderatöre şikayet ettim sizi. Bundan sonra böyle. İfadelerinize dikkat edin.

Selim bey,
bakın herkes yazılarınız ve üslubunuzdan rahatsız olduğunu açık bir şekilde dile getiriyor? rica etsem, tavrınıza biraz daha dikkat edebilir misiniz? ki, tavrınız değil.. fikirleriniz tartışılsın.. iyi günler dilerim, reha

İşinize gelirse ben öyle düşünüyorum. Gidin birazda mitsubishı topiğinde yazın kardeşim. Bir tek siz mi akıllısınız herkese akıl vermeye çalışıyorsun 5 tane aracı varmış bence bu da yalan. Ayrıca biz insanları kariyerine göre değerlendirmiyoruz. insan olsun adam olsun yeter.

reha' Alıntı:
Selim bey,
bakın herkes yazılarınız ve üslubunuzdan rahatsız olduğunu açık bir şekilde dile getiriyor? rica etsem, tavrınıza biraz daha dikkat edebilir misiniz? ki, tavrınız değil.. fikirleriniz tartışılsın.. iyi günler dilerim, reha

Yok adamın ısı yok kafayı takmıs Dustere sankı konuyu acmıs gıbı her yazılana cevap verıyor, begenmıyorsan alma kardesım sana zormu kullanıyorlar Duster al gıbı her seyı cok bılıyorsun bıraz ıyı bır arazı arabasına bınmek ıcın ustune en az 30000 fazla para vermek lagazım bos yerden sallıyorsun ben 20 sene naklıyecılık yaptım ilk arabamda Anadol kamyonetdı senelerce bınmedımmı Abs mı vardı o zaman

Bos konusuyorsun senın bılgın dahılınde benım unuttugum vardır emın olabılırsın ne kadar ekmek o kadar kofte sana bır keresınde yazmısdım altındakı araba kamyonet 4 ceker bıle deyılmıs,

Bende Selım beyden rahatsızlık duymaya basladım cunku burada atıyor....

Bir zamanlar arazi aracım vardı ve siteyi takip ederdim. Uzun zaman sonra tekrar siteye girdiğimde bu konuyu farkettim. Forumu okumaya başladığımda böyle rezillik olmaz dedirtecek türden mesajlar görüyorum. Duster ile ilgili fikirler paylaşılıyor fakat malum bir şahıs kendini tatmin etmek için kötüleme kampanyası başlatmış gibi. Dacia satış elemanı mıdır ters psikoloji ile reklam mı yapıyor? (Başarılı olmuş) ya da başlık açmayı bilmediği için en üstteki bu konuya girip mi mesaj yazıyor anlaşılır gibi değil !

Forum yönetimi birşeyler yapar heralde.

reha' Alıntı:
Selim bey,

Konuya mesaj yazmamak için kendimi tuttum ki anlamsız çekişmenin içine girmeyeyim diye.Ne duster'ım var nede almayı düşünüyorum.Duster ile ilgili de bir yorum yapmayacağım. Yazma sebebim yapılan uyarının benimde düşüncelerime tercüman olmasıdır.

Selamlar...

reha' Alıntı:
Selim bey,
gezenbilir imizin en güzel özelliği bence paylaşmayı seven karşılıklı anlayışın dorukta olduğu bir aile olmasıdır. Ama ne yazıkki heryerde olduğu gibi buradada tavrı hoş olmayan insanlar var bende bir an önce moderatörlerin duruma bi el atmasını rica ediyorum cümleten mutlu bayramlar

Bende Selim adlı kullanıcının taraflı yorumlarından rahatsızlık duyuyorum . Lütfen site yönetimi gereğini yapsın .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR