Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 532,268
Ynt: Neden Dacia Duster?

selimsarper' Alıntı:
Bunlar lansman stratejileri...malum..

AutoShow son sayısında (2010-18) da buna benzer bir tanıtım var...

Satır aralarını iyi okumak lazım...

Kocaman bir balon şişiriliyor...
Araçlar kullanıcının elinde şişecek..
dökülmeye başlayacak garanti süresi dolduktan hemen sonra
Sonra firma servisten kazanmaya başlayacak...

Taaki siz aracı 2. elde satana kadar....tabii satabilirseniz...
sıfır alınan her araç kafadan 5 bın tl zarar demek ama her şeye ilk binmek ayrıcalıktır parası olan adam ilk binici olur olmuyanda benim gibi iki sene bekler

Etiketler

alpinone' Alıntı:
Kapımızda 7 yıldır babamın kullandığı bir Renault kangoo durduğunu düşünerek, sıfır bir clio symbol dci alıp 2 yıl kullandığımı hesaplayarak renault=diesel bir arada düşünemiyorum.. Reanult benzinli motoruna tamamda dizel yapamıyor en iyisinin 150 binde motoru bitiyor.. Bir de 4 çeker arazi aracı hayal olur. 100 binde motor biter her yeri dökülür insanların elinde kalır bence.Konuya yazan arkadaşların dediği gibi kendiniispatlamış bir markanın ikinci eli daha mantıklı...
kullanmadan kullanmaya değişir 220 bin km de turbosu ve enjektorlerı saglam ve tıkır tıkır işleyen kango bılıyorum ama ucuz olsun dıye kacak mazot alıp dızelı tuplu gıbı kullanırsan 100 bınde bıle turboyu enjektorlerı bozarsın

selimsarper' Alıntı:
Dün trafikte önüme bir dastır rastgeldi...
araç dönüşte, virajda kendisini fena dağıtıyordu...
Kupa ...şasenin üstünden uçacakmış gibi duruyordu...
L200 4*2 MAGNUM kullanırken devrılecek dıye ayagımı gazdan cekıyorum her seferınde arkadaslar uyarıyor aman dıkkat et devrılır dıyorlar

XVET' Alıntı:
L200 4*2 MAGNUM kullanırken devrılecek dıye ayagımı gazdan cekıyorum her seferınde arkadaslar uyarıyor aman dıkkat et devrılır dıyorlar

Ben 130 ile manisa yolunda viraja girdim o kadar keskindi ki, devrilseydi araç orda devrilirdi (dacia duster), ayrıca yüksek araçların her zaman devrilme riskleri vardır, bu kullanıcıya bağlı değilmidir..Güzel araç duster, herkeze tavsiye ederim, biz aracı alırken 10 - 15 sene kullanırız diye aldık, Jeep 'in modası geçmez, parçası ucuz, vergisi ucuz, geniş, büyük, az yakıyor, görüntü muhteşem, kim daha ne ister ki, orta kalem aileler için ideal araç, gönül isterki range rover, x5, q7 alalım :smiley:

SERKANEFE' Alıntı:
Ben 130 ile manisa yolunda viraja girdim o kadar keskindi ki, devrilseydi araç orda devrilirdi (dacia duster), ayrıca yüksek araçların her zaman devrilme riskleri vardır, bu kullanıcıya bağlı değilmidir..Güzel araç duster, herkeze tavsiye ederim, biz aracı alırken 10 - 15 sene kullanırız diye aldık, Jeep 'in modası geçmez, parçası ucuz, vergisi ucuz, geniş, büyük, az yakıyor, görüntü muhteşem, kim daha ne ister ki, orta kalem aileler için ideal araç, gönül isterki range rover, x5, q7 alalım :smiley:
hayırlı ugurlu olsun aracınızın resımlerını eklersenız sevınırım

SERKANEFE' Alıntı:

Aman hocam bende Land Rover Discovery vardı Aman
Bakım parası servisi inanılmaz pahalı ki ben genelde hep yan sanayi servise baktırdım motocara yani Bmw ye gitmedim .
Yedek parça fiyatının uçukluğunu bırak genel olmıyan ufak bir parça oldumu mesela tavan pencere perdesi sıkıştırma tutacağı Türkiyede almak için 4 -5 ay bekliyorsun bir çok parçası yok .
En ufak bir sorunda en ufak diyorum gerçekten 800-1500 Tl gidiyor . Aman eksik olsun çok canım yandı benim çok . Ya güneşten ön konsul kavrulur kalkarmı nerde görülmüş bana anlattırmayın burada neler çektim
Aradaki fiyat farkını vergi farkını benzin yakma farkını anlatmaya gerek bile duymuyorum .

Arkadaşlar bizim Duster gelsin İspanya'ya gidiyoruz. Adamlar bize davetiye göndermiş. 1. Dacia Duster Club Festivali ;)

Tarih: 10.10.2010

cartel10.jpg

umiterkan' Alıntı:
Çok amaçlı Duster ;D Oh keyfim çat :D

schlafzimmer.jpg

hausbar2.jpg

hausbar1.jpg

sanırım koltukları yatırmışlar, rahatsız etmemişmidir acaba ? Merak ettim doğrusu yarın denicem :smiley:) Rahat edersem bende bi uyku tulumu, yorgan ve battaniye düşünmüyor değilim arkaya :smiley: h.sonları orda burda sabahlamasını seven biriyimdir, arabamla daha muhteşem olur, iyikide almışım ya deli araç arkadaş :smiley:) 25 milyon benzinle izmitten buraya, burda da bi çok yer gezdim ettim, hala yol bilgisayarı 138 km yol gidebilirsin diyordu, aracımı seviyorum, kim ne derse desin :smiley:

umiterkan' Alıntı:
Arkadaşlar bizim Duster gelsin İspanya'ya gidiyoruz. Adamlar bize davetiye göndermiş. 1. Dacia Duster Club Festivali ;)

Tarih: 10.10.2010

cartel10.jpg

Dostum hayırlı olsun ilk başta, ee ispanya için bir girişimde bulundunuz mu yoksa direk davetiye mi göndermişler ? Ayrıca isteyen katılabiliyor mu ? Arabanızla mı gitmek zorundasınız, biraz acıklarmısınız ?

SERKANEFE' Alıntı:
Dostum hayırlı olsun ilk başta, ee ispanya için bir girişimde bulundunuz mu yoksa direk davetiye mi göndermişler ? Ayrıca isteyen katılabiliyor mu ? Arabanızla mı gitmek zorundasınız, biraz acıklarmısınız ?

Aslında www.clubduster.tk sitesine üye olduğum için bütün üyelere gönderilen şeyler bana da gönderildi. Ne bilsin adamlar bu adam Türkiye'de diye. :D İsteyen katılabilir ama biraz uzak kaçar gibi. İspanya'ya yakın olanlar gidebilir. O kadar önemli değil aslında. Türkiye'de biz de buna benzer birşey düzenleyebiliriz. Hatta düzenleyenler bile var.İşte size Davetiye

DACIA_PIKNIK_ON_14X20_DUSTER_copy.jpg

Aynı piknik 19 Eylül 2010 tarihinde Büyük Dacia Piknik diye Fransa'da düzenleniyor.
http://www.grandpiqueniquedacia.com/

XVET' Alıntı:
Dacia duster 4*2 sini deneme fırsatım oldu fiyatının yuksek oldugu kesın ama çok başarılı olduğuda kesin diğer forumlardada yazmıştım benim paramla 4*4 dü için 30 bin tl den fazla etmez o yüzden iki sene daha bekleyip ikinci elinin düşmesini bekliyeceğim...

Sayın XVET size katılıyorum; bu aracın full' ü benim paramla da 30 binden fazla etmez, (zaten şu sıralar o bütçeye 2. el G.vitara bakıyorum) ama 2-3 yıl sonra 2. elinin fiyatı 30 binin altına indiğinde, temiz bi tane bulup, içini-dışını değiştirmeyi düşünmüyor değilim. Benden önceki sahibi varsın koltuklarını yırtsın, önemli değil. Koltukları komple başka bir araçtan takmayı hesapladım. Hatta, bagajdaki stepne bagaj kapısına asılırsa, zemine gömülebilir iki adet koltukta koymak mümkün. (trafik yada tüvtürk ne der bilemem) Gerekli tüm malzemeler, çıkmacılardan hesaplı bir fiyata almak mümkün. Uygun fiyata istediğiniz renk ve desen deri de kaplatabilirsiniz.

Ayrıca, o zamana kadar pek çok modifiye kitleri piyasaya çıkar. Gerçi ben kokpiti de komple değiştirmeyi düşünüyorum ama bakarsınız, üzerine geçme bir şey de çıkar. Hem belki de c. control gibi ilave donanımlar bile gerçekleştirilebilir (ümit bey örneğini vermişti.)

Herkese saygılar, Mesut.

mesut4' Alıntı:
Sayın XVET size katılıyorum; bu aracın full' ü benim paramla da 30 binden fazla etmez, (zaten şu sıralar o bütçeye 2. el G.vitara bakıyorum) ama 2-3 yıl sonra 2. elinin fiyatı 30 binin altına indiğinde, temiz bi tane bulup, içini-dışını değiştirmeyi düşünmüyor değilim. Benden önceki sahibi varsın koltuklarını yırtsın, önemli değil. Koltukları komple başka bir araçtan takmayı hesapladım. Hatta, bagajdaki stepne bagaj kapısına asılırsa, zemine gömülebilir iki adet koltukta koymak mümkün. (trafik yada tüvtürk ne der bilemem) Gerekli tüm malzemeler, çıkmacılardan hesaplı bir fiyata almak mümkün. Uygun fiyata istediğiniz renk ve desen deri de kaplatabilirsiniz.

Ayrıca, o zamana kadar pek çok modifiye kitleri piyasaya çıkar. Gerçi ben kokpiti de komple değiştirmeyi düşünüyorum ama bakarsınız, üzerine geçme bir şey de çıkar. Hem belki de c. control gibi ilave donanımlar bile gerçekleştirilebilir (ümit bey örneğini vermişti.)

Herkese saygılar, Mesut.

Bildiğim kadarıyla 2012 çıkışlı duster'larda arkaya 2 koltuklu alabiliyorsunuz, şuan var olan kullandığımız araçlarada takılabiliyor, tabi kit 'i getirtmek lazım.. ayrıca ruhsata işletirsin cuzi bi miktarda..

SERKANEFE' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla 2012 çıkışlı duster'larda arkaya 2 koltuklu alabiliyorsunuz, şuan var olan kullandığımız araçlarada takılabiliyor, tabi kit 'i getirtmek lazım.. ayrıca ruhsata işletirsin cuzi bi miktarda..

7 kişilik olacak olan Duster şu ankinden daha uzun olacakmış ama bunların hepsi sadece söylenti. Normal Duster'ın arka kısmına koltuk koyulabilir ama 7 kişilik Duster gibi olmaz malum o daha uzun.

Ayrıca Otomatik vites seçeneğinin ekleneceği, 1.4 Turbolu Benzinli Seçeneğinin olacağı, 1.6 dCi versiyonunun geleceği söylentileri var. Ama şu da bir gerçek ki o zaman fiyatlar yükselip Qashqai fiyatına yaklaşacak, bu sefer Qashqai satışları azalacak. Bekleyip görecez. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR