Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 535,999
Ynt: Neden Dacia Duster?

mephamd' Alıntı:
50.000 altı daihatsu var, değerlendirilebilir.
teriosa çok binen birisi olarak şunu diyebilirim içi çok dar sürekli 4x4 üstüne üstlük low rangede yok ve aşırı tüketiyor bağajıda 2 kişilik aileler için fazlasına yetmez birde makyajsız modelerin (2010 öncesi) direksiyonları çok komik

Etiketler

boyu 1,75 cm olan biri için görüş mesafesi sağlıklı değil, aracın içinde kendimi rahat hissetmiyorum
bu sözleri verdiğiniz linkden aldım
Şu an 188 cm boyundayım 160 kiloyum çok rahatlıkla söyleyebilirim sığdığım en rahat en geniş araba land rover discovery den sonra ki ike hemen hemen aynı bile diyebilirim ama koltuklar çok rahatsız discoverye göre .
Kaşkaya sığmıyorum yan oturarak ancak sığıyorum .
tiguana hic sığmıyorum
Honda crv ye gene çok zor sığıyorum bu 3 ünü almak icin şahsen denedim
Daica duster ı seçmemdeki en önemli etken aracın ön kabininin çok geniş olamsı rahatlıkla sığmam aksini kim diyorsa ben yazdıklarımın arkasındayım zaten her arabanın ön kabininin ölcüleri vardır sanırım boşuna bile yazıyorum . Böyle saçma bir ilanı buraya referans olarak veren zihniyeti de kınayıp buraya yazma amacında ard niyet arıyorum .
Dediğim gibi kia dan tutun yukardaki yazdığım arabalardan kullanılmış olarak birini alacaktım ama hic birine sığmadım dacia duster dışında
sanırım çok net anlaşılmıştır.
Hala anlıyamıyorum neden bu araba bu kadar çekilemiyor . Böyle saçma sapan örnekler vermeyin aracın üstünü açtırdım kesenler zatenistanbul da 2 ciddi firma var şaşırdılar kaldılar üst barı çok zor kestiler örnek vermiyeceğim bir çok markadan çok daha iyi dediler . Çok daha zor kesildi dediler .
Birde görüş acısı icin kullandıgım arabalar icinde en iyi görüs acısına sahip

camouflage' Alıntı:
Öncelikle belirteyim daha önce izlediğim tartışmalarda olduğu gibi araca karşı önyargılı değilim. 4x4 denilince en çekik gözlüsünden Capon 8) sevenlerdenim.
Araca sahip olan arkadaşlar kızmasın ama nette gezinirken şöyle bir ilan gördüm. Sizlerle paylaşmak istedim.
Araç hakkında (sanırım sahibi) söyledikleri, oldukça ilginç ;D ;D ;D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-1310-dacia-duster/detay

Bir adamın tekide iphone bi b.k 'a yaramaz diyip, robotun içine atıp öğütüyordu yani, bu iphone 'nin kötü olduğu anlamına gelmiyor :smiley: Aynı şey duster için geçerli :smiley:

[attachment=1]

Aracın full + full yüklü hali.. Deli bagaj hacmi var sandığımdan da çok, stepneyi filan kaldırsam ön koltuğuda koysam neler alır çok merak ediyorum..

m.jpg

akirafes' Alıntı:
boyu 1,75 cm olan biri için görüş mesafesi sağlıklı değil, aracın içinde kendimi rahat hissetmiyorum
bu sözleri verdiğiniz linkden aldım
Şu an 188 cm boyundayım 160 kiloyum çok rahatlıkla söyleyebilirim sığdığım en rahat en geniş araba land rover discovery den sonra ki ike hemen hemen aynı bile diyebilirim ama koltuklar çok rahatsız discoverye göre .
Kaşkaya sığmıyorum yan oturarak ancak sığıyorum .
tiguana hic sığmıyorum
Honda crv ye gene çok zor sığıyorum bu 3 ünü almak icin şahsen denedim
Daica duster ı seçmemdeki en önemli etken aracın ön kabininin çok geniş olamsı rahatlıkla sığmam aksini kim diyorsa ben yazdıklarımın arkasındayım zaten her arabanın ön kabininin ölcüleri vardır sanırım boşuna bile yazıyorum . Böyle saçma bir ilanı buraya referans olarak veren zihniyeti de kınayıp buraya yazma amacında ard niyet arıyorum .
Dediğim gibi kia dan tutun yukardaki yazdığım arabalardan kullanılmış olarak birini alacaktım ama hic birine sığmadım dacia duster dışında
sanırım çok net anlaşılmıştır.
Hala anlıyamıyorum neden bu araba bu kadar çekilemiyor . Böyle saçma sapan örnekler vermeyin aracın üstünü açtırdım kesenler zatenistanbul da 2 ciddi firma var şaşırdılar kaldılar üst barı çok zor kestiler örnek vermiyeceğim bir çok markadan çok daha iyi dediler . Çok daha zor kesildi dediler .
Birde görüş acısı icin kullandıgım arabalar icinde en iyi görüs acısına sahip

1.85 boyundayım 80 kiloyum, koltuğu en arkaya aldığımda ayaklarım pedallara yetişiyor ancak o kadar uzak kalıyorum ki arabayı süremem sanırım..

Bu arabayı kimse çekemiyor bi türlü, ben anlam veremiyorum, bende yazılanlarda art niyet aramıyo değilim, almanyada en çok satan 2. araç, yok yok duster 'ın ambleminde illa reno,nissan filan yazmalıydı..
Birde daha önceki konularda yok araç savrulur yok devrilir diye türkü tutturmuşlardı, ya inanmıcaksınız mini cooper s modelinin ki bmw üretiyor kitapçığında dikkat devrilmeye yatkın bir araçtır diye bir yazı okuduysam, gam yemem varsın benim araç devrilsin, o kadar 130 la girdim viraja hemde çok keskin viraj devrilmediyse dediysemde inandıramadım kimseye..
Ayrıca ben arabamla ilk kazamı duran şahine vurarak yaptım hemde öyle geçirdim ki, tamponu ve yan aynası düştü yerinden, arabadan indiğimde benim araçta sadece sürtünmeden kaynaklanan çizik olduğunu gördüm, plastik olduğu için aracıma birşey olmamıştır heralde hea ? ;D

Beyler araçlarınızı aldınız bindiniyorsunuz, hepinize hayırlı olsun, artık aracın iyi olduğunu ispatlama yazılarını bir kenara bırakın bence gezi başlıkları açın fotograflar koyun. Yaşadığınız sorunları yada güzel yanları filan anlatın. Bu şekilde sürekli bir kendini ispat çabası içinde görünür oluyorsunuz yavaş yavaş. Artık daha çok gezi fotoğrafı bekliyoruz sizden :smiley:

duster0095td5a.jpg

duster0125ap7n.jpg

[/quote]

İlk resimdeki su alet nedir anlam veremedim
İkinci resimdeki çakmaklığın üstündeki alet nedir ?

Ayrıca lcd 'li teyp 'e içim geçti açıkcası, bende böyle birşey alıcam,
Birde cam rüzgarlıkları çok hoş olmuş kesin bende almalıyım..

Tempus' Alıntı:
Beyler araçlarınızı aldınız bindiniyorsunuz, hepinize hayırlı olsun, artık aracın iyi olduğunu ispatlama yazılarını bir kenara bırakın bence gezi başlıkları açın fotograflar koyun. Yaşadığınız sorunları yada güzel yanları filan anlatın. Bu şekilde sürekli bir kendini ispat çabası içinde görünür oluyorsunuz yavaş yavaş. Artık daha çok gezi fotoğrafı bekliyoruz sizden :smiley:

Niyetimiz dediğiniz gibi olması, arada yayın hataları çıkıyor :smiley: Bakın ben bu arabayı alırken çok araştırdım, hatta sipariş verdiğimde diğer forumlardan çok çok kötü yorumlar okudum nerdeyse vazgeçiyordum, insanlar yanlış anlamasın aracı, amacımız o, dacia duster diye google 'a yazınca direk bu konu çıkıyor, yazıktır yani..

SERKANEFE' Alıntı:
Niyetimiz dediğiniz gibi olması, arada yayın hataları çıkıyor :smiley: Bakın ben bu arabayı alırken çok araştırdım, hatta sipariş verdiğimde diğer forumlardan çok çok kötü yorumlar okudum nerdeyse vazgeçiyordum, insanlar yanlış anlamasın aracı, amacımız o, dacia duster diye google 'a yazınca direk bu konu çıkıyor, yazıktır yani..

serkan bey ben çok araç gördüm, bir kısmını kullandım, bir kısmına sahip oldum ve öğrendiğim tek şey, her insanı mutlu edicek araç farklıdır. O yüzden siz yada başkkaları Duster i alınca hayatınızın aracını bulmuş hissi yaşıyorda olabilirsiniz, ama bir başka insan gurubuda aldığına alacağına pişmanda olmuş olabilir. Ben genelde her araç için çok memnun olanlar yere göğe sığdıramayanlarda gördüm, aynı aracı yerden yere vuranlarda gördüm. Aynı araçdanmı bahsediyorlar acaba diye şüpheye kapıldığım oldu.

Bu yüzden zaten aklı başında kişiler kişisel yorumlardan çok ciddi objektif tecrübeleri ciddiye alarak araç seçimi yaparlar gibi geliyor. Birde benim arabalarla ilgili genel tecrübelerimden birisi, bir aracı şu an kullanan yada almak isteyen birisinden duyduğunuz yorum hiçbir zaman objektif olmaz. En objektif yorumları genelde araca daha önce sahip olup satmış kişiler yapıyor. duygusal bağları kalmıyor sanırım o yüzden :smiley:

Bence artık neden dacia duster forumu yerine direk dacia duster diye bir başlık açıp yepiniz yaşadığınız olumlu olumsuz tüm tecrübelerinizi , sorunlarını, arızalarını, iyi yanlarını orda paylaşın. Duster kendisini ispat etmek zorunda olan bir araç değil bence artık, o yüzden bunu geçelim. dediğim gibi artık tecrübelerinizi ve gezilerinizi bekliyoruz :smiley:

ama bu tecrübeler içerisinde hepsi iyi olup kötü hiçbirşey yazılmazsa kimse inanmaz ben söyliyim :smiley:

Tempus' Alıntı:
serkan bey ben çok araç gördüm, bir kısmını kullandım, bir kısmına sahip oldum ve öğrendiğim tek şey, her insanı mutlu edicek araç farklıdır. O yüzden siz yada başkkaları Duster i alınca hayatınızın aracını bulmuş hissi yaşıyorda olabilirsiniz, ama bir başka insan gurubuda aldığına alacağına pişmanda olmuş olabilir. Ben genelde her araç için çok memnun olanlar yere göğe sığdıramayanlarda gördüm, aynı aracı yerden yere vuranlarda gördüm. Aynı araçdanmı bahsediyorlar acaba diye şüpheye kapıldığım oldu.

Bu yüzden zaten aklı başında kişiler kişisel yorumlardan çok ciddi objektif tecrübeleri ciddiye alarak araç seçimi yaparlar gibi geliyor. Birde benim arabalarla ilgili genel tecrübelerimden birisi, bir aracı şu an kullanan yada almak isteyen birisinden duyduğunuz yorum hiçbir zaman objektif olmaz. En objektif yorumları genelde araca daha önce sahip olup satmış kişiler yapıyor. duygusal bağları kalmıyor sanırım o yüzden :smiley:

Bence artık neden dacia duster forumu yerine direk dacia duster diye bir başlık açıp yepiniz yaşadığınız olumlu olumsuz tüm tecrübelerinizi , sorunlarını, arızalarını, iyi yanlarını orda paylaşın. Duster kendisini ispat etmek zorunda olan bir araç değil bence artık, o yüzden bunu geçelim. dediğim gibi artık tecrübelerinizi ve gezilerinizi bekliyoruz :smiley:

ama bu tecrübeler içerisinde hepsi iyi olup kötü hiçbirşey yazılmazsa kimse inanmaz ben söyliyim :smiley:

Dediklerinizde haklısınız, olumsuzlukları var bunları söyledik, içinin plastik filan olması işte ne bileyim klimanın derece ayarı olmaması,hidrolik direksiyonun biraz sert oluşu,cam otomatiklerinin yerleri vs bunları görerek aldık zaten... Araçlar yeni olduğundan bi sorunla karşılaşmıyor hayliyle insan, ki aracımızı yeni almışız sevincimi yaşamıyoruz yani birileri höd araç böyle şöyle diyor, başa sarıyoruz,

@ümiterken arkadaşımız başlık açıp resimleride oraya taşırsa süper olur gibime geliyor, kendisi biraz daha ilgili ve ben onun kadar çarpıcı şeyler bulamıyorum açıkcası :smiley: çalışmalarından dolayı teşekkürler..

Tamam bagajı falan gayet büyük, anladık. Arkadaşlar bu araçları yük taşımak için mi gezmek için mi aldınız? Dacia'larla (özellikle 4x4'le) yaylalarda, patikalarda, köy yollarında gerçekleştirilmiş gezi yazılarınızı merakla bekliyoruz. :smiley:

CİNCİN' Alıntı:
Tamam bagajı falan gayet büyük, anladık. Arkadaşlar bu araçları yük taşımak için mi gezmek için mi aldınız? Dacia'larla (özellikle 4x4'le) yaylalarda, patikalarda, köy yollarında gerçekleştirilmiş gezi yazılarınızı merakla bekliyoruz. :smiley:

Katılıyorum, artık gezi yazıları bekliyoruz. Bizim araç gelsin biz de Rize'nin görülmemiş yerlerinde olacaz ve sizlere aktarmaya çalışacaz inşallah.

SERKANEFE' Alıntı:
duster0095td5a.jpg

duster0125ap7n.jpg

İlk resimdeki su alet nedir anlam veremedim
İkinci resimdeki çakmaklığın üstündeki alet nedir ?

Ayrıca lcd 'li teyp 'e içim geçti açıkcası, bende böyle birşey alıcam,
Birde cam rüzgarlıkları çok hoş olmuş kesin bende almalıyım..

İlk resimdeki alet, bagaja monte edilmiş çakmak girişine takılmış 3'lü çakmak girişi çoklayıcısı
2. Resimdeki şey, teybe takılı mini usb girişi Büyük USB girişe dönüştüren kablo
3.Resimdeki ise yine bir çakmak girişi çoklayıcısı, Bu çoklayıcıda ek olarak Usb'den şarj olan aletler için 2 tane USB girişi de mevcut.

Duster ile ilgili takip ettiğim belli başlı siteler

http://www.dustercommunity.de/
http://www.dusterteam.com/
http://duster.forum-dacia.com
http://www.daciaklub.pl/forum/
http://www.daciaclub.ro
http://www.daciaforum.in.rs
http://clubdaciaduster.foroactivo.com/club-duster-c2/
http://www.club-duster.ru/forum
http://www.forum-auto.com/marques/dacia/sujet1703.htm

Şu ana kadar ki Duster videolarından oluşan güzel bir Duster video seçkisi

http://www.youtube.com/watch?v=PvLQNdB3-Kw

Farklı Sitelerden Girmek isteyenler için link:

?ww.youtube.com/watch?v=PvLQNdB3-Kw

Serkan EFE Bey'den bir ricam olacak. Acaba aracınıza taktığınız Park sensörünün araç içindeki yerini foto ile görebilirmiyiz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,819
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri