serkan bey ben çok araç gördüm, bir kısmını kullandım, bir kısmına sahip oldum ve öğrendiğim tek şey, her insanı mutlu edicek araç farklıdır. O yüzden siz yada başkkaları Duster i alınca hayatınızın aracını bulmuş hissi yaşıyorda olabilirsiniz, ama bir başka insan gurubuda aldığına alacağına pişmanda olmuş olabilir. Ben genelde her araç için çok memnun olanlar yere göğe sığdıramayanlarda gördüm, aynı aracı yerden yere vuranlarda gördüm. Aynı araçdanmı bahsediyorlar acaba diye şüpheye kapıldığım oldu.
Bu yüzden zaten aklı başında kişiler kişisel yorumlardan çok ciddi objektif tecrübeleri ciddiye alarak araç seçimi yaparlar gibi geliyor. Birde benim arabalarla ilgili genel tecrübelerimden birisi, bir aracı şu an kullanan yada almak isteyen birisinden duyduğunuz yorum hiçbir zaman objektif olmaz. En objektif yorumları genelde araca daha önce sahip olup satmış kişiler yapıyor. duygusal bağları kalmıyor sanırım o yüzden
Bence artık neden dacia duster forumu yerine direk dacia duster diye bir başlık açıp yepiniz yaşadığınız olumlu olumsuz tüm tecrübelerinizi , sorunlarını, arızalarını, iyi yanlarını orda paylaşın. Duster kendisini ispat etmek zorunda olan bir araç değil bence artık, o yüzden bunu geçelim. dediğim gibi artık tecrübelerinizi ve gezilerinizi bekliyoruz
ama bu tecrübeler içerisinde hepsi iyi olup kötü hiçbirşey yazılmazsa kimse inanmaz ben söyliyim