Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 536,787
Ynt: Neden Dacia Duster?

kahraman1520' Alıntı:
Benim de içim gidiyor 1.6 130 hp ye 320 nm tork var .Şu an yeni fuluence icon da ve scenic te kullanılıyor. Eğer dusterde gelirse bu motor aracı yenilemeyi düşünüyorum .Eğer gelmezse Dusterden sonra sedan araç içime sinmesede fuluence alacağım galiba.
yahu arkadaşlar 130 bg 320 tork iyide bu araç nasıl duracak.motor isterken birde yanında 4 disk fren isteyinde tam olsun bari....

Etiketler

1-2 sene sonra, 1.6.dci.modeli bende düşünüyorum.. diğerleri her yönden pahalı.(satış,bakım,yakıt,parça,vs)... olmazsa, büyük station araç alacam...(1.6-2.0.dci. modeller:WW.Sharan,Ford.S.Max,Ford.Galaxy..türü..enaz 130.ps.300.tork 6 vites dizel makınalar.)... hayırlısı,nasip...

devit3' Alıntı:
yahu arkadaşlar 130 bg 320 tork iyide bu araç nasıl duracak.motor isterken birde yanında 4 disk fren isteyinde tam olsun bari....

2 Diski 4 disk yaparlar heralde, olmadı biz çevirtiriz, gerekirse arka tampona paraşüt bağlarız, napak... 1.6.dci.130.ps.320.nm.olsunda, taştan olsun beya... ;)

bilalr' Alıntı:
2 Diski 4 disk yaparlar heralde, olmadı biz çevirtiriz, gerekirse arka tampona paraşüt bağlarız, napak... 1.6.dci.130.ps.320.nm.olsunda, taştan olsun beya... ;)
Taktıralım 500 tly bir chip olsun bitsin bu iş beya :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Chip olabilirde, fabrikadan orji 1.6.dci.130.ps. olsun motor beya... uğraşmayak sonra... ;) :smiley:

juweline' Alıntı:
custer çok hoşuma gidiyor ama altta linkini verdiğim video, duster i fazlasıyla kötü gösteriyor.Bu kadar da kötü olamaz bu araba, lastiklerinin durumu da etkilemiştir muhakkak.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=vZfWvwKQkTA&NR=1
Olayın lastikle felan alaakası yok, kesin anticusterci biri yapmış. Belki, adam dört çarpı ikide aracı çamura sokmuş, dörtçarpı dörde ya da avutoya alsa geçecek ama kasıtlı olarak custeri kötü göstermeye çalışmış ama yemezler.
Zaten arkada dört wedee sitikırı olsa da belki de modifiye olsun diye yapılmış bir sitikır olup araç dört çeker olamayabilir de.
Bir de vidyoodaki yazılar romence olduğuna göre fabrika talebi yetiştiremediğinden kasıtlı olarak bu vidyooyu koymuş da olabilir. yani.

devit3' Alıntı:
markayla değil tamamen sürücü ve lastikle ilgili gibi gözüküyor.sizin görmek istediğiniz video aşağıdaki gibidir herhalde.
http://www.youtube.com/watch?v=PvLQNdB3-Kw
evet meselaa burda ne güzel ıslak betonda yanlayabiliyor, arazide üç tekere kalıkabilebiliyor işte gerçek bir vidiyoo.

Yaklaşık 2.5 yıllık bir süreden sonra 2. araç olarak aldığım ve 35.000 km çok severek kullandığım Dusterla vedalaşma zamanı.

İnanılmaz yakıt tüketimi,her türlü yol koşulunda verdiği güvenle benim için unutulmayacak araçlardan biri olacak.

Yeni golf 1.2 tsi alacağımdan dusterla yollarımı ayırıyorum.

Bu vesileyle dusterı almamda etkili olan Olguncandan ve Ümiterkan'a teşekkür ederim..

Hassey' Alıntı:
Yaklaşık 2.5 yıllık bir süreden sonra 2. araç olarak aldığım ve 35.000 km çok severek kullandığım Dusterla vedalaşma zamanı.

İnanılmaz yakıt tüketimi,her türlü yol koşulunda verdiği güvenle benim için unutulmayacak araçlardan biri olacak.

Yeni golf 1.2 tsi alacağımdan dusterla yollarımı ayırıyorum.

Bu vesileyle dusterı almamda etkili olan Olguncandan ve Ümiterkan'a teşekkür ederim..
Hayirlisi olsun. Yeni octaviayi da dusunun.

youngsun' Alıntı:
Hayirlisi olsun. Yeni octaviayi da dusunun.

Teşekkürler Güray Hocam,

Şehir içi ağırlıklı olarak kullanacağımdan golf 1.2 tercihinde bulundum. Kağıt üstündeki yakıt tüketim verileri ve test sürüşünde bana verdiği kullanım keyfinden dolayı seçimimi golften yana kullandım.

Aslında faz 2 Dusterı bekleyecektim ama yıl sonuna sarkacağından gelmesini bekleyemedim.

Sevgili Hassey, almana bizim vesile olduğumuz bir aracı büyük bir mutlulukla kullandığını bilmek bizleri mutlu etti. İnsanların alın teri kıymetlidir, heba edilmemelidir diye düşünerek bildiğimiz/deneyimlediğimiz doğruları paylaştık; bir kardeşimize güzellik yaşatmış olmuşuz, güzel bir şey yapmışız vesselam.

yeni aracınla daha nice güzellikler yaşamanı dilerim.

belki daha önceden verilmiştir ama, ben tekrar yazayım.

Duster ingilizce kullanım klavuzu:
http://www.renaultusa.com/News/DriversManuals/Dacia%20duster.pdf

Türkçesi olan linki yazarsa memnun olurum.

Dacia-Reno, Dusterin kasa hacmini de biraz büyültse,.(özellikle iç yükseklik ve genişlik).. ???

Bir dostum Duster'dan çok memnun...
Ama kumsalda arkasında 700kg karavanla saplanınca ittir kaktır zor çıkardık aleti.

Bizim 1.8 Passat'ı değiştirmek için 4x4 bakıyorduk; Duster içime bir türlü sinmedi. Kendine has bir segment yaratmış bir araç olabilir; "bana yeter" diyenler için harika olabilir.

Ama ben gittim Infiniti QX4 aldım. LPG'yi de ilk defa kendim taktıracağım. 4x4'se altımda "harbisi" olsun dedim.

Duster bu kadar çirkin olmasa belki gene de düşünebilirdim :smiley: Renault'un estetik konusunda epey çalışması lazım.

Kızmaca olmasın :smiley:

sevgiler,

trek71' Alıntı:
....Ama ben gittim Infiniti QX4 aldım. LPG'yi de ilk defa kendim taktıracağım. 4x4'se altımda "harbisi" olsun dedim....Kızmaca olmasın :smiley: ..

Hayırlı olsun muhterem, niye kızalım ki. Fabrika benim değil, alınıp satılmayan da benim değil... Herkes gönlünce alsın binsin. Dileyen harbisine, dileyen çakmasına 4x4 ün.

Kazasız sürüşler dilerim.

Doğrusu burada okuyana kadar infiniti diye bir araçtan haberdar değildim. sayende onu da öğrenmiş oldum. Gerçi ne malıdır, servis durumu nedir bilmiyorum ama, Duster'da daha yakışıklı.

tekrar hayırlı olsun.

Infiniti, Nissan'ın Amerika'daki markası.
Duster 4x4 sistemini Nissan'dan almış anladığım kadarıyla.
QX4'te de Duster'ın üzerindeki 2H, Auto, 4HI, 4LO şalterinin aynısı var.
Gerçi Duster'da ağır devir 4LO seçeneği var mıydı hatırlamıyorum.

QX4 3.3Lt 170HP bir makine. 4LO'da düz duvara tırmanıyor alet.

sevgiler,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR