Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 536,804
Ynt: Neden Dacia Duster?

Bu araçla çok yere girdim çıktımda, Bursa Uludağ kampındaki gibi, dağ, bayır, çamur, dik çamurlu yamaçlar, yağmur ile iç içe hiç bir zaman olmadım. Çok korktum hea şimdi yuvarlıcam tepeden aşağıya, he şimdi araç patinaj yapıp sürüklenicek diye korktum ama maşallah o 1. vites yok mu, sanki altımda tank vardı maşallah. 4 mevsim lastiklerle arabada bir dünya kamp çantası, erzaklarla banamasın demedi, kesin kalırım gözüyle baktığım yerlerden hep geçtim, hiç durmadım, hiç patinaj bile çekmedi, ancak bir kaç kişinin yanlış yönlendirmesiyle kanal tarzı bir yere düştüm ancak ozaman çıkamadı aracım, traktör geldi oda battı bir başka traktör geldi, bizi çekti. Bu aracın At lastiklerle neler yapabileceğini hiç düşünemiyorum bile, Renoya ve Dacia 'ya binlerce kez teşekkürler..

Etiketler

mimar_ankara' Alıntı:
Sayenizde yeni teybini gördük, teşekkürler. Ben 2012 model almama rağmen eski tip teyp vardı üzerinde. Blootooth, usb girişi olması, flash veya harddisk tanıması çok iyi olanak.

Bu arada deneme fırsatım olmadı, eski tip teyplerde cd okuyucu mp3 tanıyor mu? deneyen arkadaşlar varsa sevinirim.

Mp3 çalışıyor...Sorun yok.

murat067' Alıntı:
bir aracın iyi olup olmadığı sıfır aldığınız fiyattan ikinci elde satarken nekadar az zarar edip en kısa zamanda satılmasıyla belli olur...

mesela fiat stilo marka bir aracım vardı araç süper yoltutuşu gidişi yakışı malzeme kalitesi işciliği görüntüsü ve komple cam tavan skywindov elektrikli uzaktan kumandalı neyse yok yok ful dolu bir araba :D
ama gel gelelim 1997 model toyota corolla gli ler 14bine satılırken ben ful+ful bir aracı 15bin tl ye zorla sattım....

benim için iyi araç kavramı tamamen deişti....

aldın satacan muhakkak çünki daha iyisi çıkacak daha yenisi daha güzeli satarken piyasası olacak bir aracın ....

ben duster iyi yada kötü demiyorum 2 sene sonra bunu zaten ikinci el piyasası o aracın iyi yada kötü olduğunu belirleyecektir...
saygılarr
Maalesef ülkemizde iyi araç konusu ikinci ele bağlı. Hiç donanımı olmayan corollalar, astralar peynir ekmek gibi giderken, en yeni araçlarda olmayan özelliklere ve donanıma sahip stilo (bende de var ) ancak hastası kullanabiliyor. Galerici zaten almaz, alırsa da öldürür. iyi ki tutulmuyorda biz keyfini sürüyoruz. 8)
Dacia için ise, ne kada ekmek-köfte tanımı geçerli olmasına rağmen, donanım yoksunu olmasına rağmen, bu vergi avantajı + düşük yakıt tüketimi + ve fiyatı konusunda rakibi varsa onu alalım, var mı? yok, ilerleyen zamanlarda bende düşünüyorum, hayırlısı bakalım.

inanın 4 gündür akşam vakitlerimi bu 170 sayfayı okumakla geçirdim. öncelikle mitsubishi l 200 görünce dahi bundan sonra midem bulanacak sanırım. (bu başlığı baştan sona okuyanlar mutlaka anlamışlardır, sebep için fazla izahata gerek duymuyorum.)
duster konusunda açıklama yapan kullanıcı arkadaşlara öncelikle teşekkür ediyorum. özellikle Ümit bey sayesinde duster hakkında fazlaca bilgi edinmiş olduk. ancak dustercı arkadaşlara da bir tavsiyem olacak " her eleştirilen konuda bence cevabınızı hemen vermeyin, isterseniz biraz sakinleştikten sonra cevap verin."
tüm bu 170 sayfayı okuduktan sonra şahsi kanaatim dusterın artısı eksisinden fazla. bana göre herkesin mükemmel diyeceği bir otomobil henüz imal edilmedi ve edilemeyek te. birisi için mükemmel olan bir arabaya binlerce kişi ufak tefek te olsa kusurlar bulabilir. tabiki bu durum normal bir hadise. bence DUSTER ALINABİLİR BİR ARAÇ.

Nedenmi.?. Eklediğim resimlerin altında değiştirme tarihi yazıyor ona bir bakın derim. Merakın nasıl tutkuya dönüştüğünü anlarsınız.

Resim.PNG

Ekran Alıntısı1.PNG

akirafes' Alıntı:
Bugün çok kötü bir hayal kırıklığına uğradım . Ön cam sıkma suyum bitti sanmıştım . Su doldurmak için kaputu açtığımda cam sileceğine su sıkmaya giden hortumun T bağlantısından koptuğunu gördüm daha 3400 km de bir arabanın su silecek hortumu nasıl kopar anlamadım . Bu kadar kalitesiz bir hortum kullanılmasına gerçekten üzüldüm . Şimdi servise götüreceğim bakalım garantiye alacaklarmı yoksa para istiyeceklermi . Bu aksaklıklığı yaşadığım halde dacia duster ımdan mennunum . Servise gitmişken bari birde şu araç ön koltuk kol dayamasını taktırayım .

bu hafta sonu aynı durum benim de başıma geldi , silecek suyu bitti sandım ilk önce kaputu açtım ön silecekler için su atan hortum kopmuş ve t bağlantısı filan düşmüş , anlam veremedim. kopmasına sebep olabilecek bir durum da yok, bu durum kronik olabilir mi?

kry34kry' Alıntı:
bu hafta sonu aynı durum benim de başıma geldi , silecek suyu bitti sandım ilk önce kaputu açtım ön silecekler için su atan hortum kopmuş ve t bağlantısı filan düşmüş , anlam veremedim. kopmasına sebep olabilecek bir durum da yok, bu durum kronik olabilir mi?
t bağlantısını hortumları saçma sapan yapmışlar sallanıyor ortada onu alıpta orda bir yere sıkıştıramamışlar

custer çok hoşuma gidiyor ama altta linkini verdiğim video, duster i fazlasıyla kötü gösteriyor.Bu kadar da kötü olamaz bu araba, lastiklerinin durumu da etkilemiştir muhakkak.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=vZfWvwKQkTA&NR=1

juweline' Alıntı:
custer çok hoşuma gidiyor ama altta linkini verdiğim video, duster i fazlasıyla kötü gösteriyor.Bu kadar da kötü olamaz bu araba, lastiklerinin durumu da etkilemiştir muhakkak.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=vZfWvwKQkTA&NR=1
markayla değil tamamen sürücü ve lastikle ilgili gibi gözüküyor.sizin görmek istediğiniz video aşağıdaki gibidir herhalde.
http://www.youtube.com/watch?v=PvLQNdB3-Kw

Evet batırmak için uğraşmış, o çamurun 10 katı kötü yerlerden sorunsuz geçtim ben

başka marka fanatiği, belkide hayatta suv-jipi olamayan tiplerden birinin daha, karalama çalışması olmuş... :mad:
sanki memlekette, 40-50.000.TL başka enucuz-dizel-4x4-ortakalıplı-orta kalite başka jip-suv varda... diğerleri aynı özellikte enaz 75.000.TL den başlıyor... hele 1.6.dci.130.ps. motorluyu da taksalar varya, nal toplar diğerler, fiyat 10-15 artar ama olsun, 10 numara olur...

bilalr' Alıntı:
başka marka fanatiği, belkide hayatta suv-jipi olamayan tiplerden birinin daha, karalama çalışması olmuş... :mad:
sanki memlekette, 40-50.000.TL başka enucuz-dizel-4x4-ortakalıplı-orta kalite başka jip-suv varda... diğerleri aynı özellikte enaz 75.000.TL den başlıyor... hele 1.6.dci.130.ps. motorluyu da taksalar varya, nal toplar diğerler, fiyat 10-15 artar ama olsun, 10 numara olur...
Benim de içim gidiyor 1.6 130 hp ye 320 nm tork var .Şu an yeni fuluence icon da ve scenic te kullanılıyor. Eğer dusterde gelirse bu motor aracı yenilemeyi düşünüyorum .Eğer gelmezse Dusterden sonra sedan araç içime sinmesede fuluence alacağım galiba.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR