Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 536,767
Ynt: Neden Dacia Duster?

110 hp dustera 60 vereceğime 150 hp full otomatik tucsona 50 veririm satarken de kazanırım.60 bine duster mı olur bire destur ! Çim biçme motoru

Etiketler

Gezenbilirde hyundai köşesi yokmu birader neden burda çim biçiyorsun??
Aşağıya yukarı 2 yıldan fazla burda üyeyim duster konuları dışında hiçbirşeye laf sokma gereği duymadım, girip çıkan birşey olduda benimmi haberim yok

orgasmatron' Alıntı:
110 hp dustera 60 vereceğime 150 hp full otomatik tucsona 50 veririm satarken de kazanırım.60 bine duster mı olur bire destur ! Çim biçme motoru
niye cami duvarina isiyosun :smiley:) tam muhabbet olan yerin altina yazmissin baska bi yere yazsan daha az tepki cekerdin :smiley: bir jeepci olarak uzak duruyom sayfadan :smiley:

Yok benim jeeple girdigim yerde duster yok :smiley: ama mermer ocagimiz var burdur da orda surekli duster kullaniyoruz gayet guzel araba,hafif arazi kosullarinda karli yollarda tek alinacak araba duster bu cok net ayrica fiyat denge politikasinda gayet iyi

Bucaklı arabadan anlamıyon benim de unimogla girdigim yerde hiçbiriniz yoksunuz mobiletciler sizi ;D

orgasmatron' Alıntı:
Bucaklı arabadan anlamıyon benim de unimogla girdigim yerde hiçbiriniz yoksunuz mobiletciler sizi ;D
bu muhabbet alir basini sacma sapan bi yere gider onemli olan sadece araIde iyi gitmek degil bunu anlayin oncelikle sizinde otobanda olmadiginiz yerlerde biz variz sizin giremediginiz ormanda biz variz ama bunlar sacma komik muhabbetler :smiley: uzatmanin alemi yok.duster ci arkadaslar sizi seviyorum bu arkadasi kiniyorum :smiley: hepinize hayirli bayramlar dilerim

Bmc turbosunda sonra araç yolda 125 km yapıyor youtube a girin Unimog turbo yazın görürsünüz madem Off Road mevzu dakarda her sene kamyon etabı jeep etabına bir saat fark atmazdı, kaldı ki dakarda yarışan jeeplerin hepsi modifiye. Jeeplen miplen Off Road olmaz sonra traktör çağırırsınız

orgasmatron' Alıntı:
Bmc turbosunda sonra araç yolda 125 km yapıyor youtube a girin Unimog turbo yazın görürsünüz madem Off Road mevzu dakarda her sene kamyon etabı jeep etabına bir saat fark atmazdı, kaldı ki dakarda yarışan jeeplerin hepsi modifiye. Jeeplen miplen Off Road olmaz sonra traktör çağırırsınız

Neyse ki ülkemizde sık ormanlar ve engebeli araziler yok. Her taraf uçsuz bucaksız çöl! Mog la rahat rahat off road yapıyosunuzdur. ;)

unimogun ormana girmediğini kim demiş Alla Alla , ormanda arazöz olarak kullanılıyor bunlar. Engebe orman unimogun oyun sahası mobiletçiler çok espiritüelsiniz velessalam bakim hem de suzuki ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=JQr-lyMEFfY

fbmy' Alıntı:
Neyse ki ülkemizde sık ormanlar ve engebeli araziler yok. Her taraf uçsuz bucaksız çöl! Mog la rahat rahat off road yapıyosunuzdur. ;)
:smiley:) he de ya :smiley: hergun karsilasiyoruz boyle seylerle gulup gecerim en fazla

orgamstrom dostum. ben SIFIR duster alacağım. ve en az 8-10 yıla yakın kullanmayı düşünüyorum. 5 yılı kesin. benim sorum 4x2 mi 4x4 mü tercih edemiyorum. burada kullanıcıların bana yol göstermesini sebeplerimi açıklayarak istedim. gelmiş vıdı vıdı yapıyorsun yok o para verilmez hyundai al falan.. sorduğum sorunun cevabını verebiliyorsan ver veremiyorsan gürültü yapma. kusura bakma ağır oldu ama burada insanlar senin gereksiz ve çirkin muhabbetin yüzünden sana laf yetiştirebilmek için benim sorumu es geçtiler. lütfen insanların tercihlerine saygı duy. hakkını helal et kırdıysam özür dilerim ama görüşüm budur.

Sorunu detayli okuyamadim ama ne icin kullanicagina bagli sen yuzde kac araZide gezicen kac asfaltta gezicen ? %10 oraninda arazide gezmek icin surekli 4 ceker araba almak yakit harcamak mantikli degil.kis sartlarinin yogun yasandigi biyerdesindir 3-4 ay kis vardir kesinlikle al.tercihini bu yonde yapmalisin.sehir icinde gezicem kafama gore dag bayir yapicam fazla zorlamicam dersen al bi arac 2 ceker onune bi vinc koy kaldigin yerde cekersin kendini daha ucuz masrafsiz olur bence

Oğuz Hoca merhaba, siz kesin 4x4 alın en dolusundan arabayı alırken yanında mukavva bir kutu veriyorlar onu da istemeyi unutmayın, kutudan iki tüp dayson silikon , bir şase, iki dingil ve bol miktarda paket lastiği ve pamuk çıkıyor.İsteyen bir tüp dayson silikonla aracın altına kutudan çıkan şase ve sabit dingilleri yapıştırıyor, paket lastikleriyle kapılara yalıtım yapılabiliyor ayrıca pamuklarla da biraz silikon yedirerek ses gelen yerler kapatılıyor, en sonunda mukavva kutu düzgün şekilde kesilerek kalan ikinci tüp daysonla döşemelerin altına ve motorun göğsüne yapıştırılarak işlem tamamlanıyor. 4x4 dusterınız hazır, güle güle kazasız belasız kullanmanız dilekleriyle kalın sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri