Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 532,533
Çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Bizde maalesef kalite bilinci yok umarım bir gün değişiriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler
Yazmadan duramadim.
Kesinlikle ard niyet kimse aramasin. Şirket aracim 2013 duster ön camdan (yanlış okumadınız) dikiz aynasının etrafı yağmurlu havalarda şemsiye açmamıza sebep olacak kadar su alıyordu. Şikayetlerimiz sonucu 2015 mod. 8000 kilometrede bir başkası ile değiştirildi. Sonuç ?
Attığımız şemsiyeyi arıyoruz.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok yahu olurmu km de 0.25 krs yakiyor servis agi genis yedek parca bol vs vs vs hayret bisey cok sasirdim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

c3a4cd870c24e50070cbdf003bb8948d.jpg

Kurus ornekleri burada

549722e7fd03337a7e69e81d902d9243.jpg

Bunu satin alabilirsiniz mesala

ben yaşım gereği o kolleksiyondaki paraları çocukluğumda kullandım bile.
O içme sodasını yazımızda bahsi geçen miktardaki para ile alamazsınız daha doğrusu şu an pratikte o miktardaki para ile hiç ama hiç bir şey alamazsınız.
Türkiye Cumhuriyetinin para biriminin adı LİRA dır.
Lütfen lira ve küçüğü olan kuruş ile aralarındaki oranı bir araştıverin derim.

Yalniz şu var , biz zaten arac alim satiminda birinci kural olmus olan " km kaç kuruş yakio ? " sorusuna verilen bu tur cevaplara gönderme yaptik.
Yani buna dikkat cekmek icin bilhassa latife olarak yazdik.
Turkiye Cumhuriyet para birimini bilmicek kadar kansız degiliz.
Yanlis yerde yanlis kelimeler kullanmamak lazim.

Selamlar Saygilar

Ha bide hatirlatayim Lira ve Kurus tedavulden kalkti . Su an Yeni Turk Lirasi ve Yeni Turk Kurusu kullaniliyor.Bilmekte fayda var.

vergisi uygun, dizel motoru iyi, parça sıkıntısı olmaz, fiyatı diğerlerine göre mantıklı
isteğe bağlı 4x4 modu var, rahat bir araç. bunu almasaydım da suzuki imny alacaktım. bir yerden para geldi birşey oldu duster aldım memnunum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,529
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafacan Nişancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR