KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?
Bülent Kardeşim zevkle yardım ederim de önce gidip Tayland da bu işi nasıl yapıyorlar bakmam gerek. Malum en iyi onlar yapıyorlar.
Mamafih köy tavuğunu tercih ederim, Haldun Beyin dediği gibi çiğ de kalsa yansa da dostun (hele de Levent Ustanın) elinden olursa yenir.
Çiğ kalanları ızgarada olgunlaştırırız.
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?
mayıstosböce' Alıntı:
Şimdiiii gelelim anlık gelişen bu olayın tarihine kar ı beklersek işimiz şansa kalmış ama 2 hafta sonunu baz alalım 12-13 şubat,19-20 şubat eğer bu haftalarda kar olmazsa 26-27 Şubatta kesin gelelim biraz daha ötelersek bahara gelecek zaten benim şahsi fikrim bu,hatta en uzaktan ben geldiğim için 19-20 şubata kadar bu olayı bitirelim bile diyebilirsiniz
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?
Hakikaten cazibesi var bu KT'nin ben bile sadece 1 saat uğradım ona rağmen özlüyorum. Mart 15 ten sonra yapılacak bir etkinliğe katılırım. Hemde karavanla bu KT ları ilk ziyaretim olur, ama alışkanlık yapıpda 2 de 1 oraya gidip gelmeyeyim.
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?
Haldun un dediği gibi K.T
Süreyya bey mart ta zaten baharı karşılama adına Kutsal topraklarda bulunuyoruz bizim amacımız kar kampıydı ama bu gidişle kar kampı hayal olacak gibi Taiga denize girmeye Ege lere bile gitmiş olabilir.Yani anlayacağınız bu haftasonunu kaçırdık önümüzdeki haftasonu diyenler el kaldırsın 7 kişi olduğu an geziyi yaparız,ne dersiniz.
Ferhat a her yol roma zaten.
Dur bakalım'' kar yağarsada olur yağmazsa da,12-13 yada 19-20 Şubatta Kutsal Topraklara gidenler''
Bu kayıt dışı gezidir,yoklama yapmayacağız ama gönüllerde olacağız.
İlk 7 ye ve katlarına kutsal topraklar cd si verilecektir.
1-Mayıstosböce&Ağustosböce--Hepsi olur (mesafeden korkmam gelirim)
2-İnsel
3-Ferhat
4-
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?
6.Şubat.2011 K.T lerden birinde durum.Bağdat caddesi trafiği,beklenen kar gelmeyince kara koşan binlerce insan.Geçen hafta yağan kar bir hayli doldurmuş.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4] Ancak diğer K.T de kar yağışını mevsim başından beri bekleyenlerdenim,Ancak hava raporları ümit vermiyor.
Cavid bey pek öyle arkamızdan kimseyi ağlatmak istemeyenlerdeniz ,dünkü kontenjanımızı dönüşte hereke Mercan'da balığa ayırmıştık Dengeli besleniyoruz anlaşıldığı üzere