Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcecim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,371
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

Bülent Kardeşim zevkle yardım ederim de önce gidip Tayland da bu işi nasıl yapıyorlar bakmam gerek. Malum en iyi onlar yapıyorlar.
Mamafih köy tavuğunu tercih ederim, Haldun Beyin dediği gibi çiğ de kalsa yansa da dostun (hele de Levent Ustanın) elinden olursa yenir.
Çiğ kalanları ızgarada olgunlaştırırız.

Etiketler

benim açımdan problem yok, ben en iyi şekilde pişirmeye gayret ederim :smiley:, artık şansa nar gibide çıkabilir ..........

mayıstosböce' Alıntı:
Şimdiiii gelelim anlık gelişen bu olayın tarihine kar ı beklersek işimiz şansa kalmış ama 2 hafta sonunu baz alalım 12-13 şubat,19-20 şubat eğer bu haftalarda kar olmazsa 26-27 Şubatta kesin gelelim biraz daha ötelersek bahara gelecek zaten benim şahsi fikrim bu,hatta en uzaktan ben geldiğim için 19-20 şubata kadar bu olayı bitirelim bile diyebilirsiniz :D

+1

Hakikaten cazibesi var bu KT'nin ben bile sadece 1 saat uğradım ona rağmen özlüyorum. Mart 15 ten sonra yapılacak bir etkinliğe katılırım. Hemde karavanla bu KT ları ilk ziyaretim olur, ama alışkanlık yapıpda 2 de 1 oraya gidip gelmeyeyim.

Hadi gidiyormuyuz. ?

Bu sefer kaçırmam umarım. :smiley:
K.T. veya K.Y. farketmez. ;)
Tavuğun kokusunu şimdiden hissediyorum. ;D

Haldun un dediği gibi K.T
Süreyya bey mart ta zaten baharı karşılama adına Kutsal topraklarda bulunuyoruz bizim amacımız kar kampıydı ama bu gidişle kar kampı hayal olacak gibi Taiga denize girmeye Ege lere bile gitmiş olabilir.Yani anlayacağınız bu haftasonunu kaçırdık önümüzdeki haftasonu diyenler el kaldırsın 7 kişi olduğu an geziyi yaparız,ne dersiniz.
Ferhat a her yol roma zaten.
Dur bakalım'' kar yağarsada olur yağmazsa da,12-13 yada 19-20 Şubatta Kutsal Topraklara gidenler''
Bu kayıt dışı gezidir,yoklama yapmayacağız ama gönüllerde olacağız.
İlk 7 ye ve katlarına kutsal topraklar cd si verilecektir.

1-Mayıstosböce&Ağustosböce--Hepsi olur (mesafeden korkmam gelirim)
2-İnsel
3-Ferhat
4-

;D olur gerçekten Keltepe,Kartepe,Kutsal Topraklar,hepsi aynı.

6.Şubat.2011 K.T lerden birinde durum.Bağdat caddesi trafiği,beklenen kar gelmeyince kara koşan binlerce insan.Geçen hafta yağan kar bir hayli doldurmuş.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4] Ancak diğer K.T de kar yağışını mevsim başından beri bekleyenlerdenim,Ancak hava raporları ümit vermiyor.

CIMG2897.jpg

CIMG2907.jpg

CIMG2909.jpg

CIMG2915.jpg

Enver Bey, mutluluğunuz yüzlerinize yansımış; güzel fotoğraflar...
O protein kaynaklarını ağlatmadığınızı sanıyorum diyeceğim ama... :smiley:

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Enver Bey, mutluluğunuz yüzlerinize yansımış; güzel fotoğraflar...
O protein kaynaklarını ağlatmadığınızı sanıyorum diyeceğim ama... :smiley:

Cavid Sezen
Cavid bey pek öyle arkamızdan kimseyi ağlatmak istemeyenlerdeniz ,dünkü kontenjanımızı dönüşte hereke Mercan'da balığa ayırmıştık :smiley:Dengeli besleniyoruz anlaşıldığı üzere :D

Son durum nedir?

Gidiliyor mu kutsal topraklara...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.