Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcecim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,371
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

Ya sana ne taaa oraları gezip birde buralara mı gezeceksin.Bizi bizimle bırak,sömetre tatilinde bir yere gidemeyip ezilen karavancıları birde anılarını anlatıp sen ezme,ayıptır günahtır.ZAten baksana kimsenin hali yok herkes biryerlere kaçtı herhalde.

Etiketler

mayıstosböce' Alıntı:
Ya sana ne taaa oraları gezip birde buralara mı gezeceksin.Bizi bizimle bırak,sömetre tatilinde bir yere gidemeyip ezilen karavancıları birde anılarını anlatıp sen ezme,ayıptır günahtır.ZAten baksana kimsenin hali yok herkes biryerlere kaçtı herhalde.

Valla müdür hava cidden müthiş burada...

Bu sabah yanlış alarm yüzünden paldır küldür Bursaya dönüyorduk az daha...

Saat 10 gibi telefon geldi, her şey yolundaymış...

Aynen Datça Limanda enfes güneşe ve denize karşı yaptık kahvaltımızı...

Birazdan da koylardan birine gidip öğle güneşinin tadını çıkarıp buz gibi fıçı biramızı yudumlayacağız...(41 lt lik dolap şahane çalışır ;))

Sahi webasto da elzem bilesin, gece çökünce giriyoruz karavana, ısıcacık otururken trt fm dinlerken pis yedili iskambil oynuyoruz...

Sanırım sana bu kadar gaz yeter... :D

Şubat bitmeden bir K.T. gezisi kotarmanı bekliyoruz senden bilesin...

taiga' Alıntı:
Valla müdür hava cidden müthiş burada...

Bu sabah yanlış alarm yüzünden paldır küldür Bursaya dönüyorduk az daha...

Saat 10 gibi telefon geldi, her şey yolundaymış...

Aynen Datça Limanda enfes güneşe ve denize karşı yaptık kahvaltımızı...

Birazdan da koylardan birine gidip öğle güneşinin tadını çıkarıp buz gibi fıçı biramızı yudumlayacağız...(41 lt lik dolap şahane çalışır ;))

Sahi webasto da elzem bilesin, gece çökünce giriyoruz karavana, ısıcacık otururken trt fm dinlerken pis yedili iskambil oynuyoruz...

Sanırım sana bu kadar gaz yeter... :D

Şubat bitmeden bir K.T. gezisi kotarmanı bekliyoruz senden bilesin...
Haldun, sana iyi gezmeler. Datça'nın keyfini bir güzel çıkart. :smiley: Knidos'u ve Bozburun'u da unutma.

Son durum nedir? Bir isim var halledebilirsem haftasonu kacmak istiyorum. Nereye gidiliyor son olarak? Poyrazlar mi?

Herkes vaz gecti anlasilan. Baksana kimsede ses yok.

Çarşamba günü Sülüklü Göl'e gitmeye çalıştım, fakat baya bir tırmandıktan sonra artık yol tamamen buza döndü.
Bir ara indim arabadan zincir takayım diye ayakta duramadım. Biraz toprak atıp aracı kurtardıktan sonra baya bir geri geri inip dönüş yaptım.
Bugün dönüş yolunda K.T. ye uğradım, kuzuyayla ve epeyce bir yukarısına kadar asvalt kuruydu.
Hatta kuzu yaylada 10 C sıcaklık vardı.
Poyrazlara havlar ısınınca gitmeyi bende çok istiyorum. Yaza kadar Karavan olayını halledemesemde en azından çadırvan olayını tamamlamış olurum.

İznik belediyesinin karavan yeri yapma hamlesi bulunuyor, Cem olayı kotarmaya uğraşırdı...

Gidelim mi kalabalık bir ziyarete oraya...

Ya da gelin Gölyazı, Maşukiye, Termal, Çınarcık vb. yerlere kaçalım...

Poyrazlar senede 2-3 kere kafi gelir bazılarımıza, fazlası bünye de alerji yapabilir... :D

taiga' Alıntı:
İznik belediyesinin karavan yeri yapma hamlesi bulunuyor, Cem olayı kotarmaya uğraşırdı...

Gidelim mi kalabalık bir ziyarete oraya...

Ya da gelin Gölyazı, Maşukiye, Termal, Çınarcık vb. yerlere kaçalım...

Poyrazlar senede 2-3 kere kafi gelir bazılarımıza, fazlası bünye de alerji yapabilir... :D

İzniğe ben varım arkadaşlar.

Birisi toparlasa iyi olur. Bulent bilmedigim birsey mi var?Bu sessizlik hayra alamet degil. :D

Kişisel sessizliğim, gündemde bir "yönetim toplantımız" olmasından kaynaklanıyor. Onunla çakışmadığı sürece İznik'e her zaman varım. Önümüzdeki 3-4 hafta içerisinde yapılmak üzere;

Kısa bir ön yoklama yapalım, talebe göre İznik gezisini kotaralım derim.

İznik ve bilumum Bursa'ya yakın yerler bizim için hiç bir zaman sorun değil ama İznik Belediyesi'nin karavancılara gösterdiği yakın ilgi ve gündemdeki "karavan parkı" projeleri nedeniyle "20-30 karavanlık kalabalık bir grup gezisi" yapılması gerektiğini düşünüyorum. (İlk 5'e Bülent'ten müzik CD'si... ;D )

1. orsaalabanda Yağmur-Füsun-Cem Babadağ VW T4 kampervan

2. ........ ?

2.mayıstosböce Bülent-Derya yazıcı VW T5 panelvan

mayıstosböce' Alıntı:

2.mayıstosböce Bülent-Derya yazıcı VW T5 panelvan
3. İnsel İnal Vw t3 camper

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.