Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcecim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,379

Etiketler

Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

berkcantp' Alıntı:
Henüz karavan bitmedi gerçi hoş bitsede 16 Nisan mahkumiyeti var. Tarih uyarsa T5'e bir yatak seyyar malzemeyle katılabilirim.

Bende de daha farklı birşey yok zaten.

Gezenbilir Bolu Aladağ göl kampı .

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67437.0

1. orsaalabanda Yağmur-Füsun-Cem Babadağ VW T4 kampervan

2.mayıstosböce Bülent-Derya yazıcı VW T5 panelvan

3.İnsel İnsel İnal Vw t3 camper

4.karagozlers Zeynep-Süreyya Karagözler Mercedes Camper

5. erdenbay Serap-Erden Bayraktar VW T4 kampervan

Ben listeye adımı yazmayacağım. Sonra katılamıyorum ;D

Ne güzel haberler.Şimdi İzniğemi gidiliyor acaba? Umarım katılabilirim.

Arkadaşlar 3 gün önce Leylek gördüm ev yolumun üzerinde ama havada değil direğin üzerinde duruyordu,acaba bu ne anlama geliyor.Gez ama evden fazla uzaklaşma mı demek istiyor.

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar 3 gün önce Leylek gördüm ev yolumun üzerinde ama havada değil direğin üzerinde duruyordu,acaba bu ne anlama geliyor.Gez ama evden fazla uzaklaşma mı demek istiyor.

Yahu o leyleği sen değil direk üstünde, Mars da bile görsen gene de evden fazla uzaklaşmazsın ki... ;D

1. orsaalabanda Yağmur-Füsun-Cem Babadağ VW T4 kampervan

2.mayıstosböce Bülent-Derya yazıcı VW T5 panelvan

3.İnsel İnsel İnal Vw t3 camper

4.karagozlers Zeynep-Süreyya Karagözler Mercedes Camper

5. erdenbay Serap-Erden Bayraktar VW T4 kampervan

6.buralpdi Levent-Murat Çubukcu Ducato Camper

taiga' Alıntı:
Yahu o leyleği sen değil direk üstünde, Mars da bile görsen gene de evden fazla uzaklaşmazsın ki... ;D

Daha önceleri anlatmıştım kanadından yaralanmış fazla uçamayan bir leylek(leyleki) vardı her sabah ve akşam onu görürdüm yol üzerinde sanırım ben ondan etkilendim,göç edememiş bütün kış yolun bir sağında bir solunda görürdük onu.Acaba o mu geldi diye düşündüm,aynı bölgede görmüştüm çünkü, leyleklerin gelmesi için de erken bir dönem üstelik.

Batıl inançlarım yoktur ama geçen yıl Pembe Kayalar'dan dönerken leyleği havada görmüştüm gerçekten... Sonuç ortada.

Umudunu kesme Bülent, yerde görmekten iyidir. Direğin tepesindeyse uçmaya hazırlanıyordur sonuçta..

İznik gezisi için kesin tarih belirlemedik ama Mart ayının ilk ya da ikinci haftası olabilir gibi sanki... (Kişisel planlar nedeniyle değil, gündemdeki toplantımız nedeniyle)

Bence de güzel olur mart ayında olması.Havanın da güzel olduğu bir haftayı seçelim.Bir tane de uzun ip getireyim ''halat çekmece'' oynarız,bakalım kaç kişinin beli sağlam kalacak,uyandırayım ben armut koltuktan çekerim,ibiş keyfimi bozamam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR