Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcecim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,427
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

fsirin' Alıntı:
Kapıdağ yarımadası aklıma geliyor. 2 gün orada geçirilip kazdağları da yapılabilir. :smiley:
Yine de öncesinde hava durumuna göre hareket etmek lazım.

Bursa grubundan 3 karavan (sayı artar mı bilmiyorum.) Ören,Asus,Kazdağları..... 4 günlük bu tatili değerlendireceğiz.

Etiketler

mayıstosböce' Alıntı:
Mehmet hocam-camper 02 şu Torkul yaylasını mayıs ayına sıkıştıralım mı.

Bir de biz bu rotayı yapabilirmiyiz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35466.0

Arkadaşlar biz bir terslik olmazsa 18-19 Haziran da Düzce Torkul göletine gitmeyi düşünüyoruz.
Katılımcı olarak

camper 02-güveç
Mayıstosböce-sucuk-irmik helvası

[attachment=1]

4_duzce-torkul-goleti-3.jpg

Katılımcı olarak

camper 02-güveç
Mayıstosböce-sucuk-irmik helvası
taiga - ıspanaklı börek

Arkadaşlar bu konu ölmüş hiç kimsede farketmemiş yazık.

İlhan hocam Yenice ormanlarında geyiklerin çiftleşme mevsiminin Ekim ayında olduğunu belirtti,niyeti de vardı gitmeye,nasip belki bizde gideriz .Güzel bir düşünce.Bu mevsimde deniz kıyıları daha boş ve daha hoş bence kaçırılmaması gerekir,biz bu haftasonu Cebeci pembe kayalar da idik,harika kahvaltımızı yaptık ,gece Kefken de kaldık,1,5 kg somon u da yedik.

[attachment=1]

... ayrıca Kurban bayramı da önümüzde ki ayın başında .
14-15-16 Ekimde Sakarya Üniversitesinde nasıl ibiş keyfi yapılır eğitsel kol çalışmasına onur konuğu olarak gideceğimden o hafta zor ama sonra ki hafta,'attım ağzına takılsın boğazına' diyerek balıkçı duğasını yapayım,belki tutarda bizde gideriz.

DSCF1381.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
biz bu haftasonu Cebeci pembe kayalar da idik,harika kahvaltımızı yaptık ,gece Kefken de kaldık,1,5 kg somon u da yedik.

İlla ki kıskandıracak bizleri!... :D

Cavid Sezen

Hiç sevmediğim bir şey Cavid hocam :D

Manzaram da bir kötü,bir kötü ki...

[attachment=1]

DSCF1375.jpg

İlk fotoda ayırdına varmıştım o güzel manzaranın!... :eek:

Cavid Sezen

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar bu konu ölmüş hiç kimsede farketmemiş yazık.

İlhan hocam Yenice ormanlarında geyiklerin çiftleşme mevsiminin Ekim ayında olduğunu belirtti,
niyeti de vardı gitmeye,nasip belki bizde gideriz .

geyikleri bu özel zamanlarında niye rahatsız ediyor İlhan ağbi, erkek geyikler bu zamanda biraz stresli olurlar, mazallah bizi ziyarete gelmesinler sonra :eek: :eek: :eek:

Mehaba geyik kardeş biz dostuz de ve duaya başla yada yanında getirdiğin kişiden daha hızlı koşmaya çalış,baktın geçemiyorsun ayağına çelme tak, düşmedi ise,içiyorsan sigara yakmaya başla :smiley: en azından ben bunu uygulamayı düşünüyorum,sakın geyiklerin sayısını değiştirmeyin, ben sistemi 1 adet üzerine kurdum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.