Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcecim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,380
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

mayıstosböce' Alıntı:
Ben ilk ivmeyi verdim ,eber i taktırdım,kim korkar artık soğuk havadan(hoş pek de korkmuyordum ya)

güle güle kullan Bülent, ısıtıcı şarttı iyi yapmışsın :smiley:

Etiketler

Sağolun arkadaşlar,Cem le görüştüm o sorunu bir daha yaşamamış Haldun ama bana ilk yaptığında o kiti alırım,sonra 2000 üstüne çıkarım,aslında önemli faktör, burada ki satıcının(Adapazarı) çok sıcak yaklaşımı,hiç başım ağırmadı,elinden gelenin en iyisini yaptılar.Her hangi bir sorun olduğunda hemen gelebilirsin demeleri bile yeter bana.Ayırıca Transporter ın şöför koltuğunun altına takılamıyor arkadaşlar,klimanın ekipmanları kötü denk geliyor.Yine en iyisi Levent hocamın üstüne basa basa söylediği sol lastiğin tam önü.

Sağol Yusuf dün akşam eşime öp elimi dedim oda sormadan öptü,ısıtıcıyı taktırdım diyince çok sevindi.Artık üşümeyeceğiz dime diyede sordu inanmak için.

Öyle hanım kısmını hemen alıştırmayacaksınız rahatlığa :D

Bülent hayırlı uğurlu olsun fazlada sıcağa alışmayın sonra sıcak soğuk dengesi daha çok hasta yapar adamı.Birde şu Yenice rotası ekim ayı içinde Skarya sonrası biraz sıkıştırır 29 Ekim Cumartesi Cuma yarım gün mesai onuda tam güne tamamlanırsa belki daha uygun olabilir benimki sadece öneri..

mayıstosböce' Alıntı:
Sağol Yusuf dün akşam eşime öp elimi dedim oda sormadan öptü,ısıtıcıyı taktırdım diyince çok sevindi.Artık üşümeyeceğiz dime diyede sordu inanmak için.

Öyle hanım kısmını hemen alıştırmayacaksınız rahatlığa :D

Çok kazaktır bu Bülent!... :D

Güle güle ısının; şöööle kedi gibi gıvrılıp yatın gari.... :smiley:

Cavid Sezen

Yenice gidiş dönüş Bursadan 850 km yi geçer...

Hafta sonu hamlesi için çok uzak bir mesafe... :-\

Oraya kadar gitmişken Safranbolu, Amasra vb de görmek istediğimden bu rotaya benim kafamda min. 5 gün süre ayırmak var...

Dolayısıyla ben gelemem, gidecek dostlara keyifli geziler...

Sağol Cavid hocam,evet sen ne kadar kazak olduğumu yakalamıştın.

Tamer aslında mantık onu diyor ama benim 29 ekim net değil ben net olmadan hadi 29 Ekimde gidelim demek biraz abes olur,benim adıma.Ayrıca İlhan hocam ve Taiga nın bu işte emeği var bu yüzden ben ortaya sunuyorum teklifi.Zaten böyle bir yere 2 günlüğüne gitmek bana da az geliyor.Ayrıca hava durumunuda bir düşünelim eğer 23 te hava iyi 29 ekimde kötü ise öne almak gerekiyor bence.
Sesli düşünelim.

Senin yazını okumadan gönderdim Haldun,senin adına üzüldüm,hoş belki 5 gün olsada gidecek arkadaş belki vardır,sesli düşünmeye devam.

Bülent Bey ısıtıcınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

arı' Alıntı:
Bülent Bey ısıtıcınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Aaaa!! Bülent ısıtıcı almış hemde eberspaher, webastodan başkasını tanımam diyen,tarabyada üşüyünce yapacak fazla birşey kalmadı :smiley:

İşin espirisi bir yana hayırlı olsun sevgili arkadaşım, güzel ve sıcak kamplar dilerim. Ben bu gelişmeye birazda şöyle bakıyorum bu kış
kar etkinliklerimiz sayı olarak bahar etkinliklerine yaklaşabilir.

Sağolun arkadaşlar...

Evet Levent hocam bu sene daha çok kış kampı yapacağız umarım.Şimdi Sonbahar ı verimli geçirmeye çalışıyorum.Üniversite kampından sonra Yenice-Bursa-Kocayayla alternatifleri arasında duruyorum,arada da Karadeniz ve bu bölgelerde yaylalar,ne güzel sessiz sakindir şimdi,hafiftende serin,yapraklar renk değiştirmeye de başladı amannnn...Evvvet sonbahar yolcuları kalmasın.

arkadaşlar bizim hereke kampı ne oldu, çıt yok kimseden mazot 4tl kamp out' mu oldu ;D

Levent, kış kampını seven bir kaç arkadaş dışında sanırım tüm karavancılar kış uykusunda. Cemreler de düştüğüne göre yavaş yavaş uyanma vakti geldi galiba. Tüm karavancı dostlara kazasız, sorunsuz, neşeli kamplar dilerim.

arı' Alıntı:
Levent, kış kampını seven bir kaç arkadaş dışında sanırım tüm karavancılar kış uykusunda. Cemreler de düştüğüne göre yavaş yavaş uyanma vakti geldi galiba. Tüm karavancı dostlara kazasız, sorunsuz, neşeli kamplar dilerim.

evet uyanma vakti geliiiiiii, arkadaşlar haydiiiiiiii, kıpraşın biraz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR