Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcecim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,274

Etiketler
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

Poyrazlar sakinlerinden güzel bir hamle. Frig vadisi hep merak ettiğim bir rota. Sizlerin aktardıklarınızdan biriktireceğimiz bilgiler bizim klavuzumuz olacaktır. İyi eğlenceler, hayırlı yolculuklar dilerim. :smiley:

Çok sağolun arkadaşlar gerçekten çok istediğim bir rotaydı,Mehmet hocam o bölgeleri gezmiş,buda büyük bir fayda,kendi mi şimdiden sabah erken kalkmış ,ibiş koltuğuna uzanmış üzerimde battaniye ile Frig vadisinde hayal ediyorum birde gece bülbül seslerini dinledim mi amannn tadından yenmez artık.
Dün gece yatmak üzere yatağa girdim, Midas ın kulakları eşek kulakları sözleri aklımda eşime de hikayeyi anlatmak istiyorum ama net hatırlamıyorum ,yanımda arkeoloji atlası var onu aldım Anadolu da demir çağından urartulara kadar gelmiş ama frigler yok üşenmedim kalktım tlf nu aldım yazdım midasın kulaklarını,efsane geldi...çok güzel bir efsane bölük pörçükte hatırladım 500 yıl Anadolu da hüküm sürmüşler.

Ömer hocama sözüm var Midasın kulaklarına ezan okuyacam imana gelsin diye.Bende ne getiririm ya,Ömer hocama -midasın mezarım da aracımda olan tek birayı senin için içecem diyorum oda - kulaklarına ezan oku diyor ama sıralamayı söylemiyor,yamuk yumuk gellecem herhalde buralara.

Gönlüm sizlerle, keyifli geziler dilerim, bize 3-5 gün çok fazla bizde bu aralar kamp günü 1-1,5 gün, zaman yaratabildiğiniz ve değerlendirme şansınız olduğu için tebrikler. :smiley:

Küheylan'ın işini haftaya bıraktık. Biz de geliyoruz. :smiley:
Şimdiki belirsizlik Cuma mı Cumartesi mi onu bilemiyoruz. ;)

Bülent bir kuyu bulup içine haykırıyoruz "Midasın Kulakları Eşek Kulakları!" diye. ;D

Gökhan üzgünüm bende aslında musait olmazdım ama bu tarih zor bulunur bir tarih benim için.28-29-30 izinli 1 mayısı da ekle .
Ferhat çok sevindim geleceğine,Ferhat cumartesi çok erken çıkmayı planlıyoruz sen cumadan gel sevabı daha bol olur ama dersen ki cumartesi geleceğiz Mehmet hocamla orta bir yol bulunur.

Ferhat;Cuma geçte olsa gelmeye çalış,cumartesiye kalsanda seni bekler (gelmen yeterli)çıkış saatimizi sana göre ayarlarız Görüşmek dileğiyle.

Geç haber aldığımdan, sizlerle birlikte olmak,benim için uygulamayı düşündüğüm 2. bir plandı, TÜV karavanımın sağ göz kırpışına nazar değmiş demesiyle, p.tesi saat 12.00'e randevü alındı. Sizlere sağlık-mutluluk dolu geziler dilerim.

Mehmet Hocam bana göre plan yapmayın, Cumartesi yola çıkarsam sizi Bozcaarmut'ta yakalarım. ;)

camper_02' Alıntı:
Ferhat;Cuma geçte olsa gelmeye çalış,cumartesiye kalsanda seni bekler (gelmen yeterli)çıkış saatimizi sana göre ayarlarız Görüşmek dileğiyle.

Bülent gezdiğin yerleri çekme karavancı gözü ilede değerlendir emi...Hayırlı geziler diliyorum

Mükemmel bir rota Bülent ama tarih benim için uygun değil.Tüm ekibe kazazıs belasız zevkli bir gezi diliyorum.Dönüşünüzde izlenimlerinizi ve fotolarıızı bekliyorum.Selamlar.

Hadi bakalım,yarın Poyrazlarda görüşelim.Bende biryerlere kadar size katılırım.Selamlar.

Tabi mustafa ben zaten bölgelere artık çekma karavancı gözüyle bakmaya başladım hem kendim için hem senin için merak etme.Tanju bu akşam uğra istersen,Mehmet hocam öğleden sonra gelecekmiş Raci hocam musaitsen erken gidebilirsin.

Gidebilenlere ne mutlu. Yolunuz açık olsun. Benim pazartesiye izin almam imkansız gibi birşey.

Fotoğraflarla avunacağız; iyi yolculuk, gezi ve dinlenceler sizlere!.. :smiley:

Cavid Sezen

Arkadaslar Poyrazlara geldik,çok kötü bir ateş yakmışlar Raci hocam da yolda ezdigi köy tavuğunu getirmiş ,duduklude pişiyor.biz hepimiz ateş başında moralimiz çok bozuk bir şekilde Mürşide ablanın meşhur bulgurunu bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.