Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcecim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,274

Etiketler
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

tango' Alıntı:
Tarihi göremedim.Ucuz mazot peşindeyim...

Tanju Bey , program yapılmış bir kamp değil , hadi gidelim kampı, iştirak olursa bu gün gidilecek. :smiley:

Yalnız daha yer, anladığım kadarı ile belli değil.İş çıkışı yola çıkacağım için takipteyim.

Mazot olayına yazabileceğim bir şey yok. :mad:

Sn. Buralpdi ile Riva'ya hareket ediyoruz.Akşam ordayız.

Evet İznik'e gidemeyenler....

Yakın mesafe hafta sonu kampı bana uyar, fikir veren olursa akşam geç saatlerde katılabiliriz.

Ben yarın Şirini okula bırakıp gelebiliyorum,tamam derseniz yarın görüşürüz.

Arkadaşlar bu cumartesi Frig vadisi turuna çıkıyoruz(4-5 gün),forum açık olmadığı için bilgi veremedim,planı programı noktası noktasına yapmadım bu yüzden keyfimize göre gitmeyi planlıyoruz.Mehmet hocam camper 02 ve Mürşide abla,cuma günü Poyrazlar a gelecek cumartesi sabahı Bilecik Bozcaarmut göletine doğru yollanacağız ilk kampı orada yapmayı planlıyoruz,arkasında da ver elini Frig vadisi.Gezinin son günleri de Bursa da yaylalarda (özellikle Kocayaylaya mutlaka uğrayacağız) geçirmek istiyoruz.Bu geziye katılmak isteyen herkesi bekleriz,facebook ta bazı arkadaşlara mesaj atabildim ama o kadar , Ferhat iki ara bir derede kaldı daha net değil.

Kabaca güzergahımız net olmamakla birlikte (çok büyük bir alan)aşşağıda ki gibi olacak bir şekilde yolu kesişecek olan varsa görüşmek üzere.

Çok istediğin bir turdu, başarıyla ve keyifle gidip dönmeniz dileklerimle. Hafta sonu için uzun, hafta içinede bana
uymayan bir rota olduğundan bir başka bahara diyorum.

Benim de görmeyi çok istediğim yerler. Bir başka sefere inşallah katılma imkanı bulurum.
Katılacak arkadaşlara hayırlı yolculuk ve güzel kamplar dilerim. Resim ve anı paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.